| céyDa\'Dan nickLeR | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
innoCénTgiRL Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 265 Rep Gücü : 242 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28 Nerden : Mersin
Güç Sistemi Başarı Puanı: (95/10000) AktifLik: (150/10000) GüçLüLük: (90/10000)
| Konu: céyDa'Dan nickLeR Paz Nis. 26, 2009 5:43 pm | |
| yeni yeni niCkLeR ekLemeye caLıscagımm. umaRım beğeniRsiniZ. repLeRinizi bekLiyoRum...
Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana...
Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz. Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan.. Uyandım. Düş bitmiş. Kimse yok herkes gitmiş. Parti çoktan bitmiş..
Sözlerİmi GEri aLamam.. Yazdığımı yeniDen yazamam.. ÇaLdığımı başTan ÇaLamam.. Bir daha GEri Dönemem.. Akıyorsa gözyaşım kurumasın coşup seven gönLümse durmasın dost biLdik anıLarım çağırmasın Bir daHa GEri DöneMem
**
Görünmez camlara mı çarptım Dalgınlığın aynasında o akşam Bambaşka bi' şehre uçacaktım Yıldız yağmurunda sırılsıklam..
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa
Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım..
Yaklaşma ! Seni alırım Senin olurum Taparım sana yatağına tapınak derim Yüzünde güneşler beklerim Gitmezsen sana dokunurum Sahiplenirim seni Sana aşkı yaşatırım Daha küçük aşklara katlanamazsın Benimle ölürsün..
Bak yine kaLabaLık içinde yapayaLnız savunmasızım Her beden kendi haLinde Bense ayrı bir dertte… İhtiyacım oLan bişey var derinLerde ULaşmak istiyor uLaşamıyorum…
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın " Mavi mavi ölüyorum "
En son innoCénTgiRL tarafından Paz Nis. 26, 2009 5:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| |
| |
innoCénTgiRL Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 265 Rep Gücü : 242 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 30/06/08 Yaş : 28 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Ptsi Nis. 27, 2009 4:40 pm | |
| Sevgim Büyüdükçe, Ben Küçüldüm Çocuk Oldum. .
Tüm şehir ağladı,sen gittin diye.... mecburmusun hep en uzağa gitmeye........?
SiLdim Hayatımdaki malları .. | ÖnümüzDeki Kolilere Bakıcaz '^ |
İntihara MéyiLLi DüşüncéLériM ..
#
Siyah mı aksaydı gözyaşım Mutlu olman için kan mı kusmalıydım Git hayatımdan...! Değersiz değil senin kadar anılarım...
#
Biliчor musun bu [ ikimizin hikaчesi ] Şu anda nerdesin , ne чapmaktasın Bildiğim чerlerde misin чoksa Hiç görmediğim bir evin penceresinde mi
Pişman mısın `_ başlamadıklarına _?_
#
bakarım etrafıma .. önüme arkama.. sağıma soLuma.. yine aynı yerde.. aynı mutsuzLuk.. ve agLayan bu anLamsızLığı anLamaya çaLışan bi çocuk...
#
Küf Kokuyor Caddeler Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş Toplama !
Belki simdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umutsuzum ne fark eder...!
Ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayım.. Özlemek yetmez anlar mısın, sensiz anlamsızım! | |
|
| |
innoCénTgiRL Süper Aktif
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Ptsi Nis. 27, 2009 4:45 pm | |
| Hayat acımasız hayat nankör,bizi ayıracak herşeyi yaptı. Lakin içimdeki seni bir türlü silemedi. Bu gün ayrıyız belki sen başka kollarda ben başka yollarda ama kimseyi koyamadım yerine. Geçen günlerimizin hatırasını her an her olayda bir kez daha yaşıyorum aşkımMm
#
Prensesler * ___________i ч i _b i l m e l i ч d i____´______ ´ kimlerle tarihe geçeceklerini . .
vurulmuş * bir insanla __`_ k u r t u l ma ч ı_ ´ ___ düşlemenin
onu bir kez daha’ vurmak oldugunu ..
#
korkma de .. kandır beni gerekirse ´ sevdim bende .. ama sakın ´sakın incitme .. чıllarca çok incittim kendimi .
#
sen en büчük ihaneti` k e n d i n e ´ чaptın tuttun kendini sevdin .. .
`küçük dalgınlıklarına sığdırdın ´ o b ü ч ü k h a t a l a r ı n ı ´
içindeki b ü ч ü k ` b o ş lu k l a r ı küçük sıkıntılarına bölüştürdün
#
Bir kaç damla gözyaşı Kalbine saplanan büyük bir acı Her umutta yine hayal kırıklığı Ve her bakışta aklına gelen binlerce anı..
#
# ben sadece ben olmamalıчım şimdi . sanki bana baktığında` kendi haчatından bi a n чakalamalısın . bi hikaчe olmalı... .
_ __~sevdiğin heяkes ,[ heя şeч ] ,o an´ b e n * olmalıчım . .___ # En çok kimi özledim En çok neчi bekledim Şimdi düşlediklerinin neresindesin ? Dedim чa bu ikimizin hikaчesi´.
Hatırlıчor musun sonunu değiştiremediğimiz filmleri Haчatın gerçeğidir sandığımız # kabullenilmiş чenikliği Bir ağızdan söчlediğimiz en kahraman repliği
Ben neleri bırakmış olucam geride Ne başlangıçları ne aчrılıkları Tıpki s e n i n gibi .. Biliчor musun tek sorun var kendime şimdi N e ` o l u c a k ´ h a l i m .. | |
|
| |
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Salı Nis. 28, 2009 4:46 pm | |
| Cok güzeller paylasım icin saol :) | |
|
| |
d!qmenL€éé GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3528 Rep Gücü : 3753 Rep puanı : -21 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3495/10000) AktifLik: (3500/10000) GüçLüLük: (3490/10000)
| Konu: é! Salı Nis. 28, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
innoCénTgiRL Süper Aktif
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Salı Nis. 28, 2009 10:02 pm | |
| önemLi deiL aRkadasLaR. beğenmenize sewinDim daha da fazLasını ekLemeye caLısacaGım ... =) | |
|
| |
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Cuma Mayıs 01, 2009 11:01 am | |
| Cok güzeLLermi$ yha.. saoL =)) | |
|
| |
innoCénTgiRL Süper Aktif
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Cuma Mayıs 01, 2009 12:28 pm | |
| ö.D canımm.. işTe bRz daha yeni nickLeR::
bnDm eN asiL tek kisiLik HaRem...
kurTarn ßeni tuTun eLmden düsmeDen.. koLLayyn beni krKar oLdm bn HerseYden..
yAsAm TarzıNı gzLeMe kenDn oL...x)
KurTar Beni Bu KörKuYuDan...
HayKoLick HaReKeT enGeLLemez...baBaMa kzMa aNeyy casLısan hrLar...
yaRıNımı bRaKdm düNüM kaHße cıKınCa...
ßenm oLan baNa kaLır GeriYe KaLan yoL aLr.
raDyasYonLa besLensek dünYaYa karsı gLsekk xD *rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..|
* вö¢єк σℓмαуι кαвυℓℓєηєηℓєя, єzιℓιη¢є ѕιкαуєт єтмємєℓι∂ιяℓєя
**öZenDiNiss hAAdıMı yaShamaqLa mesgLmmm ...
bitti sNdn nefRet edioRum - anLaki seNi hİç sefmioRum - qöRki seNden bucaq bucaq kaçıoRum.şimDi kuLaklaRını tıKa ! " seNi uNutamıoRum "
*Hayatın anlamı yoktur, olamaz da.. Elmada dolaşan kurt hikayelerimi yemiş,gözlerimin boyası akmış ağlarken.Benim filmim renksizmiş...Yağmuruma yanmış acının iklimi,kalbim merdiven boşluğunda asılı kalmış...
hαчαтιмdαn qїdεnLεя..ßїя dαнα qεяї qεLмεчї нαчαŁ εтмεчїn...нαчαтιмα чεnї qїяεnLεя...qїтмεчї dusunυяsεηїz...нїc ßεкLεмεчїη... тαnιмαкsα αмαcιnιz..duяuρ dїnLεчїn... ßαsкαLαяιndαn
* adı hayat olan bir d3nklem kur kafanda, sonucunu bulabilirsen ßaaaada haßer ver...{x|0>x<3 } ?? | |
|
| |
innoCénTgiRL Süper Aktif
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Cuma Mayıs 01, 2009 12:33 pm | |
| hayaDın ßoyunca qöLqémi aRa siZin hayaL eTTiqLériniz bNm qéÇmişimde kaLDı héR neFes aLDıqında héR kaLßin aTTığında ßénim yaŞadıqım aCıyı sende yaŞa aqLına qéLirim - aqLın qiDér ayıq oL paNiq yaßma ben vaRim seNin karŞında
ßiTTi mi söyLücéqLerin - sen vé qeReqsiz tüm cümLéLerin
ßédeLini yüreqimLé öDédiğim en maSum güNahımdın
3 kuruŞLuq heveSimDi reziL yüZünü qöRméq
o tükürüLési yüZünü biLé ösLedim aYnaLarLa avuNma ; qösTérmezler iÇini, hiÇ çéqiNme tanı kendini séNi hiÇ unuTurmuum ßeßéim héR köPéq havLadıında aqLımdasın saNa oLan kinimé saqın kıZma - " seviyoRum " neDé oLsa qözlérimden oqunan aŞqı inkaR éTmem ben hay hay ne isteRsen say say ßenCé senin aŞqın Lay Lay haDi oqLum yaLLah sana ßay ßay
SiLmeye çaLıştıkça daHa ç0q akLımdaSn...!!
qeLdiin zaman b0şLuq doLduRan deıL..qiTTiqin zaman yeRi doLduRuLmayan oL..!!
İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR...
unuTTum dedim yaLan ! asLında hiç çıKmaz akLımdan ! | |
|
| |
hiLo$.. ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1278 Rep Gücü : 4232 Rep puanı : 4 Kayıt tarihi : 14/03/09 Yaş : 31 Nerden : yüReqiMi kaYbettiqiM yeRden =(
Dikkat : kaRşınıZda FENERli vaR
Güç Sistemi Başarı Puanı: (795/10000) AktifLik: (800/10000) GüçLüLük: (790/10000)
| Konu: Geri: céyDa\'Dan nickLeR Cuma Mayıs 01, 2009 12:48 pm | |
| saqoL jNm | |
|
| |
| céyDa\'Dan nickLeR | |
|