dyq225
Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 26 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/08 Yaş : 29 Nerden : Nereye xD Dimii :D:D
Dikkat : DiKKat xDD ßu Forumu Çhoq SeßioRum qH !
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: x)) SuPerLr ((x C.tesi Nis. 25, 2009 8:44 pm | |
| Sénin sahp oLdqun hérséy bir imaLat hatası ** Sén onur konuğusun hayat dénén oyunun ßén sadécé fiquran **
DéLicésiné ,, yada öyLésiné (: **
çkmaLısın buqün kaLbimden ,, we ben kosmaLıyım sensizKén yénidén ,, * **
WzqeçiLmezim{d}in biLirdm ykLuqunda sén komasına qirerdi bedenm .. (.) **
kaLbimden birséyLér koptu ona dokununca .. (!) **
né dün ,, né bqn ,, nédé yarn 'o' smdi hér anım <3 **
hayaLLérLé süsLü ßir masaLdı bu .. **
ne parçalanacak diz kaLdı, ne de kırıLcak kaLp bak çocuLqumda yok artık ne yapcksan şmdi yap **
Séni kaybetméK ßir kazanç asLında ;] **
İki kere düştüm üç kere kaLktım Zaman aşımına uğrayan yorgun aşkım AnLa artık Bana döneceğin günLere gidiyorum Şimdi sen de git sevgiLim **
nédén die sorMa ! d'üşüyorum işté ! **
HaDi,son defa fısıLda kuLakLarıma, Son defa baqır,paS tutmuş susKunLuğunu Her gün ßiraz daha düşüyorum yokLuqunun tam ortasına Her qün ßiraz daha üşüyorum SessizöLüm çıqLıkLarı üşüşüyor enseme Sahte qüLüCükLer yontuyorum yamaLı cepLerime .. * **
BazıLar dünyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor, BazıLarı da buz Tutkuyu tattığımdan Ateşi tercih ediyorum ben Ama iki kere yoK olacaksa dünya BiLiyorum nefreti yeterince BuzLa da yok olsun DiebiLecek kadar ** [b] | |
|
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| Konu: Geri: x)) SuPerLr ((x Paz Nis. 26, 2009 4:16 pm | |
| Senin sahip olduğun heryer imalat hatası xD süper.. | |
|