dyq225
Mesaj Sayısı : 9 Rep Gücü : 26 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/08 Yaş : 29 Nerden : Nereye xD Dimii :D:D
Dikkat : DiKKat xDD ßu Forumu Çhoq SeßioRum qH !
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: * En fazLa içimdé öLrsn .. her qttiğm yéré cesedini sürkLérm .. { süpérLér } C.tesi Nis. 25, 2009 8:42 pm | |
| Kaчbolup giderken чalnızlığında , sen beni hiç tanımadın
**
Oчsaki bütün çabalarım ‘ sen din Anlamadın .. ^^
** ağLarkén séni özLüyorm !
**
heя soLuk " sen " kokuyoя <3
**
GözLerinLe yok et beni öLümüm eLLerinden mezarım gözLerinden oLsun
**
Sénin oLmadıqın yérdé warLıqım yoK .. ;]
**
anLatamam ki sana içimdekiLeri dinLemessin sen ömrümde tanıdığım en benciL kişiLiksin
**
yaqmurdanda öte bişeydi benimKisi..!
**
Gözlerim düşecek önce yıldızlarına Sonra sözlerin eklenecek bir bir adımlarına Özlemim sararacak tüm tenini Öyle bir şiir yazacağım ki sana Yanımdayken bile özlemimle yanacaksın!
**
..BiLmem ki hangi rihter öLçer sarsıntıLarımı.. - Artçı seLLere verirken sitemimi - Sana “SUS”arken- öLüme “SU”sarken- MüpteLâsıyken kahramanı bıçakLanmış masaLLarın aşk için aşıkLarı ezip geçmişken- Susma Ömrüm! Şehâdet getir cinnetime
**
En fazLa içimde öLürsün Her qittiqim yere cesedini sürükLerim ..
**
Seni kaybeden tenim oLsun, eLLerim oLsun GözLerim hayaLini kaybetmiyor, Bırakta hayaLim oLsun ..
**
Koşmak istiyorum SevqiLim Koşmak,Koşmak Dönemezsem; Beni affet^^
**
Bırak işini !çık dışarıya Yaşam değil bu bak yukarıya! Çek fişini kop artık Sahip oldukların sana sahip olmasın baK kanarsın bi gülüşle bu sahTe dünyaya
**
Dαğınık RuhuBeyniMekαnı Her yeri dαğınık *Öyle biriyiм Yαlαncıyıм Kendiмi kαndırıcαk kαdαr Yαlαncı
** | |
|
Conrad Moderatör
Mesaj Sayısı : 3099 Rep Gücü : 11975 Rep puanı : 46 Kayıt tarihi : 24/03/09 Yaş : 30 Nerden : İzmir
Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1795/10000) AktifLik: (1800/10000) GüçLüLük: (1790/10000)
| |