| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+5AyŞeGüL d!qmenL€éé FaLLén * rapxgirl _U_k_ 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
_U_k_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 56 Rep Gücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/07/08 Yaş : 28 Nerden : ANKARA
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perş. Tem. 03, 2008 11:43 pm | |
| BAKIN ARKADASLARRRR BENIM EN SEVDIGIM DIZIDIR DUNYACA IZLENEN BIR FILMDIR SIZLERE BU TIP DIZILER IZLEMENIZI EZOTERIK ACILIMLI FILMLER DIZILER IZLEMENIZI ISTERIM BURAYA AYRINTI GIRMIORUM HEYCANI KACMASIN | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 527 Rep Gücü : -22 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : aydın
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Perş. Tem. 03, 2008 11:50 pm | |
| bir kere bu dizide türkler kötüleniyor bildiğim kadarıyla.. | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 56 Rep Gücü : 0 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/07/08 Yaş : 28 Nerden : ANKARA
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:00 am | |
| | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 527 Rep Gücü : -22 Rep puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : aydın
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:05 am | |
| | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:08 am | |
| | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:09 am | |
| | |
|
| |
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:10 am | |
| | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:13 am | |
| | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:14 am | |
| tmm afedersiniz..nedense uğurcan'la aramızda büyük bir uyumsuzluk var ama ben de kestiremedim keselim artık şunu! | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:16 am | |
| uğurcan bir kere ben senin dediğin hiç bir lafa üzülmem bu bir..ikincisi sen yediye geçmişsin ben sekize geçtim ben de yalanı ayırt eebilecek yaştayım.üçüncüsü ise daha önce bu dizi ben de izliyordum bir lost izledin diye büyüklenip böbürlenmeye kalkma! bu tartışma burda biter daha fazla uzatırsan forumda huzursuzluk çıkardığın için mesajların silinecek! ben de özür diliyorum tartışmaya katıldığım için herkesten!(flood için ö.d) | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:20 am | |
| - rapxgirl demiş ki:
- uğurcan bir kere ben senin dediğin hiç bir lafa üzülmem bu bir..ikincisi sen yediye geçmişsin ben sekize geçtim ben de yalanı ayırt eebilecek yaştayım.üçüncüsü ise daha önce bu dizi ben de izliyordum bir lost izledin diye büyüklenip böbürlenmeye kalkma! bu tartışma burda biter daha fazla uzatırsan forumda huzursuzluk çıkardığın için mesajların silinecek! ben de özür diliyorum tartışmaya katıldığım için herkesten!(flood için ö.d)
flod neyse ozur ben boburlenmem bu bir beni yanlis anlama ok lost izliorum tavsiye ediorum turkleri kotulerlese kotulesin ben kendi cevreme aileme taniidiklarima guvenirim hain oln her turkten nefret ederim | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:22 am | |
| - _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
- uğurcan bir kere ben senin dediğin hiç bir lafa üzülmem bu bir..ikincisi sen yediye geçmişsin ben sekize geçtim ben de yalanı ayırt eebilecek yaştayım.üçüncüsü ise daha önce bu dizi ben de izliyordum bir lost izledin diye büyüklenip böbürlenmeye kalkma! bu tartışma burda biter daha fazla uzatırsan forumda huzursuzluk çıkardığın için mesajların silinecek! ben de özür diliyorum tartışmaya katıldığım için herkesten!(flood için ö.d)
flod neyse ozur ben boburlenmem bu bir beni yanlis anlama ok lost izliorum tavsiye ediorum turkleri kotulerlese kotulesin ben kendi cevreme aileme taniidiklarima guvenirim hain oln her turkten nefret ederim anlatamadım sanırım! dizide teröristler türk olarak gösteriliyor! neyse uğurcan bu böyle uzar gider.. bu konuyu kapatalım ayşegül çok kızacak zaten.
En son rapxgirl tarafından Cuma Tem. 04, 2008 12:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:26 am | |
| - rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
flod neyse ozur ben boburlenmem bu bir beni yanlis anlama ok lost izliorum tavsiye ediorum turkleri kotulerlese kotulesin ben kendi cevreme aileme taniidiklarima guvenirim hain oln her turkten nefret ederim anlatamadım sanırım! dizide teröristler türk olarak gösteriliyor! oysaki türkler değil kürtler terörist. neyse uğurcan bu böyle uzar gider.. bu konuyu kapatalım ayşegül çok kızacak zaten. bu arada forumda türkçe konuş lütfen... KURTLER TORERIST DEIL SANA HABERLERDE KURTLER TORERIST DIOR SEHITLERIMI GIDIOR DORU BUNU KURTLERIN YAPTINI NE MOLUM BELKI KURTLERIN YERNE GECIORLAR KURTLERI ADINI KIRLETIORLARDIR VE NE MALUM TURKLERIN TURKLERI OLDURMEDIKLERI | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:28 am | |
| - _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
flod neyse ozur ben boburlenmem bu bir beni yanlis anlama ok lost izliorum tavsiye ediorum turkleri kotulerlese kotulesin ben kendi cevreme aileme taniidiklarima guvenirim hain oln her turkten nefret ederim anlatamadım sanırım! dizide teröristler türk olarak gösteriliyor! oysaki türkler değil kürtler terörist. neyse uğurcan bu böyle uzar gider.. bu konuyu kapatalım ayşegül çok kızacak zaten. bu arada forumda türkçe konuş lütfen...
KURTLER TORERIST DEIL SANA HABERLERDE KURTLER TORERIST DIOR SEHITLERIMI GIDIOR DORU BUNU KURTLERIN YAPTINI NE MOLUM BELKI KURTLERIN YERNE GECIORLAR KURTLERI ADINI KIRLETIORLARDIR VE NE MALUM TURKLERIN TURKLERI OLDURMEDIKLERI ya sen nasıl birisi çıktın böyle? konumuz bu mu oldu şimdi? of ya tmm istediğin diziyi izle istediğin alıntıyı da yap tmm mı? ama daha fazla uzatma!
En son rapxgirl tarafından Cuma Tem. 04, 2008 12:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:34 am | |
| - rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
flod neyse ozur ben boburlenmem bu bir beni yanlis anlama ok lost izliorum tavsiye ediorum turkleri kotulerlese kotulesin ben kendi cevreme aileme taniidiklarima guvenirim hain oln her turkten nefret ederim anlatamadım sanırım! dizide teröristler türk olarak gösteriliyor! oysaki türkler değil kürtler terörist. neyse uğurcan bu böyle uzar gider.. bu konuyu kapatalım ayşegül çok kızacak zaten. bu arada forumda türkçe konuş lütfen...
KURTLER TORERIST DEIL SANA HABERLERDE KURTLER TORERIST DIOR SEHITLERIMI GIDIOR DORU BUNU KURTLERIN YAPTINI NE MOLUM BELKI KURTLERIN YERNE GECIORLAR KURTLERI ADINI KIRLETIORLARDIR VE NE MALUM TURKLERIN TURKLERI OLDURMEDIKLERI ya sen nasıl birisi çıktın böyle? konumuz bu mu oldu şimdi? herkes kürtlerin (bazılarının kesinlikle hepsinin olduğunu söylemiyorum) düşman olduğunu biliyor! konumuz bu değil konu dışına çıkmayalım yeter artık!... istediğin diziyi izle istediğin alıntıyı da yap tmm mı? ama daha fazla uzatma! HER NE OLURSA OLSUN BILMEDIGIN BIR IRKI SUCLAMA KIM NE DERSE DESIN 3-)Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Kürt, Ermeni, Yahudi, Arap, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen vb.) | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:35 am | |
| of ya yeter artık burdaki mesajların hepsini siliyorum tmm mı çok uzadı bu iş lütfen ama lütfen daha fazla uzatma istediğin diziyi de izle! alıntıyı da yap! özür diliyorum o mesajlarım için de ama lütfen muhattap olmayalım! | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:37 am | |
| - rapxgirl demiş ki:
- of ya yeter artık burdaki mesajların hepsini siliyorum tmm mı çok uzadı bu iş lütfen ama lütfen daha fazla uzatma istediğin diziyi de izle! alıntıyı da yap! mümkünse forumda fazla muhattap olmayalım!
MSJ LARIMI SILERSEN AYSEGUL E SOLICEM HAKLI OLUCAM KIMSE BIR SEY DEMESSE SITE DENETLIYCELERE SIKAYET EDICEM OZMN SITE KAPANIR VE BIR DIZI FORUM KURALLARINI IHLAL ETMISMISIN DIE SOLERIM HA AYRICA SIKAYET ICIN COK UGRASMICAM ANINDA ARKADASIM CUNKU VE OZELLIKLE BU BIR TEHDIT DEIL HAK ARAMA !!!!1 | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:39 am | |
| ne hakkı ya tartımayı büyüten sensin! tmm sen bilirsin ne yaparsan yap ama tekrar söylüyorum benimle muhattap olma! | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:42 am | |
| - rapxgirl demiş ki:
- ne hakkı ya tartımayı büyüten sensin! tmm sen bilirsin ne yaparsan yap ama tekrar söylüyorum benimle muhattap olma!
Ok !!!!!!!! tartismayi acan ben deilim sen dedin turkleri torerist diorlar bnde hayir dedim sen indkar ettin haberde var dedin ok ozur diledim ve halen bu sefer ben yine tartiisiom flodd ve tartisma icin ozur ii gclr tatli ruyalar | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuma Tem. 04, 2008 12:45 am | |
| flood yapmadın ki! neyse sen de türkleri kötüledin ne malum türklerin türkleri öldürmediği filan dedin! ben de dayanamadım bir türk olarak o yüzden öyle dedim.herkesten özür diliyorum.sana da iyi geceler.. | |
|
| |
d!qmenL€éé GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3528 Rep Gücü : 3753 Rep puanı : -21 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3495/10000) AktifLik: (3500/10000) GüçLüLük: (3490/10000)
| |
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ptsi Tem. 07, 2008 10:11 pm | |
| ben tum turklerı kastetmedım demdedımkı herkez dıe neyse ben ne yaptımı bılıorum ve hande senle sonra konusak kız | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ptsi Tem. 07, 2008 10:13 pm | |
| - _U_k_ demiş ki:
- ben tum turklerı kastetmedım demdedımkı herkez dıe neyse ben ne yaptımı bılıorum ve hande senle sonra konusak kız
tmm uğurcan tartışmayı kapatalım artık... | |
|
| |
_U_k_ Gelişmiş Üye
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ptsi Tem. 07, 2008 10:21 pm | |
| - rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
- ben tum turklerı kastetmedım demdedımkı herkez dıe neyse ben ne yaptımı bılıorum ve hande senle sonra konusak kız
tmm uğurcan tartışmayı kapatalım artık... EVET YINE OZUR FLODD ICINDE | |
|
| |
rapxgirl Süper Aktif
Dikkat :
| Konu: Geri: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ptsi Tem. 07, 2008 10:22 pm | |
| - _U_k_ demiş ki:
- rapxgirl demiş ki:
- _U_k_ demiş ki:
tmm uğurcan tartışmayı kapatalım artık...
EVET YINE OZUR FLODD ICINDE ya sen flood yapmadın ki.. niye ikide bir özür diliyorsun! :) | |
|
| |
| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!THE LOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|