Selin* GraFiKer
Mesaj Sayısı : 2130 Rep Gücü : 5818 Rep puanı : 36 Kayıt tarihi : 19/01/09 Yaş : 29 Nerden : Belirsiz..
Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1495/10000) AktifLik: (1500/10000) GüçLüLük: (1490/10000)
| Konu: Yeme tırnaklarını Salı Nis. 14, 2009 11:23 pm | |
| + yeme tirnaklarini - ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum
- hasan yeme olm tirnaklarini + neremi yiyim
- tirnaklarini yerken cok komik gozukuyosun + sen beni dondurma yerken gordun mu
- yeni manikur yaptirdim sekerim + havan batsin
-yeme tırnaklarını +ben yemıom yere atıom ki
-tırnaklarını yeme nan +wer o zmn senın tırnaklarını yeyim
-tırnaklarını yeme +yok ben ztn yemıom butun butun yutuom
-Yemme tırnaklarini +sende yicenmi bak ayak tirnaklarimin tadi harika 15 gün yikamadim ohh miss gibidir şimdi
- yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yap ta onu yiyiek o zaman -
- ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak istermisin -
-yeme +yerim -yeme dedim! +yedim bile. -sana yeme demiştim!! +kızım sus ******** Yedik işte adam çileden çikarma -
-nan bırasda benımkıleri ye kesmesi zor gelior +***
-abi manıkur pedikur yapıon mu? +yapıoz gel
-yeme kızım tırnaklarını -ya ufffff -bey tırnakmı kalmış artık eti somuruyu kemiğe dayanacak yakında -doğru kemiğe gelince haber ver yeme kızım kemiğini diyim
-tırnağına noooldu nan? -yidim -ayak tırnağı yenirmi nan manyak
-napıon zavallı kediye -yiyiom -ne ? -sakin ol kediyi yemiom -ohhh be napıon göremiom -tırnaklarını yiyiom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi iğrenççççsinnn
-Yaren tırnaklarını yemesene.. +Herşey için çok geç artık!..
- yeme kızım tırnaklarını + yemiyorum anne törpülüyorum dişlerimle
- yeme tırnaklarını kızım şeytan yuvaları var orda + ne alaka anne ya
- tırnak makası var mı? + ben varım olur mu *tırnağın olayım ye beni
- Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo.. Dislerimle tirnaklarimi tanistiriyorum.. - O nasil oluyo
-kızıım napıyosuun, gene tırnaklarını yiyosun dimi -hayır anne tırnağımdaki ojeyi çıkarıyorum -haa artislik yapıp dişinle çıkarıosun
-niye tırnaklarını yiyosun -açım ulan açım
-küçük emrah napıosun -tırnaklarımı yiyorum -niye olum sorun annen mi gene | |
|
Jeff Hardy ÖzeL Üye
Mesaj Sayısı : 1241 Rep Gücü : 4178 Rep puanı : 25 Kayıt tarihi : 05/03/09 Yaş : 29 Nerden : istanbul
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1095/10000) AktifLik: (1100/10000) GüçLüLük: (1090/10000)
| Konu: Geri: Yeme tırnaklarını Salı Nis. 14, 2009 11:29 pm | |
| bazıları miyde bulandırıcı ama sağol özellikle şu Yemme tırnaklarini sende yicenmi bak ayak tirnaklarimin tadi harika 15 gün yikamadim ohh miss gibidir şimdi
En son BENJAMİN TENNYSON tarafından Çarş. Nis. 15, 2009 7:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : SaNanE) | |
|