Misafir Misafir
| Konu: qüLMé qaRaNtiLi diaLoqLARh...! Paz Nis. 12, 2009 4:32 pm | |
| gülme garantili diyaloglar
--------------------------------------------------------------------------------
>*İşte benim kızım!* > > > >İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. > >Kurcaladı, > >kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. > > > >Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun > > > >tam aradığım kız olduğuna karar verdim. > > > > > > > > > > > > > >Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum > > > >olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'. > > > > > > > > > > > > > >*6. His* > > > >6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin > > > >CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi > >izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. > > > > > >Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz. > > > > > > > > > > > >*Öncelik* > > > >Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının ''benden önce biriyle oldun mu?'' > > > >sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabını vererek evlilik umutlarını > > > >magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek > >kaldı mı? > > > > > > > > > > > >*Çaylar demli olsun* > > > >Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına > > > >şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala > >gülmekteyim. > > > > > > > > > > > > > >*Maalesef Kaybettik* > > > >Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, > > > >ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle > > > >annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz > > > >koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven > >komşularım var duyurulur... > > > > > > > > > > > >*Ramazan geldi * > > > >Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu > > > >bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya... > > > > > > > > > >*Danger* > > > >Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de > >'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından > >kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba? > > > > > > > > > > > >*Çevir çevir** > >* > >Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o > > > >büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen > > > >gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da. > > > > > > > > > > > > > > > >*Efendi Çocuklar* > > > >Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap > > > >yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok severim, > > > >mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi. > > > > SONuNjUYa qoPtUm..!
|
|
~Feyza Moderatör
Mesaj Sayısı : 2539 Rep Gücü : 10605 Rep puanı : 83 Kayıt tarihi : 21/01/09 Yaş : 28 Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1900/10000) AktifLik: (1950/10000) GüçLüLük: (1895/10000)
| Konu: Geri: qüLMé qaRaNtiLi diaLoqLARh...! Paz Nis. 12, 2009 5:33 pm | |
| Çokta komik değil bnce.. Ama yinede saol cnm | |
|
Misafir Misafir
| |
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: qüLMé qaRaNtiLi diaLoqLARh...! Çarş. Nis. 15, 2009 9:21 pm | |
| | |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: qüLMé qaRaNtiLi diaLoqLARh...! Perş. Nis. 16, 2009 6:44 pm | |
| ß $taqi ho$uma qééTTi kiH kiH. ... thnXx aLmiLaJqm.. | |
|