Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP

2 posters
YazarMesaj
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2875/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2900/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2870/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2870/10000)

smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty
MesajKonu: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 3:47 pm

Eger bir qün gideceksen şimdi gelme yokluğunu kaldıracak yüreyi ben yalnızlıqıma hapsettim Mad Mad

Başımı ellerim arasına ne ilk ne son alışım ilk acım deilsin ama en büyük acımsın smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 51753

Kanayan yaralar vardır kanamaları hiç durdurulamayan eksik hayatlar vardır içleri hiç doldurulamayan smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 253422

Aşk mı büyük yalan yalnızlık mı işte bu benim dünyam Sad

ben seni asil insanların basit sevgileriyle deil basit insanlarn asil sevgileriyle sevdim smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 546249

Ağırdır sevmek her yürek taşıyamaz büyüktür umutlarım her yürek kaldıramaz her şye olur da bu kalp senin olmaz smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 532678

senin için bir başkasını terk eden bir başkası için de seni terk eder :smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 794304:

gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsun ben tam düştüğümde o yer dudakların olsun smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 606318

madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek o zaman ölmek için önce yaşamak gerek smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 82789

gittin de ardından çöktüm zannateme her zaman yeterim kendi kendime bedenim ayakta bak yine sensiz scratch

gözleri yollarda bir bir uçan hayellerine bakarken senle yaşamaya dair balonları düşüren küçük bir çocuk ben geek

ben seni sen olduğun için deil benim olduğun için seviyorum smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 532678

biz yıkılmaz sevgilerin sarsılmaz insanıyız king

ağla gözlerim ağla belki bir gün susarsın smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 253422

seni ne kadar çok sevdiğimi bilmek istersen düşen yağmur damlalarını yakalamaya çalış yakaladıkların senin bana sevgin yakalayamadıkların benim sana sevgimdir smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 546249

ben sensiz geçen günlerime yanarken belli ki sen bensizliğe sevineceksin ama unutma birtanem sen de bir gün seveceksin scratch smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 532678

bir gün bir kenara çekilip çaresizce ağlamak istersen beni ara çükü mendil satıyorum 1 alana 1 bedava smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 476348 smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 476348

ya özlemek çok güzel ya özlenen çok özel
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 505325
tatLı_qıZ
EmeKçi
EmeKçi
tatLı_qıZ

Rep Gücü : 7418
Rep puanı : 9

Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2450/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2450/10000)
AktifLik:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2500/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2500/10000)
GüçLüLük:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2455/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2455/10000)

MesajKonu: Geri: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 3:50 pm

saq0L jnmSss süFeyLeR...neReDenaLDığını phiLiomm...
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2875/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2900/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2870/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 3:54 pm

tatLı_qıZ demiş ki:
xP euehe yan msamDa oTRoyqn taßé biLJén xP
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 4:33 pm

sReny demiş ki:
tatLı_qıZ demiş ki:
xP euehe yan msamDa oTRoyqn taßé biLJén xP
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP 505325 pHéN biLmioM yHa bAnAda sÖLéiN saoL pyLşM iÇiN ...!
tatLı_qıZ
EmeKçi
EmeKçi
tatLı_qıZ

Rep Gücü : 7418
Rep puanı : 9

Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2450/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2450/10000)
AktifLik:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2500/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2500/10000)
GüçLüLük:
smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Img_left2455/10000smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Empty_bar_bleue  (2455/10000)

MesajKonu: Geri: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 5:28 pm

boşveR jnmSs uyehuyehuyeh
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP   smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 5:32 pm

xP b$é DéiL Jnmm.. Razz ama niJhq siTésini wéRéMéM zaTén aynıLaRnı ßRaya qéciRoom kih kih.. XD

smiLéyLhi xP niJKLééééR.. [sReny] ^ FaRkıyLan xP
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» niCkk ( sReny....)
» sReny*ma hediyeee
» niCk...! (sReny)