NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP C.tesi Nis. 11, 2009 3:35 pm | |
|
biLdiğin giBi deiLim !öLmeq istiyoR ruHum ..
oLesine yasıorum su anda.. amacım yhoq bhenım hayatta !!
Git !!! ama qheLmemi bheqLeme !!
sahneSsii qerJeq teK oyuNn öLümdüü x(
öqüS qbin aNırma Sesini duyan yhoq. .
Sénin A$kın ßaLo000ooondu Söndü..!
hayat !! benden aLdıqLarını nerene soqucaqsn acaba ?? xD
qimsenin İnanaRaq qapıLaJaa biR asq yoqqén sén nRdn cqTn ??
ama phênm ucmam qereq.. isdemiorum pLaww yabmaqh xD
†ah†a †eqerLeqLerLe cese† †a$ıØLar.. cese†Lerin basıLarı ya$ıØLar.. cese†Ler bi daa öLmiceqLer.. cese†Ler qerie dØnmiceqLer !!
ßeneq ßeneq büyür karanLıqım, noqDa noqDa korkuTur seNi..
hepinisdhen farqLıım bhen.. adam oLamadı haLa benden !
qimse qimsenin her$ei oLamazzz [mı$]
cehennemm bo$.. butun $eitanLar burdaaa
sheni anannn benim icin dourmu$
Toz Pémßé hayaLLérin karanLık göLgésiyim...!
ßenden sonra ßi kız sevmi$sin..Allah o kıza sabır véRsin
Yeni ßi köpeK aLdım..Sen yokkén 0nunLa idaré ediCez artıK..
UzakTan qörüp adam sanDım..Kusura baqma ßen miY0pum hayaTım..
Aşkıma ßi isim buLdm sevqiLm.. '' Hayvan sevqisi '' ..
$arıLıp ßasH uCumdaqi fot0ğrafLarIna ağLaR oLdum ßaksaNa . .
kaLbim bosH deiL arjeLiq
BirRr köçüçük çocukK vaRmıshHh aLTına sıCar sıCar ağLarmıshHh
qhaLpum bana soz verdy.. haqetmeenın q**unu qaLdırmıcaq !!
qözLérini kapaT.. Sus vé dinLe ßeni ßiraZz.. anLa arTık kayßeTTim.. kayßeTTiq..!!
yaLanLarınLa doLu renqarenk sahnendE fiqüran oLmakdanSa , kendi siah-beyaz ba$roLümü tercih edErim..!!
ba$qasına aidsin bLiorum.. ama inadına sheni her qecen qun daa coq sefiorum xD
hic bi yaLanı shenın qadar sefmiordum..
qheL bhaq bi eLimde qoqyusu var haLa.. dierinde qayıp qiden yıLdısLar LaLaaaa
5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$ı0rmM..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme
ßisden neFret edin.. chunqu sizden deiLiz !! arqamızdan heß qufredin.. qendimize qefiLiz !! duny*aLarımız farqLı.. anLa$amıcaz.. eminiz !! asadan öLümü cıqaran ustadın nesLiiz biz!
lüTFéN ama saCiT béyYyy eĞér vuRacaksanıZ saĞğ méme uCuma temaS eTmezSéniz seviniRim zuHaaa xDD
ba$ beLası oLduqumu du$unenLer.. daha bi$ii qormedinish
sen iqi yusLusun.. peqy ben $imdi hanqi tarafına tuqurceM
hayatımda choq $erefsiz qordum.. ama qendinLe owunebLrsN.. hich biri shenın qaDar profesyoneL deiLdi !!
DüqünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap xD e
fazLa baqma burdan deiL.. buLutLara ait "o" !! meLeqh demeqi mi qecti icinden ? bıraqqq.. qirLetmee !! qecirme icinden..
Hollywood kızLrı Hepsi Hikaye Bnm Gibi war mı Göstern 1 tane hiç b$i yabmasamda tarih bheni yazar.. taqıLıp du$ersm oLcaq oda nazar !!
titRéRim qéNdi üsDümé bhéndén dééRLy déiLsin !!
aRamısDa ßi qaPı waR azRaiLLe… ßiRde qaPının aRqaSını meRaq edMemi saqLayan $eyTan*Mm…
bu defa bensizLiqh ööLe qoysun qi sana..soL yanın oLe acısın qi..!! qaLbini cıqarıb admaqh iste.. ama icinde bhen varım die qıyama (!)
unudsun phenu die haßer qondermişsn.. bi duşun baqaLm..? hatırLanmaa deermisin
Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü ßénde Gérisi ßiLdiqimiz aLfabé..
aqLama..! Hém ßaq aqLiiOrmuyum ßén hiiC..? aqLarsaN qıızarıır qösLériiN.. ßosuLur qüséLiiqiN..!!
ah bea mario.. cocukLuum senın sevqilini kurtarmakLa gecti..
Bana 1 keLime qönDermi$sin "Unutsun" Die Benden Sana 2 keLime "çoqta TınN" ..Xd
beni sana baqLayan tek şey aLıpta veremediqLerin.. kapına dayanırım.. sasma !! sende kaLmısh terLiqLerim xD SévéN ÇékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SöZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…! PataTéSh*CipSy^m---> Siyahh byaS brr hyt ya$ıorm moRuqq..ßnden renqLi ifadeler beqLmee……şéKéR oRANI... | |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP C.tesi Nis. 11, 2009 3:41 pm | |
| ßir rüya oLmalı gördüğüm . ßeLki de beLki de hiç uyandırmamaLı... Sonbahar sonbahar olmalı.. sebebi.. sebebi sonbahar ..
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM...
hayaTa qüLmek lazım her zaman o kdR şeye rağmen mutLu oLmak haNi.. duDak ßükükLüğü ya hayaT ona inaT qüLümseyeßiLmek hani
Yaz Gibisin.. Tenin ne Sıcak Güneş Gibi Yakta Kavur ßeni.. Aşq Gibi qeLMasaL qibi qeL ÖpereK Uyandır ßeni
bakıyorum bulutlar beyaz karanlıktan çıkalı çok olmuş yeşili şimdi gördüm ve maviyi pembeyi...
Bir sinek kadar mutlu olmak vardı.
Mutluluk diye bir düşünce olmasaydı...
Eğer düşünceyse yaşam
güçse ve soluksa ve yokluğu ölümse
düşüncenin...Öyleyse mutlu bir sineğim... İster yaşayayım ister öleyim(!)
qöѕℓєяιмι α¢ѕαм ∂α ѕєη ¢ıкѕαη кαяѕıмα qєℓ ßєηι αzα∂ єт кαуßσℓ∂υм кαяαηℓıктα.. ßєη ßιzι υηυтαмαм qιтмєк уαкıѕмαѕ ßαηα уσℓ¢υуυѕ нαуαттα ѕєη qєℓ σтυя уαηıмα...
gezinen bir göLgedir hayat gariban bir aktör sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur ve sonra duyulmaz oLur sesi bir masaLdır gürüLtücü bir saLağın anLattığı ki yoktur hiç bir anLamı...
arTık kıSacümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!)..
Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi ..Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin ???
Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir AyrılıkTablosuna ... Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak MıdırAşk...?
küÇükkÊn ßu kİz ßaşTaciiydi. ßüyüdü Şimdi kadÊr Ona kİydi..
MasaL diyaRLaRınDan qéLmi$ LaNeTLy bi!R MeLeg!m ßu NasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim ??
Sonra duruyorum... Sonra susuyorum...
İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce
kilit vuruyorum dilime.... " Yan! " diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!... " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "
вυ кєz αηℓα∂ıм нüzüηℓєя∂єη вσzмα мυтℓυℓυкℓαя уαşıуσяυм
Yazdığım bütün sözLer asıyor kendini ÖLüyor söze düşürdüğüm büyü... Bütün sokak-köpekLerinin- qözyaşı yüzümde. İçime kim koydu bu intiharı..
º ( YokLuqunun HücRésindén KaçIyoRum Bu qécé ) º × MéLankoLia Dü$Lérin Ye$eRdiqi “ DuvarLarIm ” vaR AkLImIn OdaLarInda × ¤ YokLuqun YaRattIqI Bo$LukLarIn ésiRindé ya$IyoRum ¤ . . SıRf SiqaRa içméK için yémék yéméLérim GibidiR SéniSévméLérim . . | |
|
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP C.tesi Nis. 11, 2009 3:42 pm | |
| HayaLLerim vardı benim de.. SeninkiLer qibi* herkesinki qibi. Suya düşenLerden bahsetmiyorum. HaLa qökyüzünde qezenLeri söyLüyorum..
GhzéL qnLermz waRdı hebiSi yarnLarLa saqLı..
$erefine içiLeceq a$k yoq*satıLmı$ BütüN SevgiLer ''
boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))
Kaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım.. Yıllarca Ağladım ßöLé Sévincé ßi Türlü Séni unutamadım....
"// ..уαℓαηℓαяℓα αğℓαтıℓαη gözℓєя ∂σℓαηℓαяℓα αℓ∂αтıℓαη gözℓєя вιя güzєℓ ѕözℓє güℓєя..||"
--•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•--
.ılılı. »» gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη... »» .ılılı.
Canımın én uc köşésinin aLt tarafındaqi küçüçüq kutucuqn içindésin
| נυנυм αşкıη ѕєνισяα ѕєηι| |αкℓıмı кαувєтмєктєη ∂єğιℓ* вυℓмαктαη кσякυуσяυм| |…AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE…| |Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya ÇaLı$ .. Pé$imdé DoLA$ma oTur DérsiNé çaLışş|
Sen aNca oNa BuNa LaF yeTişTiR…İmaJ BozuK aRTıK DeqişTiR…HeR KaDıNı AnnneN Mi SanDin..OkuyuP KafaNi Baya Bi qeLişTiR..
[ aRKamdaN koRkup kaçTı demesiNLeR diYe yaşıoRum !... ]
Hayat aKıP qiDeRkeN awuçLaRmDaN..eĞiLiP yeRDen t0pLAmı0rm parçaLaRmı.. artK "herşey" iÇin..aRtk "Ç0k qéç" deMek iÇn beLkde Ç0k qeÇ..!!!
Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '
qülmek uzun zamandır rol yaptıqım bi oyunNnN...
κιzιή_Чіпз_дşıЌ_дЍЍΣ◄
►♥┌┘ßΣη ═►ЈύLЇΣТ◄ ═ףּέЯςΣЌ дﮘЌıИ ﻛдωдşϾﻛı ḎḭḵḵдṪ →Ṙọϻϵσ←дядЛıЧσЯ└┐♥
BunaLdm...
◄◄◄══╣▀▄▀▄▌█╚♥♥ﮐΣИјИLэ öLмϵќ ϳЅтјЧояџϻ◄┘
beN Ne fünYeSi çekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım üsTüme baSaNııı PATLATIRIMM..
Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer Kahp* HAyAt ! ! !
yaLakaLıqı beniMseyeNLer sewiLsn ben buyuM kimseye ihTiyacım yoq!!
KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık. Yûreğimi ßin parçaya ayırıyør $imdinin içime vuran sancısı…
UsanDım Bu HaLimDen..Niye YaşıyoRum Ki?FazLaYım ßu HayaTTa…!
yéni ßir qün doquy0r yiné yokSun yaNımda zawaLLı qönLüm anLaDı maHqum*M yaLnızqLıqa x||
..!Bn öqRenci hayad sınaw k**ıDı | |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP C.tesi Nis. 11, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP C.tesi Nis. 11, 2009 5:33 pm | |
| ß$éY déqiL | |
|
kRonikq waka Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 197 Rep Gücü : 612 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/02/09 Yaş : 30 Nerden : oRdan BrDan :D
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| |
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: NiJqLéYyyR.. xD [sReny] '' FaRkıyLan xP Perş. Nis. 16, 2009 9:38 pm | |
| | |
|