İtaaT_eT Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 365 Rep Gücü : 438 Rep puanı : -5 Kayıt tarihi : 03/02/09 Yaş : 33 Nerden : GoL
Dikkat : deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen İtaaT_eT!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/10000) AktifLik: (0/10000) GüçLüLük: (0/10000)
| Konu: Yüzüklerin Efendisi Karakterlerinin Doktor Beyle Maceraları Çarş. Nis. 08, 2009 1:49 am | |
| doktor bey o beni anlamıyo ama ben aragorna sevdalıyım.. onun o erkeksi bakısları beni cıldırtıyor. -sacmalayın legolas bey ib..liğin lüzumu yok..
-sanki devamlı izlendiğimi hissediyorum paranoyak oldum.. -o yüzüğü ara sıra gevşetin frodo bey, nazgul dürtüyodur..
-üzerimde çok baskı var, herkes bana kral olacaksın diyor, oysa ben kaset çıkarmak istiyorum.. -iki kutu müsil yazıyorum sayın aragorn
-sayın elrond bana çocukluğunuzdan bahsedin.. -ohaae ne yaptın doktor.. senin dediğin en az 2500 yılı var o kadarını hatırlamıyorum...
- bisssssiii kandırdııı...bisssssiii aldattıı...bissss sssst...iceesssss onuu.. - xanax yazdım 2 kutu.. - tessssssekkurrr ederissss....
-ork dediler kız vermediler dohtur bey. -güzellikle istediğinize emin misiniz?
- gri gandalf mı? beyaz olan mı?...hangisi daha çok istiyor ağlamayı... - bilmioorummmeaaağğğ..bıktım artık!...bu baston, bu saç sakal, leş gibi oldum yıllardır......bıktım bu işlerden...bir tekneyle uzaklara gitmek istiyorum.. - anlıyorum..kısmetse olacaktır oda..
-okuldayken boyum kısa diye benimle hep dalga geçerlerdi cüce gimli cüce gimli diye... -bunun için üzüldüğünüze değmez, ayrıca bir hobbite göre selvi boylu sayılırsınız.
-bilbo baggins halüsinasyon görmeye ne zaman başladınız -ya ejderha diyorum, ork diyorum, anlamıyor musunuz? -dur prozaj yazayım sana ben
- doktor bey kocamın kafasina kalkan carpti cengederken, kendini nazgul saniyo simdik... - hamfendi sizde birakmayin bos bakin elalemin ucan kusuna binip geziyo sokaklarda - zaptedemiyorum ki doktor, hem kral hemde büyücü kuvveti var beyimde... - size sakinlestirici, kocanıza akil fikir yaziyorum....
-ismimle herkes dalga geçiyor. mahallede tsk oğlanı oldum doktor. -adınız ne? -nazgül.. -puah ahahaha!!! | |
|
RapCash Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 658 Rep Gücü : 2095 Rep puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/03/09 Yaş : 27 Nerden : KaRamsaR biR yeRLeRden quzen :)
Dikkat : Karşında biR Sag0 Fan'ı vaR!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (290/10000) AktifLik: (320/10000) GüçLüLük: (295/10000)
| Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Karakterlerinin Doktor Beyle Maceraları Çarş. Nis. 08, 2009 11:38 am | |
| | |
|
LaRSuLRich Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3157 Rep Gücü : 6709 Rep puanı : 18 Kayıt tarihi : 30/07/08 Yaş : 30 Nerden : türkiyeden xD
Dikkat : ♥Edward cullen♥
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2950/10000) AktifLik: (3000/10000) GüçLüLük: (2955/10000)
| Konu: Geri: Yüzüklerin Efendisi Karakterlerinin Doktor Beyle Maceraları Çarş. Nis. 08, 2009 7:07 pm | |
| | |
|