Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rüzgarlar ağlar mı ?

4 posters
YazarMesaj
~DeNiZMaViSi~

~DeNiZMaViSi~

Rep Gücü : 186
Rep puanı : 0

Dikkat : Hayal kadar yalan gerçek kadar yakınım...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left0/0Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
GüçLüLük:

Rüzgarlar ağlar mı ? Empty
MesajKonu: Rüzgarlar ağlar mı ?   Rüzgarlar ağlar mı ? Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 7:42 pm

Rüzgarlar ağlar mı ? E3347570bfa4c03fdfd9f17a65c3503d

Ey hayat gözlerimi dikip sana bakmamı mı istersin yoksa söz alıp konuşmamımı istersin…Rüyamı gerçek sözlerimi hakikatli sandım yine güzel rüyaydı dolu dolu yaşadım seni hayat şimdi ağlıyorsam eğer yine aynı sahneyi yaşıyorum yine kalem elinde göz yaşlarımla sana yazıyorum seni sorgularken aslında kendimi sorguluyorum ama hep kelimeler kiyafetsiz kalıyor göz yaşlarım konuşuyor ruhumu okşarken hayaller , gerçekler neden saklanıyor niye kabul etmiyor bu yürek bugün gülüp yarın ağlayacığını

Rüzgarlar ağlar mı ? 3qm0

Gözler mi yalan söylüyor sana hayat geçmiş kayıp giderken niye gelecek üzülüyor dünün acısını yüreğimdeyken niye bugünün acısı kök salıyor yıkıp geçiyor hayat sabun gibi kayıyor hayat...
Rüzgarlar ağlar mı ? Fairyoftheforestbywalkizf4

Elim varmayınca kaleme gerçekler niye saklanıyor zifiri karanlıkta niye umud ışığı yanmıyor yüreğime hançer saplanrken niye sırtım sıvazlanmıyor yarıştılan şerefsizlikken niye arada kaynıyor onur , niye saadetin hakikatte olduğunu unutuyor insanlar, niye boyun büküyor sözcükler cümlelere anlamayınca niye anlatanda suç aranıyor niye artık kelimeler yüreklere sökmüyor niye vicdan arada kaynarken yürek kan ağlıyor niye boşluk boşluğu kapatıyor niye kaıplaran hüküm sürmüş acı bir vicdanın kulağında durmuyor SÖYLE HAYAT eskiden koşup oynarken dizim kanardı şimdi niye yüreğim kanıyor...Söyle hayat Rüzgarlar ağlar mı ?Ağlar hayat Ağlar onun içindir hep fırtınadan sonra yağmur yağar...

Rüzgarlar ağlar mı ? 30bx8

Güneşimi niye bulutlar kaplıyor niye rüyam gerçek olmuyor niye benliğim beni sorguluyor sen sus hayat gözyaşlarım cevap versin…
Rüzgarlar ağlar mı ? 17ai5

DenizMavisi
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left1795/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left1800/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left1790/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: Rüzgarlar ağlar mı ?   Rüzgarlar ağlar mı ? Icon_minitimePtsi Mayıs 18, 2009 11:07 pm

vay.. çok güzelmiş ..
||~~aRDam~~||
Süper Aktif
Süper Aktif
||~~aRDam~~||

Rep Gücü : 2107
Rep puanı : 11

Dikkat : AsKmShn...!!! <<3 ~~NéFéSmSin...(:

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left455/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (455/10000)
AktifLik:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left500/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (500/10000)
GüçLüLük:
Rüzgarlar ağlar mı ? Img_left450/10000Rüzgarlar ağlar mı ? Empty_bar_bleue  (450/10000)

MesajKonu: Geri: Rüzgarlar ağlar mı ?   Rüzgarlar ağlar mı ? Icon_minitimeÇarş. Mayıs 20, 2009 11:52 am

JhoK qsL saoL..x)
*--*MeLiSa*--*
Süper Aktif
Süper Aktif
*--*MeLiSa*--*

Rep Gücü : 3112
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: =))))))))))))))))))))))))))))   Rüzgarlar ağlar mı ? Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 7:36 pm

Paylaşım için sağol tatlım.
http://gruphepsifan08.yetkinforum.com

Rüzgarlar ağlar mı ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-