Hayalperest Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 152 Rep Gücü : 900 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/09 Nerden : Hayaller Gezegeninden...
Dikkat : Hate and Love...
Love,Fun and Peace...
Fun and Love...
(:
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Pembe Boyalı Hikayem... Perş. Nis. 02, 2009 4:52 pm | |
| Sen alkol gibisin anca kafa bulabildim.. Alkol gibi etkisizdin en başta zaman ilerledikçe içime işledin,başım döndü. Cesaretlendirdin. Susmak istediğimde susmama konuşmak istediğimde konuşmama fırsat vermedin.Yinede sustum..Alkol gibi 24 saat bana yakındın.Sonra yanımda kalan sen değil izlerin oldu.Dost,arkadaş terimleri varya sana karşı kullandığım hepsi palavra.Geçen gün senin şerefine içtim aşkı,sen bardağın içindekini fark edememiştin.Sus dediğinde inadına vurmak istemiştim hislerimi yüzüne! Ama en doğru kararı vermiştin bu cümlenle.Ben birini üzdüm,sen beni ve başkasıda seni..Keşke desem anlamsız artık..Bir kaç dakikanı daha istesemiydim keşke yüzüne bakmak için? Pardon! Keşke yok! Pembe boyalı hikayem..Hep iyi ve mutlu ol tamammı? | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pembe Boyalı Hikayem... Perş. Nis. 02, 2009 5:23 pm | |
| Sen alkol gibisin anca kafa bulabildim.. Alkol gibi etkisizdin en başta zaman ilerledikçe içime işledin,başım döndü. CesaretlendirdinqséLmiŞ saOL..! |
|
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: Pembe Boyalı Hikayem... Perş. Nis. 02, 2009 10:24 pm | |
| | |
|