Hayalperest Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 152 Rep Gücü : 900 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/09 Nerden : Hayaller Gezegeninden...
Dikkat : Hate and Love...
Love,Fun and Peace...
Fun and Love...
(:
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Aşka oLan Nefretimmmm....!!! Perş. Nis. 02, 2009 4:49 pm | |
| "İnsanları korkutan yıpratan ve geceler boyu uykusuz kalıp düşünmesi sağLayan nediR??? aŞk mıdıR??? İnsan aşıkken mutlu oLması,çevreye gülücükler dağıtması gerekmez mi....Onun yerine kırgın,mutsuz hissediyoRsa...Bu aşK mıdır??? Bir ilişkiye başlamak mı,bitirmek mi yoksa yürtmek mi zoR?? Sizce hangisi...???KaLbin kırıLsa da belli etmeden devam etmek en zor bu bence...Bittiğini göre göre yine de inat ettim onu yerlerde süründürmek...İşte bu aşkı öLdüren şey değiL mi??Peki buna kim sebep oLdu bitirmeye kararLı biri mi yoksa bitmemesi için onu yerlerde sürüklemeye çalışan biri mi???Ama doğru oLan tek şey benciL sevgi öLdürür o herşeyi...." İçimdeki bu büyük nefret çıktı yine...Durmadan zihnimden soruLar uçuşuyoR...Pencereme damlayan yağmur damlaların duyuyabiliyoRum.Yine bi gece ve ben yine ayaktayım.Kalbim ve beynim bitap düşmüş bir şekilde.Umutsuzum aşka oLan inancım birileri tarafından sürekli öLdürülmekte.HaLbuki ne çok inanırdım,o eski masallara küçüken az mı dinlemiştim.Anneannemin dizierinin dibindeyken...Külkedisi ne güzeL kavuştu,yakışıklı prense...Pamuk Prenseste camdan tabuttayken prens gelmişti yine,Uyuyan güzeL de ise koca saraya sarmaşıklara tırmanarak girmişti Prens...Masallar bunlar peki niye bunlar gerçek oLmaz??Neden ben kendi masalımı yazamıyoRum???Neden aşkın o sihrini yüreğimde hissedemiyoRum?Belki çok yanlış birinden hoşLanmışım belki de yine hata yaptım...Yalnış kişi gözüme bir anlığına doğru gözüktü...KaLbim fazla açtı sevgiye,Koştu hemen sevgiliye...Düşünmek insanı yıpratıyoR...İnsan kafsında binlerce farklı şey kuruyoR.kaLbinse tek istediği bu saçmalıkları unutmak... Artık sevgiliye aç değiL çünkü ümidi kaybetti...YaLnız kaLmak belki de en doğrusu hem çevrende bu kadar insan ve onların bir ton sorunu varken kendi kalbimin sesini duymayacağım...Duymazlıktan geLeceğim...Belki tamamen yaLnız kaLsaydım acırdı kırıLan kaLbim ellerime batardı hayallerimin keskin parçaları...Ama ben değiL içimdeki şu minicik gördüğüm yer yaLnız kalacak...Sadece sevgiden aşktan yoksun kaLacak...Geriye kalan herşeye sahip...Bir tane şeye sahip oLmaması soRun değİL yha... Sırf tekrar kanamasın diye kaLbim işte aşka oLan nefretimmm....!!! Aşk hayaller kırıklıkları ve kaLbin acıdan kıvranmasıysa İSTEMİYORUM...Hem kimin aşka ihtiyacı vaR ki???Niye çekiyorum bu çileyi beni terk edip giden birisi için mi yoksa bttiğini göre göre kalbimi yerlerde sürükleyecek biri için mi???Bu kaLp çok kan kaybetti...Ve artık BİTTİ.... iŞTE BU YÜZDEN AŞKA OlAN NEFRETİMMMMMM....!!!
yazaN....Hayalperest (: | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aşka oLan Nefretimmmm....!!! Perş. Nis. 02, 2009 5:24 pm | |
| taM pHénLiq...! saOL jnM[b] |
|
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: Aşka oLan Nefretimmmm....!!! Perş. Nis. 02, 2009 10:23 pm | |
| | |
|
DapHnééJuq Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 589 Rep Gücü : 1924 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 23/02/09 Yaş : 31 Nerden : Saanee Laa qeLjenn müü xD
Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (195/10000) AktifLik: (200/10000) GüçLüLük: (190/10000)
| Konu: Geri: Aşka oLan Nefretimmmm....!!! Salı Nis. 14, 2009 9:40 pm | |
| | |
|