Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]

+2
BLacK White
FaLLén *
6 posters
YazarMesaj
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Rep Gücü : 5992
Rep puanı : 28

Dikkat : AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 5189

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2595/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2595/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2600/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2600/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2590/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2590/10000)

AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty
MesajKonu: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:16 pm

Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktımda geldim.
Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali “Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder” demişti de
Onun için söylüyorum. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753
Geçen hafta öğretmen,
Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte
Öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde
Şuram acıyor işte şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum
Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe’nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Bende ağladım AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 ,
Ağladım hiç de utanmadım. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Öğretmen ne oldu dedi.
Düştüm dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Bugün bende saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam “Ben bilmem ki kızım” dedi.
Bari okula sen götür dedim.
“kızım, iş” dedi.
Bende banane dedim, ağladım.
“kızım, ekmek” dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi.
Zeynep “annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş” dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Kim bozuyor toprağını AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 ,
Çiçeklerini kim koparıyor.
İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme.
Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 >>
Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Ne yapayım seni çok özlüyorum anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753
Senin adın geçince sol yanım acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753 >>
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim,
Anne çook… AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753
http://www.angelogirl.blogcu.com
BLacK White
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
BLacK White

Rep Gücü : 12491
Rep puanı : 27

Dikkat : Küçük OsmanCık .d

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left3150/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (3150/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left3200/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (3200/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left3175/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (3175/10000)

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:27 pm

zırt pırt ağlıorum zaten yine ağlattın benü:@
http://happyworld.forumn.biz
*--*MeLiSa*--*
Süper Aktif
Süper Aktif
*--*MeLiSa*--*

Rep Gücü : 3112
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left0/0AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left0/0AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

MesajKonu: =))))))))))))   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:28 pm

Çok duygusal ağlamamak elde dğeil.Bu şiiri daha önceden de okumuştım.Yine ağlamıştım yine ağlaıdm.Lütfen okumadna geçmeyin.Süper bir şiir.Ha birde kendinizi o kızın yerine koyup birde öyle okuyun..
http://gruphepsifan08.yetkinforum.com
*--*MeLiSa*--*
Süper Aktif
Süper Aktif
*--*MeLiSa*--*

Rep Gücü : 3112
Rep puanı : 9

Dikkat : <marquee>Dikkat:Yusuf Güney Kolik!!! </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: =))))))))))))   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:28 pm

Çok duygusal ağlamamak elde dğeil.Bu şiiri daha önceden de okumuştım.Yine ağlamıştım yine ağlaıdm.Lütfen okumadna geçmeyin.Süper bir şiir.Ha birde kendinizi o kızın yerine koyup birde öyle okuyun..
http://gruphepsifan08.yetkinforum.com
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2595/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2595/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2600/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2600/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2590/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2590/10000)

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:29 pm

Eed.. bende ne zaman okusam ağlarım! bide o kızın yerine koyupta okuyunca salya sümükk.. AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 709587
MeLankoLia
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
MeLankoLia

Rep Gücü : 16360
Rep puanı : 49

Dikkat : Bitti.Game OveR

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2095/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2095/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2100/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2100/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2090/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2090/10000)

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 6:49 pm

YazyaqmuRu demiş ki:
Aynen AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 8:39 pm

MeLankoLia demiş ki:
YazyaqmuRu demiş ki:
Aynen AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
Oy Kıyamam size... (:
Hayalperest
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Hayalperest

Rep Gücü : 900
Rep puanı : 0

Dikkat : Hate and Love...
Love,Fun and Peace...
Fun and Love...
(:

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 9:03 pm

ay bn bunu çok önceden slayt olarak izlemiştim çok kötü yhaaa buu.... Sad Sad Sad Sad
LaRSuLRich
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
LaRSuLRich

Rep Gücü : 6709
Rep puanı : 18

Dikkat : &#9829;Edward cullen&#9829;

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2950/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2950/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left3000/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (3000/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2955/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2955/10000)

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 9:36 pm

benim şiir okumam çok güzeldir vurgulu okurum bu şiiri anneler gününde okumuştum öğretmenlerin hepsi aladı tabi bende yıkıldık ya AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753 saol cnm
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 9:59 pm

Bişey DeğiL Sele kapılmasak bari Very Happy gözyaşı seli Very Happy (:
LaRSuLRich
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
LaRSuLRich

Rep Gücü : 6709
Rep puanı : 18

Dikkat : &#9829;Edward cullen&#9829;

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2950/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2950/10000)
AktifLik:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left3000/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (3000/10000)
GüçLüLük:
AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Img_left2955/10000AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Empty_bar_bleue  (2955/10000)

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimeÇarş. Nis. 01, 2009 10:41 pm

AngeLo demiş ki:
Bişey DeğiL Sele kapılmasak bari Very Happy gözyaşı seli Very Happy (:
ya süper bişi yaaaa AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 51753 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 253422
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]   AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 10:20 pm

AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 587738 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 587738 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 587738 AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ] 587738

AğLatan ŞiiR! [ Mendillerinizi aLın YanınıZa! ]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-