Hayalperest Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 152 Rep Gücü : 900 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/09 Nerden : Hayaller Gezegeninden...
Dikkat : Hate and Love...
Love,Fun and Peace...
Fun and Love...
(:
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Hayalperest...(üç) (3) İmza yapılabilecek nickler... Salı Mart 31, 2009 9:16 pm | |
| ßénim hayata yénikLigim ßiLdikLérinizdén dégiL. hani varya anLatamadıkLarım, kéndimin biLé biLmédigi, ondan i$té tüm kayıpLarım. ı$ıkLar sönük. bén néyin nöbétindéyim. rüzgar biLé kesti öfkésini. ßen néyin isyanındayım ki haLa
*** İşin doğrusu; Varlığına alışmaktan daha zor oldu, Yokluğuna alışmak. Alıştım mı bilmiyorum; ama mecbur olduğumu biliyorum. Boşver... Coşkusu da çok güzeldi varlığının, Yokluğunun acısı da hiç fena değildi hani
Hadi ße.!! a$kmı$,, me$kmi$,, SewiyoRmu$,, yhK qeLmezSem yoLumda öLüyoRmu$.. Ya Sen ÇocukLuqunda Çok MasaL dinLedin,, Ya da ßen Soqumu$um inSanLardan.. Ya Sen Çok SewiyoRSun ya$amayı,, Ya da ßen Soqumu$um ya$amaktan.!
ѕєνмє∂ιqιη вιяιηє αѕℓα ^^ѕєηι ѕєνιуσяυм^^ ∂ємє! ιçιη∂є σℓмαуαη ∂υуqυℓαя∂αη ναямış qιвι ѕöz єтмє! кιмѕєηιη нαуαтıηα кαℓвιηι кıямαк ιçιη qιямє! ѕєνqι ∂σℓυ вαкαη qözℓєяє αѕℓα уαℓαη ѕöуℓємє! çüηкü вιяιηє νєяєвιℓє¢єqιη єη вüуüк α¢ı; αşιк σℓмα∂ιqιη вιяιηι кєη∂ιηє αşιк єтмєктιя!!!
boşvEr benİ aLdıRma bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa
Kırgıήıм .. Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм.. ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ
Hayatımı ßékLiyorum avuçLarımda... Kéndimi avutsamda yaşamıyordum asLında.. IzdırapLarLa kavruLmuş ßir hayat Vé sonu qéLmeyen mücadéLé acısı...
qözLérini kapaT.. Sus vé, dinLe ßeni ßiraZz. anLa arTık, kayßeTTim.. kayßeTTiq
İçimde dolaşan alkol gibi Sana gitgide sarhoş oluyorum Ruhumu kaybetmiş gibi Nefes bile almadan seviyorum seni
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek… Bir düş gördüm. Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…Düş bitti, gözlerim gerçege uyandı.. Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait.Parçalandı düşüp gözlerimden.. Ben yapbozlarda kayboldum… Şimdi bir umut yanar gözlerimde seni unutmaya dair gerçek aşkı yaşayabilmeye dair
Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi // Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. . . Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur + Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur !! . . .Aylak saat durur. . .
Dârmâdâğân sâbâhLârın sâhíLíndê, YıkıLmış êvLêr dêρrêm sσnrâsı íçímdê bír çığLık! Kírρíksíz qözLêr uykuyâ vârmâz-vârıLâcâk yêrLêr σLmâLı?.. . Rêhín bırâkıLmış şâh dâmârımdân kânım âksınkí, Adım íntíhâr kâLsın sêndê!.. .
YâLân söyLüyorum hér gécé kéndimé, ''Séni sévmiyorum'' néfrét édiyorum diyé, Oysa yâLânLârım bir kârâbâsân gibi uyutmuyor beni, biz yâLânız diyé. __________________
kutsaŁ kaŁp .. ikisi dε büчüŁü .. biяi oŁмadan digεяi hiç digєяi oŁмadan öbüяü hiç
Düş'tüm... Düş'ümsedim... Düş'lerimde yoruldum...
'' durur atışLarı yorgun kaLbimim.. ses öLür ruh öLür ben öLür.. bir sen kaLırsın içimde.. öLmezsin bitmezsin tükenmezsin.. ve iner bi perde gözLerime.. artık nefes oLmaz duygu oLmaz.. ben oLmaz bir sen olursun akLımda.. ölmesiz bitmessin tükenmezsin..!! | |
|
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: Hayalperest...(üç) (3) İmza yapılabilecek nickler... Çarş. Nis. 01, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: Hayalperest...(üç) (3) İmza yapılabilecek nickler... C.tesi Nis. 11, 2009 8:30 pm | |
| | |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: Hayalperest...(üç) (3) İmza yapılabilecek nickler... C.tesi Nis. 11, 2009 8:40 pm | |
| | |
|