Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Cevizli Kadayıf Tatlısı

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4450/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4500/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4475/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4475/10000)

Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty
MesajKonu: Cevizli Kadayıf Tatlısı   Cevizli Kadayıf Tatlısı Icon_minitimePerş. Tem. 03, 2008 7:08 pm

Kadayıf tatlısının her çeşidine eşim hiç hayır demez gerçi hiçbir lezzete hayır dediğini duymadım.Bu konuda oldukça şanslıyım hiç yemek ayırt etmeyen ve yapılan her şeye teşekkür eden bir eşe sahibim.Tabi bazı leMalzemeler:



1. Yarım kg kadayıf

2. 250 gram iri çekilmiş ceviz içi

3. 125 gram tereyağı veya margarin

4. Üzerine şamfıstık veya ceviz



şerbeti için:

üç buçuk su bardağı tozşeker
3 su bardağı su
1 çorba kaşığı limon suyu
1 paket vanilya

Hazırlanışı: Kadayıftan avucunuzu dolduracak kadar bir tutam alıp masaya yayın. 2 çorba kaşığı cevizi kadayıfın üzerine serpin. Sigara böreği sarar gibi rulo şeklinde sarın. Kadayıf bitene kadar aynı işleme devam edin. Hazırladığınız sarmaları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine 1’er tatlı kaşığı tereyağı koyun. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında kadayıfların üzeri iyice kızarana kadar pişirin. Şerbet için tozşeker ve suyu bir tencerede kaynatın. Kaynadıktan 3 dakika sonra limon suyunu ekleyin. Bir taşım daha kaynadıktan sonra vanilyayı ekleyip ocağın altını kapatın. Soğumuş kadayıfların üzerine sıcak şerbet gezdirerek çekmesini bekleyin.

Şerbetini çekince servis edebilirsiniz afiyet olsun.

zzetler var ki onlara bayılır cevizli kadayıf sarmada onlardan bir tanesi.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left3495/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left3500/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left3490/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty
MesajKonu: Geri: Cevizli Kadayıf Tatlısı   Cevizli Kadayıf Tatlısı Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 10:19 pm

PAYLASIM İÇİN SAOL CNMM

Cevizli Kadayıf Tatlısı Barakarsuuoc7

Cevizli Kadayıf Tatlısı Berksannbrnmir5

Cevizli Kadayıf Tatlısı Berksannmmvd8

!mzalarımı almaıın lütfenn !
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem


Mesaj Sayısı : 4746
Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103
Kayıt tarihi : 30/06/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4450/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4500/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
Cevizli Kadayıf Tatlısı Img_left4475/10000Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty_bar_bleue  (4475/10000)

Cevizli Kadayıf Tatlısı Empty
MesajKonu: Geri: Cevizli Kadayıf Tatlısı   Cevizli Kadayıf Tatlısı Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 10:20 am

önemli değil cnm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Cevizli Kadayıf Tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cevizli Brovni

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tatlılar-
Buraya geçin: