» &#9679 »OraNgE«
Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 52 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/03/09 Yaş : 26 Nerden : Uzaydan
Dikkat : BiRaSs DeLi-
BiraS ManYak-
Baya EğLenCeLi-
» ● » OraNgE « ● «
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Hepsi(m) Tüm Şarkı Sözleri Salı Mart 24, 2009 7:53 pm | |
| -Aşk Herşeyi Affeder mi?-
Aşk herşeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi? Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi? Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana, bütün sabah pişmanlıktan ağladım Aşk herşeyi affeder mi? Dersin zamanla geçe mi? Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi? İsteksiz olmadı fark ettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beniaffetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin Korku değil aslında pişmanlaık Bağlılık buoyuna bir aptallık Kumarbazlık ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım Aşk Herşeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi? Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi? [size=12]-Hep Bana-
Bana hep bana bana Hep bana bana hep bana Bana hep bana bana hep bana bana hep bana x2
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle
Yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyip te hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
Çok yiyerek zayıflasam
Sevgilimden ayrılmadan, hergün yeni aşk yaşasam
Gizli olsa herkes bilse
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Ben yine hergün kaybosam
Kandan korkan bi doktor olsam
Aşkımı alıp dağlara çıksam
Dünya çirkin düzelir sansam
Her şey benim peki sen kimsin
Sıkıldı ruhum yeni bişey buldum
Sözleri sattı sonra geri aldım
Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım
Bir gece iki gece derken her gece aşk zili çaldı dedim git be
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Hem vazgeçip hem seçtiklerimle
Yepyeni bir dünya kursam
Hem isteyipte hem yapmadığım
Hayallerim gerçek olsa
İstemeden seçiklerim
Ne işim var burada benim
Ben aslında caz severim
Çok yaşasam yaşlanmasam
Estetiksiz güzel olsam
Olgunlaşıp çouk kalsam
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep bana bana hep ban bana hep bana
Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Rujum mujum her şeyim var kuzum Tadım tuzum kalmadı susun be...
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana[/size] | |
|
» &#9679 »OraNgE«
Mesaj Sayısı : 10 Rep Gücü : 52 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/03/09 Yaş : 26 Nerden : Uzaydan
BiraS ManYak-
Baya EğLenCeLi-
» ● » OraNgE « ● «
| |
» &#9679 »OraNgE«
BiraS ManYak-
Baya EğLenCeLi-
» ● » OraNgE « ● «
| Konu: Geri: Hepsi(m) Tüm Şarkı Sözleri Salı Mart 24, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
tatLı_qıZ EmeKçi
Mesaj Sayısı : 3086 Rep Gücü : 7418 Rep puanı : 9 Kayıt tarihi : 16/02/09 Yaş : 29 Nerden : q0nia..
Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2450/10000) AktifLik: (2500/10000) GüçLüLük: (2455/10000)
| Konu: Geri: Hepsi(m) Tüm Şarkı Sözleri Salı Mart 24, 2009 9:46 pm | |
| | |
|
d!qmenL€éé GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3528 Rep Gücü : 3753 Rep puanı : -21 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3495/10000) AktifLik: (3500/10000) GüçLüLük: (3490/10000)
| |
DaRqhness quench Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 560 Rep Gücü : 1493 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/01/09 Yaş : 31 Nerden : isTanbuL
Dikkat : <marquee>DiqqaD BéN qéLDimm</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (495/10000) AktifLik: (500/10000) GüçLüLük: (490/10000)
| Konu: Geri: Hepsi(m) Tüm Şarkı Sözleri Salı Mart 24, 2009 11:37 pm | |
| payLasım içn saoLL cnm ama bnm hepsiile aram yokturr artık dinlemiom çok çocuksu gelior banaa... | |
|