Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

3 arkadaşıma hediyee!

+7
LaRSuLRich
DaRqhness quench
BadCompany
FaLLén *
d!qmenL€éé
EdictShw.
Selin*
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
LaRSuLRich
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
LaRSuLRich

Rep Gücü : 6709
Rep puanı : 18

Dikkat : ♥Edward cullen♥

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Img_left2950/100003 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (2950/10000)
AktifLik:
3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Img_left3000/100003 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (3000/10000)
GüçLüLük:
3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Img_left2955/100003 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (2955/10000)

3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: 3 arkadaşıma hediyee!   3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 12, 2009 7:13 pm

$h3Lyn demiş ki:
^^Asİ_MeLeK^^ demiş ki:
öff tamam bakarız bana laf sokacağına sende bizede bi zahmet verseydin 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 794304 ben en azından yaptığımda topluca yapıyorum forumda aktif olan herkese sanada tavsiye ederim hanımefendi :3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 794304:

=)Her zaman ağırdan almışımdır gene ağırdan alacağım...Öncelikle bana yakınlık gösteren bana laf sokmaya çalışmayan dışlamayan foruma uyum sağlayan arkadaşlarıma hediyeler yaptım.Eğerki böyle yapılacağını bilseydim kesinlikle yapmazdım!Bunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Banada hediye yapan fazla yok fakat ben birilerine yaparak bana yapılmış kadar mutlu oluyorum.Çünkü sevdğim arkadaşlarım dostlarım mutlu oluyorlar.Bu güzel bir mutluluk =)

Her zaman için bir şeyi sizlerde başlatmalısınız karşı tarafdan bekleyene kadar önce davranmakda fayda var..=)

Eğerki laf sokmaya çalışsaydım veya laf soksaydım güzelce lafımıda sokardım!!Burda bir hediyenin psp-asp den yapılmadığını anlatmaya çalışıyorum.Sen ise benim sana laf soktuğumu söylüyorsun.Şimdi herkes bana kavga başlatma diyeceğinide biliyorum...Zaten forumda çok sevilmiyorum sende beni bozma lütfen..!Çünkü bir şey eklesem ilgi görmüyordu bu aralar değişti fakat ne densem herkes bana laf sokuyor çok sıkıldım bunu binlerce kez Ayşegülede söyledim..!Bana öyle bir şey olmadığını söyledi bende devam ettim ama artık burama kadar geldi.Biraz daha olgun olunmuyormu bu kadarmı zor!
3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 253422 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 253422 Crying or Very sad Sad özür dilerim seni kırmak istemedim dün sinirliydim herkese laf sokuyordum kusura bakma gerçektende suç bende cnm özür dilerim ayrıca seni tanımdağım içim icin belki yakınlık gösteremiyorumdur biraz kendini tanıtırsan çok sefinecemmm 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 51753
ayrıca yaptıklarında çok güzel tebrik ederim 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 573604 3 arkadaşıma hediyee! - Sayfa 2 573604

3 arkadaşıma hediyee!
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» SeLin^ime Hediyee..!
» MeRve^me Hediyee