NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: psimistten şiirLer x) Cuma Şub. 13, 2009 11:04 pm | |
| ...Aşk...
Aşk...Acıdır Aşk...Acıtır Aşk...Güldürür Aşk...Ağlatır Aşk...Söyletir Aşk...Dinletir Aşk...Delidir Aşk...Delirtir Aşk...Sıcaktır Aşk...Soğuktur Aşk...Yazdırır Aşk...Çizdirir Aşk...Kanatır Aşk...Yakar Aşk...Yıkar ..........................Aşk...Koşulsuz ..........................Aşk...Sorgusuz ..........................Aşk...Kuşkusuz ..........................Aşk...Korkusuz ..........................Aşk...Plansız ..........................Aşk...Metasız ..........................Aşk...Yargısız ..........................Aşk...Yarınsız ...................................................Aşk...İşte
Figen Şençamlar...
*********************************************** Dost yüreklerden ***********************************************
Aşk Hayattır
A oğul! Aşk hayatın ta kendisidir, Ya yaşarsın yada kendinden kaçarsın Aşk
Aşk! Ne tutsaklık ne kölelik, Kölelikten azaplığa, Azaplıktan azatlığa, Giden yolda, A oğul! Aşk özgürlüktür............Bilal Özcan
Aşk...Bir İçim Su Aşk...Kocaman Bir Deniz Aşk...Sağanak yağmur Aşk...Zemheride Tipi (Fırtına) Aşk..Baharda Açan Kır Çiçeği Aşk...Bazen Ağustos Güneşi Aşk...Bazen Roman Aşk.. Bazen de Şiir'dir...........Necati Kavlak
Aşk; hayattır. Aşk; insandır, Aşk; ibadettir, Aşk; candır, Aşk; heyecandır. Aşk; Ömürdür, bütün aşıktlar hürdür............Kazım Öztürk
En kısa kelime, En uzun hikaye, En çok yazılan, En çok söylenen, En çok bilinen, Uzunca da aşk…. Kısaca da aşk… Sadece tek kelime….........Erkan İnay
Aşk hastalık İç kurutan Kalp dağlatan Göz çağlatan Kan tükürten Dil köpürten Of çektiren bela Aman uzak dursun Aşksız hayat Oh ne âlâ ne âlâ...........Mücella Pakdemir
Şairin ekmeğidir Acıkınca yer.. Hergün yerde hiç doymaz.. Aşk mı? Yüreğin taşır.. Çok ağır gelirse ağlarsın, gözlerin taşır.. Aşk Çokkkkkk ağır gelirse ayakların onca yükü taşıyamaz.. Yüreğin taşır :)))
Liseli Kız
Benim de bir zamanlar sevdiğim vardı Beyaz dantel yakalı liseli bir kız. Bağlarda, bahçelerde, yaylalarda yeşeren Al karanfiller gibiydi aşkımız...
Gülünce içimde rengârenk güzel, Güller açılırdı iri. Hani bilirsiniz ya yıldızsız siyah Geceler gibiydi gözleri.
Bir mermer çeşmeden akan su gibi, Geçip gidiyordu günlerimiz. Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi Bütün yaratıklardan habersiz. Ve yuvada bekleşen sabırsız, küçük Serçeler gibiydik ikimiz.
Gözleri konuşurdu susunca, mahzun: 'Seni seviyorum' derdi. Sevdadan, gurbetten, hasretten yana Sıcak türküler söylerdi...
Üstelik bir ceylan gibi sebepsiz Ürkek halleri vardı. Ayrılık deyince oturup sessiz Çocuklar gibi ağlardı.
Bilmiyorum şimdi kaç yıl, kaç mevsim İçli mektuplar yazdık. Bazen yan yana yürür, beraber otururduk Ama konuşamazdık.
Ben görmedim şimdi öyle diyorlar Büyümüş artık liseli kız, gelin olmuş... Unuttum her şeyi diyormuş Ve her gece rüyâsını nur topu kadar güzel Sarışın çocukları süslüyormuş.
Görsem çocuklarını şimdi diyorum Bakamam yüzlerine çaresiz Bana bakar çocuklar sessiz. Çocukları gözlerinden tanırım Biliyorum, hiç birşey bilmezler ama Bakamam, utanırım | |
|
EdictShw. GraFiKer
Mesaj Sayısı : 4421 Rep Gücü : 10556 Rep puanı : 61 Kayıt tarihi : 05/07/08 Yaş : 28 Dikkat : Fermaaan. (A)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3645/10000) AktifLik: (3650/10000) GüçLüLük: (3640/10000)
| Konu: Geri: psimistten şiirLer x) Cuma Mayıs 01, 2009 12:55 pm | |
| Süperler yha | |
|
FaLLén * GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3301 Rep Gücü : 5992 Rep puanı : 28 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 29 Nerden : OrDn BurDn BirasDa ŞurDan xD
Dikkat :
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2595/10000) AktifLik: (2600/10000) GüçLüLük: (2590/10000)
| Konu: Geri: psimistten şiirLer x) Cuma Mayıs 01, 2009 2:22 pm | |
| | |
|