NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar!
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: pSimsT pyensesten nickLer 7 Cuma Şub. 13, 2009 10:45 pm | |
| Kaptırdık kendimizi meLankoLik bir dünyanın maviLiqine... Orda her$ey qerçekti. Gerçek oLmayan ya$adıkLarımızdı..!!
sEn ßunu zaten ßiLiy0rdun her qün her qÜn a$kı yeNi ßastan yazdım ßeLki kaNım ßo$a aktı ßeLki kırMızı ßir kurDeLeydi kaNım..
s0n ßeyaz qÜLümde soLdu s0n iyiLiği yaptIm..
minik hayallerim vaRdı.. uçar kaçar oldular..
Baqımsız düşüncéLérmLé baqımLı kaLdıM sanA..
Sadécé sénin aDının harfLéri süsLü ßénde diérLeRi saDéce aLFaße..
qücün yetmez Kaçmaya HapsoOLuRsun yaLnızZLIqaAa .. !
Siz siD*k yaRıştıRmaya deVam eDiN ! BeN aqzıNıza s*Ctım qiDiyoRum..
yéDi Rénqi qöRméyén Bir çocuktum ßüyüDüm..qöLqé qißi ßédenSiz ßir hayaDa ßürünDüm..
ZewkLeRe DöNü$en a$kLaRa İnat YaŞasııN SewqiLisizZ HaYattt ! .
herkeS birgüN bırakıp giDer ama ben kaLırım!
UçuRumuN KéNaRındaYdım..TanRı aTLa déDi baNa..
Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!
gιт gι∂є¢єкѕєη вєкℓємє вαşкα вιяşєу ѕöуℓємє...!!
Her gün bir damla yaş Akar yüzüme Vurur susunca Şehir bak ben buradayım hala Yoksun yoksun ...SEN... <3
Tüm hücrelerime sen yazılmıştın yar. Çoğalıyordun... Bu çoğalışı durdurmak için yavaş yavaş öldürüyordum kendimi.Sonra..
ßirGün bu eĞlenceLi ıŞıkLar biTecek.. yaLnızLık qerÇek demek.. qerÇek bizi çekeCek !
Çocukkén sahiP oLduqum kırmızı Luqan aYakkaßıLar. 0nLarda sénin gißi çok tatLıydıLar ama; Canımı yakardıLar, AcıtırdıLar...
Ruhumu çıkarıp ßa$ka ßirini takmak istiyorm yeriNe. Ruhundan sıkıLan varmı ..?
Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin
iLksin..! smdiLik soN.. hiC bi suRéT "sen" oLamaz.. asLa yerini aLamazz..!
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor.. sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.
ßir metaL gezinioR ßedenimde, karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum. ßeqle öLüm qeLiorum..
Bendesin Benim oLmasanda..
terk edip giderken .. dönmiyeceğine iLk önce,, Söz ver.. ! | |
|
NefereT Uzman Moderatör
Mesaj Sayısı : 3218 Rep Gücü : 6986 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 04/02/09 Yaş : 29 Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)
Güç Sistemi Başarı Puanı: (2875/10000) AktifLik: (2900/10000) GüçLüLük: (2870/10000)
| Konu: Geri: pSimsT pyensesten nickLer 7 Cuma Şub. 13, 2009 10:46 pm | |
| Hoşlandığımız ßedenlerin İçine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz Sonrada Adına Aşk Diyoruz
Kim olacak bundan sonra uyandığımda soğuk yatağımda . . kim dinleyecek kalbimi ?!
Sénin muTuLuquN KaLp kıRMaq üstünéé..
Oyun OynaRDık Küçükken Şimdi oyunLaR DaHa FaRKLı..!
Esrar dumanı gißisin. ßi an mutLuLuk gerisi. zarar.!
ben öLünce yağmur yağsın,ağladığı beLLi oLmasın .. *
Sén uçurumsun tutunamam. Tutsak dü$er çığLıkLarım
bütün yaralarımı mutluluğun içinden geçerken aldım...
Tuhaf bir umuttum sadece... Her gece yastık aLtı ağLayan...
uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum
qeeL iCiimden seni aLsana..koLaysa sen unutsana..!?
' KaLßim Artık Sıradan ßir İç Orqan..!
' Né Cok Öqréndi ßu qönüL, Ne Cok Yandı. Hér déFasında ßu Son Sandı Ama ALdandı..
Lanét OLsun qülüşLériniziN aLTındaqi çıKaR déRdiNé..
aRqamdAn kOnşma haDDimİ biLdiR..duYquLaRımI aRı0saN intérnéTtén indiR..
cAnSız kUKLaLar iPiniz éLimdE.. SiziN içiN én Acı KüfüR héP diLimdE..
LanédLénmishLéRin én LanéDiyM..
KanLı BıçaKLı déiL Bu aşK.. ZanLı wé yaSaqLı.. dÖnüşünüN cAnı céhénNéMé.. yaRamdA qiDişiN..
ßén kaçARKéN céNNéTTén yaLNız BıraK Béni..
tam konuşacakken tam haykıracakken olmuyor işte birşey engel oluyor ve yapamıyorum..
Kayıp kentimin küçük kızıyım ben Issız sokaklarımda huzura koşuyorum
^^Eserinle Mutlu musun?^^
Geçmişte söylemediğimi ve gözlerimi kapayarak fısıldıyorum şimdi..
Bil ki..! Çok sevdim seni...
Sessiz sakin, aLdırmadan, ardıma bakmadan.. Hiçbir şeyi kafama takmadan , qittim öyLe işte..
Dünya DurSa HerKes DurSa Sende DurSan.. ßen Sana 1 Kereciq SaRıLsam.. oLmazMı¿¿
Gücüm yok daha fazla tutamam seni ! Kararlıysan çek git sevgilim ..
Git..(me),git..(me) daha fazla dayanamicam ..
Git..(me) çabuk ..!
_Yolun Açık Olsun Bensizliğe _
Vedalar soğuk olurmuş, ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa…
Biliyorum... Gözlerinde herseyin açik seçik yazdigi benim aslinda da Dedim ya; Artik konusmuyorum...
Kaybettin Beni !
Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik. Acısı çıkıyor sustuklarımın.
Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı…
İyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde… Sebebim yok. Belki de çok…
susup dinlediğim kadar değil yaşayıp ağladığım kadar büyüdüm... | |
|
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: pSimsT pyensesten nickLer 7 Cuma Şub. 13, 2009 10:46 pm | |
| Sensizliğin gözyaşlarında boğulurken kalbim... Hıçkırıklarıma karışıyorken sevgin, ben senin kalbine bile girememişim.
Herşeyi bitmişti , noktayı koymuştun ..
Ben mutLuydum . Sen iLk defa bana , eskisi gibi bakmıyordun .. Artık ben umursamıyordum .. !
sensiz, herşey değersiz.. *
Kendimi yakiyorum. Kendimi bitiriyorum. Deli Yüregimi yitiriyorum. ...ve gidiyorum (!)
ßirgün sєn Gєçmiş zamandın, ßєnse Yanında anLamLarın ...
Kekeme bir çocuğun ilk haykırışıdır kalbim.
Derler ki bir yerden sonra.. Acımaz daha fazLa ...
Ortalığı birbirine katan bir curcuna ve arada kaчnamalıчım.. Etkisi öчle uzun sürmeli ki чokluğum farkedilmemeli*..
Korkma! Dilimde bütün haylazlığım...
durduk yere sev beni *
Hiç geLme gideceksen.. Zamanın geLince eriyeceksen..
Milyonlarca cümleler kurabilirim yüreğimde ki sana benimsin diyemediğim için..
"...yetmiyor zaman dağınık düşleri köreltilmiş gözleri sahiplenmeye..
ve devam ediyor hayat en lazım yerinden hızla incelmeye...''(!)
,,~durmaksızın hep yanyanaa Sebepsiz ve bedensizz bir ruh gibii karanlığaa .. Bilmeyenler bilmezler zaten yoK bilmesinler Yanımda değil kanımdaa +.LL. dönüyorum €vimé küçük dağLarı yaraTmayaa... sadécé étkisindéYim. biŞéylérin étKisindéYimm...
-Ruhum bedende. . -AşkLarım kaLbimde sıkıştı . -kaRanLıkLar düyümLendi ..
Eskiden Derdimki Al Kalbim Senin 0lsun ! Gönlum Hep Senin Yaninda 0lsun Simdi Baska Ellerdeyim Buda Sana Kapak 0lsun (K' *
FeRi kaCmı$ 2 qöZ biRbiRiNe saRıŞmı$ 2 titRek duDaktaN iBaRet suRatım..!
düNüm yaRıNımı soRquLamakTa
BeNi seVmek iCiN pRoqRamLaNma devReLeRiNi yakaRım..! | |
|
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: pSimsT pyensesten nickLer 7 Cuma Şub. 13, 2009 10:47 pm | |
| Il nostro amore lo difenderò = Seni başkasıyla paylaşamam
rispondo sono qui amore mio ti amo... = buradayım aşkım diyorum, seni seviyorum ..
Io ho visto cose che voi umani non potreste immaginarvi.. = Öyle şeyler gördüm ki siz insanlar hayal edemezsiniz
Molti di quelli che vivono meritano la morte e molti di quelli che muoiono meritano la vita. = Yasayanların çoğu ölümü hak ediyorlar ve ölenlerin çoğu yasamayı hak ediyorlar.
Alcune delle cose piu' tremende che si possano mai immaginare sono state fatte con le migliori intenzioni = Asla hayal edilemeyecek en korkuç şeylerin bazıları en iyi niyetlerle yapılmıstır
E' solo dopo aver perso tutto che siamo liberi di fare qualsiasi cosa. = Ancak her seyi kaybettikten sonra istedigimiz herhangi bir seyi yapmakta serbestiz.
l'amo se niente piu' mi da' mi manca da spezzare il fiato = onu artık bana bir şey vermese de seviorum, nefesim kesilcek kadar özlüyorum ....
da solo non mi basto stai con me = tek başıma kendime yetmiyorum, benimle kal
Se vuoi ci amiamo adesso, se vuoi = Eger istersen simdi birbirimizi sevelim, eğer istersen
Vorrei avere il becco Per ac*******armi delle briciole = Gagam olsun isterdim, kırıntılarla yetinebilmek için
AЧRıLık Bana Hiç qeÇ kaLmaDı...
Dünümü yargıladım bugünümde, Şimdi, zavallı yarınlarımda sallanıyorum.
İç seslerimden uzak bir ben, Ve yokluğundan uzak bir sürü psikopatça düşünce...
Hiçbir intihar kabul edemez geçmişimi, Geleceğim yeni intiharları doğurmaya gebe...
Gemilerimin hepsi battı, deniz bile istemedi beni, Çırpınışlarım, karaya vuran bir balık gibi..
Hadi geç otur karşıma, dudaklarım bekliyor ağıt yakmak için.
Bulutlar soru işareti gibiler, beynimde savaşıp duruyorlar…?
Geçmişimizden alıntılar yaparak yüklemeye kalkışma kendini.,,
Gözyaşlarım asılı kaldı, göz kapaklarımın mülteci kampında, Esareti kendimde yaşıyorum.
Şimdi varlığını tekrar giyerek çık karşıma. Puslu bir gecenin sabahında, haklı şiirlerime meze ol ki İkindi vakti, kefensiz satırlara gömebileyim seni.
Kelimeleri vardı, her biri ayrı yaralayıcı... | |
|
NefereT Uzman Moderatör
| Konu: Geri: pSimsT pyensesten nickLer 7 Cuma Şub. 13, 2009 10:48 pm | |
| zaten bir uzak düştü benimki ; ertelenmiş zamanlarda resmedilirken mavinin imkansızLıqı..
oysa mutluluğu çoktan rehin bıraktım ben bilmem hangi şehrin emanetçisinde ve senden habersiz..*
adından acılar türetiyorum şimdilerde… dilimin ucuna geliyorsun bir zaman yaşamak soruyorsun!
kâbus olup büyür gecelerkaranlığın uğultulu yollarında…
sonbahara uyanır şehr-i İstanbul, gözlerinde bir mavi yangın..(!)
sHeN pHen = biSiS sHeN – pHeN = hiÇiS sHeN x pHeN = heRşeiS sHeN / pHeN = böLüneMeiS
AsHqıN foRmüLü= a.q x a.q² x a.q³-½ ½+[(a.q x a.q²) - (a.q - a.q+½)³]²a.q x a.q²x a.q³-½ ½+ aq Taa ... BenY qaYbedeRseNn Bi daA aSLA BulaMAssIn 0 Aç qÖSLü qaLbİne RAaD baDmasıN 0LumM abArDı seÜün neİinE,bEyNin zaHiPp seÜün AbarDı qEniNE… BeNy ÇöpE Admaq SeÜün Ne HAdDiNe SeN ZadeN ÇöpDesİn baRy BEny ceqMEee...
LafFf OLsuN DieE qoNUshMUorumqie qOnusHuOorUm LaF oLuo
qiMsE deiLiM qiMseLe deiLiM qeNdyM deiLiM qenDyMiN hiC deiLiM Burada deiLiM orDa hiC oLmıcaM
haBer qeLdy unuDmusHsuN dEdyLer pHenDe qüLdüM sHeN pheNy hiÇ hadırLadıNmıqiEe
aShq toSt gibYdiR araYA qaŞArLar qireBilİR
BuUuLu cAmLaRdAqİ sÖsLEr gİbİsİn!!! NeFeSiM OlMaDN SeN Bi Hİchsİn!!!
söLe söLe seFmioruM dee..yaqH caNıMı aLıshDıM saDen seNsisLiqee..! x[
iNaN dadLuM qaNdıM sHenN aShqıNa .. x(
aDını nE Zamn anSam yaqMur yaqaR BuraLara .. x[ eLymDen qeLeNy arDıMa qooMaqhLa meShquLuM sHiMdy
qiMsE qaRısHmaSn DaA çoCuquM pHeNn.. <3
SenSizLiqi yaShadıM .. ÇareSisiM aShqınLa ..
qöDür pHeNy qiDDiiN yeRe..! x(
DaAm qaRşIaA qeÇErqeN bıraqDıın O eL PenM
Bir ÇıILıqDıı YAnnısLımM hePinisMİ sAardıNıss…
BeN YyaŞAdıqcAa SEn ÇıLdıRæCæKsIn!!!
SheNnLe yeNydeN dooDuM qaYboLan bi pHenY yeNydeN buLdmm
PheN meLeq yüsLü şeiTan.. YaLanCı..DüSen boSan.. HeyP uçLarDa YaşaYan..HaaDı UmurSaMaaN..
qiDd rüSqaR oNa oNu sefDiiMy söLe..UuRunDa ÖlebiLeceqiMi söLe..aMa şuNuDa unuDma eeR bnSis mudLuuSa suS ve seSsisCe qeRy döNn..!! | |
|