Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Mus TatLısı

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
Miss SmiLe
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
Miss SmiLe


Mesaj Sayısı : 174
Rep Gücü : 12
Rep puanı : 1
Kayıt tarihi : 12/02/09
Yaş : 29
Dikkat : <marquee>Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim </marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Mus TatLısı Img_left0/0Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
Mus TatLısı Img_left0/0Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:
Mus TatLısı Img_left0/0Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)

Mus TatLısı Empty
MesajKonu: Mus TatLısı   Mus TatLısı Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:30 pm

Malzemeler
200 gr kayısı püresi
3.5 çay bardağı toz şeker
10 yumurta sarısı
500 gr çırpılmış şanti
7 yaprak jelatin


Yemeğin Tarifi
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın. Kaynamakta olan püreye 10 yumurta sarısı ve toz şekeri ekleyerek karıştırın.
Jelatinleri soğuk suda yumuşatarak, sıcak kayısı püresinin içine idave edin. Yumurta beyazı ve toz şekeri mikserde çırpıp pürenin içine ekleyin. Daha sonra bu karışımı çırpılmış şantiye yedirin.
Son olarak hazırladığınız karışımı bir kaba döküp. dolapta 30 dakika beklettikten sonra dilediğiniz şekilde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
tatLı_qıZ
EmeKçi
EmeKçi
tatLı_qıZ


Mesaj Sayısı : 3086
Rep Gücü : 7418
Rep puanı : 9
Kayıt tarihi : 16/02/09
Yaş : 29
Nerden : q0nia..

Dikkat : tatLı_qıZz büTün FoRumu çq séwiouMm...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Mus TatLısı Img_left2450/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2450/10000)
AktifLik:
Mus TatLısı Img_left2500/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2500/10000)
GüçLüLük:
Mus TatLısı Img_left2455/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2455/10000)

Mus TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Mus TatLısı   Mus TatLısı Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 12:48 pm

saoL cnmmm.....!! Mus TatLısı 546249
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Misafir
Misafir
avatar



Mus TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Mus TatLısı   Mus TatLısı Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 11:31 pm

OLSAda yheseq anlarında Mus TatLısı 505325 Mus TatLısı 532678 paylasım icin tsqLer
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT


Mesaj Sayısı : 3218
Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7
Kayıt tarihi : 04/02/09
Yaş : 29
Nerden : Kayıp Bir KraLLıkk :)

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! Mus TatLısı 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Mus TatLısı Img_left2875/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
Mus TatLısı Img_left2900/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
Mus TatLısı Img_left2870/10000Mus TatLısı Empty_bar_bleue  (2870/10000)

Mus TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Mus TatLısı   Mus TatLısı Icon_minitimeC.tesi Mart 14, 2009 7:59 pm

arDa_aNk demiş ki:
OLSAda yheseq anlarında Mus TatLısı 505325 Mus TatLısı 532678 paylasım icin tsqLer
euheuehe.. aynen ßu AraDa pyL$mn ıcın saoL Jnm... Mus TatLısı 546249
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Mus TatLısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PRENSES TATLISI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tatlılar-
Buraya geçin: