Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

psimist pynSestn nick ^^

+2
eLLa
NefereT
6 posters
YazarMesaj
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Rep Gücü : 6986
Rep puanı : 7

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! psimist pynSestn nick ^^ 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2875/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2900/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2870/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2870/10000)

psimist pynSestn nick ^^ Empty
MesajKonu: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:07 pm

queen queen pSmiSt py^enSeStn nicKLer Razz queen queen

Gerçek aşkların yalancısı oluyor insan Kendini doğru çıkarma pahasına.

Düşlerimin Yıkıldığı Gece Bütün Resimleri Yeniden Yapıştırmayı Denedim Her Seferinde Hep Bir Parça Eksik Çıktı ..

Rüyaların seni terkettiğinde Gömülürsün kaLbindeki Cennet yada Cehenneme

Her Aşk bir Mavi Masal..anlatılmayan

Değer vermek yanlızca matematikte işe yarar ..

Etkileyici msn nickleri , nickler

Zamanın gözlerinde,eski bir tılsım Masalların sırrını fısıldıyor ..

Bırak anLamasınLar seni ben anLarım bakışından biLirim her hücreni ..

Google'a Baktık Beyefendi Siz Bir Hiçmişsiniz..

Sigara Kanser Yapıyor Hayat İse Verem Kendini Mutlu Hissediyorsan Merak Etme Birazdan Geçer

Geçici Dövmesin Tanrı Çizdi ŞekLini ..

Yağmur Olsam Yağsam Sana ısLatır mısın Kendini benimLe ?

Kimse Sormadan KayboLsam göLgemde Herşeyi Unutsam dönermiyim geriye ?

AğLamakLı CümLeLeR kuRmuoRum..SözLeRime Toz Kaçtı, O kadaR!

İlk Olmayan Sen Değildin Yalancı Bakışlardı ! bakışlarını Sevdim , Sonları yaşadım gözLerinLe ..

Duygular yüreğimde, Yıllarca boğuştu, Artık o deli nehir, Denizlerde duruldu..

hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım bir damla yaş olsam gözünden dolar akmazdım adın sevgi olsa kalbimden söker atardım

onLarın hayaL edemedikLerini biz eLimizin tersiyLe ittik.. Çekingen iki aşık, titrek eLLerLe umutLara uzanDık!

Beyaz AtLı Prensimi Bulmam İçin Daa Kaç Gurbaa Öpmem Lazm Wink)

Takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?

Hayatı 2 Ucundan tutuyoRuz Tıpkı Lades Gibi..Ama Bu Oyunu sen kazanamazsın..Çünkü hep [ " akLımdaSın " ]..

Vazgeç, direnme kalbim.. Vazgeç, bekleme.. Sesini duyan yok.. Boşa sitem etme..

Sevgi nickleri , etkileyici msn nickleri , msn nickleri
Kapsama alanı dışında kalan sevgine ulaşamadım.... Ama full çeken hattımla seninleyim birtanemmmmm

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim,yalan söylerken de hiç seni seviyorum demedim, ben aslında tek sana seni seviyorum dedim...

Aşkım ben ölürsem beni ne cennete nede cehenneme alacaklar. Çünkü seni sevdiğim için en büyük sevabı isledim ama sana taparak tanrıyı inkar ettiğim için en büyük günahı işledim.

Kafanı boşalt ki yeniden doldurabilesin, su nasıl bulunduğu bardağın şeklini alırsa sevgi de senin kalbinin şeklini alır.

Asalet boyda değil, soyda olmalı! İncelik belde değil,dilde olmalı! Doğruluk sözde değil özde olmalı! Güzellik yüzde değil, yürekte olmalı!!

Sevgi nickleri , etkileyici msn nickleri , msn nickleri

Her günüm sensiz geçecekse bu benim son günüm olsun,seni ne zaman unutacağım diye sorma çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum..

Tek kaldım dünyada, dünyam olur musun? Deniz kadar sevdim dalgam olur musun? Ateş gibi yandım, alevim olur musun? İlk aşkım değilsin affet son aşkım olur musun?

Seni Seviyorum... Sende beni sevesin diye değil.. Seni sen olduğun için seviyorum, şartsız, kuralsız, koşulsuz ve çıkarsızca bitanem..

Bir sen varsın dünyamda beni anlayan, Birde sevmek var içimde sıcaklığınla yanan...

Güneş için aydınlatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne ise Benim için de seni sevmek aynisi.. SENİ SEVİYORUM...

Sevdiğimi bir ok gibi kalbime saplayacak kadar cesurum ama söküp atamayacak kadar korkak.. Saplanmışsın kalbime bir kere GÜLÜM hep öyle kalsın nolur bırak.. .

ßu kadaR ÇaReSiz ßırakma ßeni ßağLandım ßir Kere Çok Sevdim Seni Senden iStediğim Çok Şey DeğiLki Uzaktan Uzağa ßir GüLsen Yeter qöqsüme Yaslanıp Elimi tutman Sevgilim Diyerek SevdaLı ßakmana Razıyım Uzaktan Uzağa ßir Gülsen Yeter..!!!!

SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!

KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...

eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!

ßabaMa DedimKi; "ßeniM DeğeriM Ne KadaR? DünyalaR KadaR" DeDi.. PeKi DünyanıN DeğeRi Ne KadaR? DediM. "ßeŞ PaRa eTmeZ" DeDi..

KıR KalbiMi GönlüN oLsuN.. aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN.. ŞimDi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN..!

Kim istemez mutlu olmayı
ama mutsuzluğa da var mısın?
ben son günlerde bunu kullanıyorum

Sevgi HatırLamaKsa AKLIMDASIN, YanmaKsa YÜREĞİMDESİN, AğLamaKsa GÖZLERİMDESİN, DokunmaKsa ELLERİMDESİN, ßir TEK Yanımda DEĞİLSİN, Ama Daima KALBİMDESİN..!
Etkileyici msn nickleri
Laf Sokmaya CaLisma Kapak olursun,Ugrasma Etiket olursun,yavsaama Köpek olursun,iNSaN oL ßeLKi Yanimda YER ßULURSUN

Hadi Lan! Aşkmış Meşkmiş Seviyormusmuş Yok Gelmezsem Yolumda Ölüyormus Ya Sen Cocuklugunda Cok maSal Dinledin Yada Ben Sogumusum İnsanlardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Sogumusum Yasamaktan Boşver Düşünme Öyle Kara Kara Bu devirde Aşkda para Meşkte Para..!]

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını...

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR.

Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında
Etkileyici msn nickleri
Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

BEN ESKİ BEN DEĞİLİM ARTIK,KALBİM TAŞINDI

Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin...

asla kaybettiklerim olmadı vazgectiklerim oldu giden gitmiştir gittigi gün kaybetmiştir gideni ben degil giden beni kaybetmiştir

biR güN geLiRde bir aN.. çoKça zaMaNLaRdaN snRa; geRi dönp baktııNda, biLmem aNLaRmsn.. o seNiN biR aNıNın, beniM öMRüm oLduunu..Ne çoK seviLdiiNi aRtk çok geç oLduuNuu ....

çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк.. нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !!

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!!

Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...

eğer senden ayrılırsam benide yanında götürür müsün??

Cok yardim severimdir, her türlü yardimi kabul ederim...

Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder.
Etkileyici msn nickleri
Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta

SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
Bir kadinin kalbi uçsuz bucaksiz bir okyanusu içinde barindiracak kadar genistir.

Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur.

Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur...

Kadin bir çicektir erkekse etrafinda uçan pis bir böcek

Kadinlar duygu yüklü bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukça etrafa nese saçarlar... Bazende dümdüz deniz üzerinde sessizce kaçarlar...

αн ∂ємєк özєℓ∂ιя...ναн ∂ємєк ιğяєηçтιя...

∂ση'т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє..

кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη

єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм...
уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!

вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη. çüηкü тιριη кαуıк.
Etkileyici msn nickleri
єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓdı

GüVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gÖrDüGüM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gÖrEmEdIgImDiR..!

öℓüм кα∂αя zσя∂υ єℓℓєяιη, ηє ßєηιм σℓ∂υℓαя, ηє αкℓıм∂αη çıктıℓαя..

ßen senin duymaqq istemediqin heR$eim..ßiLipde øLmasını istemediqin her kesinLiqq ßen'im..!!
scratch drunken drunken
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Dikkat : Hiç Sewdinmi beni... onu Sevmediqin kadar! psimist pynSestn nick ^^ 532678

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2875/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2875/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2900/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2900/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left2870/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (2870/10000)

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:09 pm

üserinde isminin yasıLı øLduqu ßi mesAr ta$ıım ßen..!!

dostLarm wardı hayaLLerm qißi..hayaLLerm wardı dostLarm qißi..ikisi de yaLndı sefdiim qißi..qosLern yaLndı nefretm qißi..

bi melek daha öldü..

eLLErimi aCtım dua EtMEk için
Ve TanRımA SoRu SORMak iiÇin EgiLDim
TAnRı'm Ben iYi biRİmiYim ??

En surekli ask karsiligi olmayan asktir.(
* Yok, derdin üstüne derdi yığma yok Gökte güneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben köle, öyle yağma yok Gözüme görünme, yıkıl karşımdan
* Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

*SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim
DinLe Cici Kız DinLe
Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz
SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz
İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz

Bu gece rüyama gir gizlice, beni sımsıkı sar öp kokla iyice, son kez isyanlar savur, küfret güzelce ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice!..

∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz.

öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !!
.
вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя.
Şekilli msn nickleri , şekilli sözler
αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя.

нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя.

αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя.

∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм.

ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz.

нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє..

вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя.

∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя!

вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк.

ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη.

ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα.
*karanlıkta ağlamak aydınlığı getirmez...

*ve bir elmaydı şeytanın ilk aracı,şimdi şeytan biziz şeytansa elma ağacı...

*bu derin uçurumun önünde hangi yazgı tutkladı beni...

*içimdesin...kalma ayakta.yorar benim içimde olmak insanı...

*yalnızlığımda seni büyüttükçe kalabalıklaşacağım.sen kendi kalabalığında hep yalnız kalacaksın...

*böyle mi esecekti son günümde bu rüzgar...
scratch bom rabbit
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:10 pm

qÖsLériMi aÇsamDa séN ÇıqsAn kaR$ımA qéL ßénY aZadéD kayßoLdum kaRanLıqTA !!

Hér aCınıN ßir ßédéLy waR !!

qdMéq wé yoL aLmaq aNcaq sNa yaKısı® aNcaK sna yaKı$ı® !!

Tüm SözLériM KüsKüN saNa …

SisTém ßosuq wé hérŞéy ßomßocq!!

RoCqın Yéri emoturkey’in yaNı SizDé yaRaLarı SaRıN!!

SénCé haKKını SawuNan waRmıqié..??

<>

SénSiz CénnéT ßiLé ÇéqiLméZ !!

qÖç édéN KuşLar qyßy qéLyp qydéR uMudLArıM …

Su qißi duRu oLuß héß aKmaK isdioRum ….

ßhén ßisi uNutdMAm!!

qéRçéK qérÇéim yaLan …!

SanaL aLém işTé daLqaSız déniZé hérKés KapTaN xD

öyLé ßi qiRdinKi Kalßimé…

Séni ßirTéq Séni CanImdaN Çoq séwDiM !!

SéwDaLAr SéniN oLsuN uMudLAr séNi ßuLsuN….

HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez..iziM KaLır Ya Yüreğinde Yada ßedeninde.Yüreğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM.

Ne ZamaN qOL DiE SeVinSem eLinDe oFSaYT BaYRaqıYLa aRKamDa DiKiLiR Bu HaYaT

1) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun
3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni
6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8 ) Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

delikanlı nickler e aynen devam

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

18 ) GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

21) mútluluklâr dêlêrêm yênê âskındâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..

24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL'Lar önde qider..

cnııımm 5 paRa edErmii warLIqnn yokLqn acıtsn bniiiiiiiiiiiiiiii...............! Mad Mad
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:13 pm

1--ѕєν αмα уüяєктєη σℓѕυη gєℓ αмα євє∂ι σℓѕυη gιттιуιη уєяє вєηι∂є göтüя gιттιуιмιz уєя кαяα тσρяαк σѕℓυη

2--ѕєνєηє ¢αηıм ƒє∂α ѕєνмєуєηє єℓνє∂α

3 - ˙·٠٠•● нєя αѕк вιя мανι мαѕαℓ..αηℓαтιℓмαуαη ●•٠٠·˙

köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA .

BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN

SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK

YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM
En etkileyici sözler
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM .

Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum…

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa.

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.

*1 Gün 1 çılgınlık edio seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoqsa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

*1 gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever...

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Sebebsiz Tuttum Kendimi Senden
İnkar Ettim Sarıldım Yalnızlığıma
Sonra Yıkıldım
Neden Ben Sana DÖN DİYEMEDİM...

yarSız ßırakdın..
yarım ßırakdın ßeni,
yanLız değiL ıssız ßırakdın ßeni ..!

ßenden ayrı ßir rüyadaSın
diLerim uyanırSın ..!

reSmen içimdeßoğuLuyor aydınLık. . .

Sen gittin ya..
ßen hep ökSüz kaLdım !

♥Görévimiz AŞK,dıkkat! Bu çok téhlikeli.
Deli gibi Sevérsin;Délirirsin Kısmî ..! xD

♥Yağmur yağacakmış,Su basacakmış,KüreseL ısınma dert oLacakmış.ALLahın verdiği bize bir can,FenerLi oLsun öLümden korkan

♥insanLarLa münasebetin ateşLe münasebetin gibi oLsun..
Çok uzakLaşma donarsın ; çok yaklaşma yanarsın...

♥Dost dediğinin ruhunda kaLite oLmaLı POST unda değiL !!!

♥amacım mümkün olan kaosu korkuyu ve acıyı yaşatmak

♥Tüm çizgilerini yıkadım işte avuçlarımın...
Suya akıttım tüm yazgılarımı...
Şimdi her şeyin sonrasında...
Tüm başlangıçların öncesindeyim...

♥OLmadığım Yeri Düşünüyorum, ÖyLeyse Düşünmedğim Yerdeyim..

ICTIGIM SARAB OLSUN...
CEKTIGIM ESRAR OLSUN...
SEVDIGIM KIZ MUSLUMCUYSE BU CAN ONA FEDA OLSUN.

aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın.

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile. Nemli baltalarda yürüyüşümüz var arkadaş. Ne dostlarım arar ne düşmanlarım sorar. Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş. Biz öyle insanlarız ki kimimiz park köşelerinde. Kimimiz ise hücre evlerinde yaşarız. Çok konuşma gardiyan sanada bi üçlü sararız..

ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim. anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi. Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi. Satmayiz 10 kurus icin bize.., bize hakki olan sevenler

YÜREĞİNİN ÇÖLLERİNE NEHİR SAÇLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM. BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ ÇILGIN SÖZ DİNLEMEZ SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN. BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN. SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR...

Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş çok görme bana!!!

öpüyorsam AYRILIĞI gözünden,
söküyorsam YÜREĞİMİ göğsünden,
geçiyorsam gözlerinin içinden,
sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn...

Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişse.KİME NE !!!

Elli elli yüz biz müslümcüyüz:: Arabesktir tarzımız müslüm baba baş tacımız

Ben keder üretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Esrarı çekmişim gözlerim kanlı yürüyorum yolda gönlüm yaralı var kolumda 3-5 jilet yarası oda ZaLiMiN SoN hatırası!!!

DUYMAN İÇİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İÇİNSE HİÇ DEĞİL ÇAĞIRMALARIM,
BU YÜREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…
GÖRMEDEN SEVMEYİDE BİLİR.

Ne müslüm ne ferdi bilir bendeki derdi sen söyle müslüm baba ""NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ""

Alemlerde Yer Yapan Delİkanlinin Elİnde Olan ÇarŞafla Sarilip Dumanla Yok Olan Esrara Deİl Sana MÜptelayim MÜslÜm Baba

19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin
DÖnse YÜzÜm Kara TopraĞa BaŞkasina GÖnÜl BaĞlarmisin

BiLİR MiSiN? <<

Tam sInIrdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü, ha görecek
Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek...
Ama... Bir adım daha atamazsın.
Uzanıp tutamazsın;
Göz pınarlarında donup kalır hayallerin
Planların, kaçışın, kurtuluşun
Ve deler sevgi dolu yüreğini
Sevgi bilmeyen bir kurşun.

Bir okyanus da boğulmak nedir bilir misin?
Batan bir gemiye el sallayamamak,
Oturup ağlayamamak,
Birkaç kulaç ötedeki
Bir tahta parçasını tutamamak,
Nedir bilir misin?

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:14 pm

Her sokak köşesinde kavgamız,okulda kıravatımız,dostumuzda hatıramız,
düşmanımızda façamız,her meyhanede masamız,sevenlerimizde adımız silinmez.
Senin gözün hep yükseklerde benim ise sende.Sen marka dedin ben mutluluk,sen son model araba dedin ben sevgi dedim,
sen en büyük mutluluk para dedin ben ise sana kavuşmak dedim ve bırakıp gittin.
Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim çıkmıyor,arıyorum yolumu bulamıyorum;bir yanım uçurum ,
bir yanım ormanlık.Uçuruma gitsem ölecem,ormana gitsem kurt,çakalın kucağına düşecem çıkmazdayım.
HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE
KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR ÇEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ
Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin.
Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım…
KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn.aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN.
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!
Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.
Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam.
Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam…!
Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin,
Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin….
SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,
ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN…
BİLİRMİSİN BİLDİĞİMİ BİLMESSİN BİLDİĞİMİ BİLSEYDİN BİLDİĞİMİ ANLARDIN SEVDİĞİMİ
Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Dönmeyene Dön
Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır
Çaresizlikten kesemediğimiz sakal şimdi -----lere moda olmuş kardes zoruma gidiyor işte
Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim
dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş geç anladım ..
Aşkımız için dünyayı yıkarım, Yeri göğe katarım, o da olmazsa gülüm, kendimi yakarım.
OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İçİn ÖLür şEKLİmiz İçiN yaŞaRız..!!!…
€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.
BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!
DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir
KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara
Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!
laf sokma kapak oLursun uğraşma etiket oLursun yavşama köpek oLursun biraz adam oL ki yanımda yer buLursun.
HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,
HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ…!!!
H£R CanL! öLümü TatacaqTır
ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS
aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz..!!!
HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM…HANGIMIZ OLDU
SEN + BEN = BIRIZ SEN - BEN = HICIZ SEN / BEN = BÖLÜNMEYIZ…. !!!
siir yazmak seni sevmek kadar guzel olsaydi sana degil ama senin icin yazdigim binlerce siirlere asik olurdum
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn…
$arapSız DuraMayız £srarSiz KaLamayiz Ç€K£r!z £Maneti S!q€riz adaLeti..!!!

}{ L¤§é ¥ourSeLF }{
^^NO ORDINARY GIRL^^
>>Nobody is perfect, I am nobody, THEREFORE I AM PERFECT!! :-D

Life has betrayed me once again
(hayat bana bir kez daha ihanet etti)

This love has taken its toll on me She said Goodbye too many times before (Bu aşk bna çok zarar verdi ve daha önce bir çk kez elweda dedi)

She'S got a past full of secrets She's got a clock on her feelings
(Sırlarla dolu bir gecmisi var Hisleri bir saate bağlı)

When you have loved and you've lost someone You know what it feels like to lose (birini sevdiğinde ve onu kaybettiğinde kaybetmenin nasıl olduğunu anlarsın )

Had a life but i can't go back can't do that,it will never be the same again
(bir hayatım vardı ama ona geri dönemem
bunu yapamam, hiçbir zaman aynı olmayacak)

I'm here without you baby But your still on my lonely mind (seni düşünüorm bebeim sen hala bnm yalnız(kimsesiz) aklımdasn)

We are all in there with the dead (biz buradaıs ölümle birlikte)

I'll need a miracle to help me this time(bu sefer harbidn bi mucizeye ihtiyacm oluck)

Your eyes are so blue, I can't look away as we lay in the stillness (gözlerin o kdr mawi ki hareketszlikte uzanırkn uzaklara bakamıyorum

I take a look at my life And realize there's nuthin left (hayatma bakıorm we hiçbişein kalmadıını fark ediormm)

Time stands still as you pass away No more tomorrow this is your last day (sen ölürken zmn durur artık yarın yok bu snn son günün)
*I'm awake but my world is half asleep
(ben uyanığım ama dünyam yarı uyuyr)

*I will love you till death do us part
(bisi ölüm ayırana dek seni seweceim)

*i have to be with you to live to breathe
(seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için)

*soon to be blinded by tears
(ykında gözyaşlarım tarafından kör edileceğim )
ιf уσυ σиℓу києw тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi
SiYahTir °+°

(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu
DünYaYi (h)

(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA
DiZeRim (%)

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa
SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)

Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar
düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.

Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü
Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy

Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic
yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.

°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°

(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri
Vermiyor ***(w)

(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)

Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz
yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür.

Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun
Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar

(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer
Birer]--(u)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür
beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde
solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur,
hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar
Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde
degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür
beni NOGLUR!

×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑ&ETH;Ï»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`·.·÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!

Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi
sevdigini.

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ
SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:15 pm

ѕσямα вιякєz σℓѕυη ѕєη αηℓα! мє¢αℓιм уσк αηℓαтмαуα ∂αуαηαмıσяυм вαşкαℓαяıηα! ραуℓαşαмıуσяυм,ѕєνισяυм αηℓα…αηℓα!!!

GörémézLér… İzin vérmézsém üzémézLér… ÇözémézLér… Bénim bir düşüm vâr ki âsLâ biLémézLér!

Sesini deiL sözünü yükseLt..!

qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın ..

*ruhunun boğuk girdaplarında durmadan gidip-gelen..yorulmadan gidip-gelen iyi kalpli bir kötüydün sen.

__________αкℓınıη αℓмα∂ığı нαуαℓℓєяℓє тαкıℓıуσяυм,çüηкü кαƒαηıη вιℓє вαšмα∂ığı gєяçєкℓєяℓє уαşıуσяυм!!!!

Seni kalbimden çıkardım diye mi hep aklıma giriyorsun ?!!! X(

azraiLin oLsun saLLandıgın saLıncak senn o kahpe ruhunu öLüm temizLer ancak

İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.!

önceden 4 işleme yeterdi abaküs simdi bir acı dik kenar , herkes oldu hipotenüs

Hαккıмdα Biя Bilgiи Yσкѕα Fiкяiиdє Olмαѕıи

öNc3 q3NdiNi q3LişTiR soNRa b3Ni 3LeşTiR..!

uyurken siz,,umudu ararım...yOk eLLerimde aşkın,yOk,, ne üzqün ne kırqınım...

Siz bu dünyayı sevmiyosunuz O da zaten size bayılmıyoo

ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı

küfRetsem hayata bütüN kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi¿

Kan görmek istiyor gözLerim..Ya akmaLı bedenden ya akıtmaLıyım bi yerden..öLüm istiyor bedenim..ya öLmeLiyim ya öLdürmeLiyim,

dêyi$ir HêR$êY dei$iR DâHâ oynânmâdı soN êL..

esKidénDi o smDi basT ayRıLıqLar eLimi saLLasan eLLisi safLar..

ßeni Tanımayan ßeni Cekemez Tanıdıqtan sonra iSe vazgeçemez...

giDe geLe aRıOrM aMa Aşk Bil€ yoK oNa buNa soruYoRum saĞa soLa atıYoRum aMa zar biLee yoK bo$A oyNuoRum

:.:.:.:Hêr yêr RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:

hayaLLeRimi bıRak..umutLaR senin oLsun...döneceksin sanaRak..ya$anmaz biLiyoRsun..!

...öyLe böyLe deRken...dokunmu$um eLLerine hissetmeden...bakmı$şım gözlerine görmeden...ağlamı$ım gözya$ı dökmeden...

siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın..! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan başTan yazacaKsıN..!

ѕση ѕυçυм мυ؟ ѕση кαяαяıм ''-gιтѕιη!..'' σℓ∂υ.нσşçαкαℓ ∂üηüм ,кαğıт уαℓαηℓα ∂σℓ∂υ,öηüмє кση∂υ…

-- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ --

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!

% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %

Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..

[- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]

Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(

=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=

GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..!

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa..

CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..!

KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L)

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..

AvriL'in de Dediği Gibi --> [ Don'T TeLL Me..] :'(

- 2sohßeT AraLı Bizim MesafemiZ { 0 Derece } (K) -

Love İs NoThinG..

Maybe one Day..(L)

[ - - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ -- ]

SusuN ..! / KonuşmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter! ( bu bnm en sık kullandığım nicklerden biri )

Ya Sev Ya Terket Ama AsLa ALdatma..! ( Yoksa...)

NicK Şuan MeşguL..

- Geçer Demek İnan Zor Çünkü Aşk Senin Adın...-

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!

unut gitsin diyorsun kolay olsa unuturdum biliyorsun

Şimdi geri dönsende sevemeM …Kalbim yok artık bitti!!

TESADÜFEN DOĞDUM MECBUREN YAŞIYORUM..!

COK SEREFSZ GORDUM AMA HIC BIRI SENN KDR PROFESYONL DIILDI

Dєğιşтєяємєzѕιи вєиι, кαѕмα вσşα вєи вυуυм

вιяαz нυуѕυz вιяαz кıяıк вєи кєи∂ιмℓє мυтℓυуυм...

нá¥áт ¥íñé...; qíяí$, qéℓí$мé, ѕσηυç.. qíяí$ ; ñé∂éñ§íz... qéℓí$мé ; úмíт§íz...§σñυç ; géяéк§íz/

Düştüğüm her hatada.. Bir canavar tanıdım..
Korktum lakin her seferinde elini sıktım!!

Sen nekadar cok konusursan konusBoşa! anlamak ıstedıgım kadarını anlarım...

iZiN v£R qid£yiM öLüm£…BKTıM YeTeR q£Lm£ üSTüM£

qüLdüqüM HaYaT Ya$aMıMda sOn SaHn£

αякαм∂αη кσηυ$αηℓαя αякαм∂α тαкıℓмαуα ∂єωαм єтѕιηℓєя!

вєиι вιℓєи вιℓιя вıℓмєуєиιи∂є вıℓмєк gιвιι вıя αуяı¢αℓıgı уσкTuR...

KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...

BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !!

GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

Dünya boşa dönebilir ama ben geri dönemem yapamam birdaha ölemem

beni benden eden sen değilMsin!!!

---KaLBiMin MezarLıkTan Tek FarKı; qömDükLeRimin KeFeNSiz oLMaSı---

kahretsin ayrıLık zoruma qdio snn icn aqLıorm

вєη ѕєηι υηυттυм вιℓє ѕєη нαℓα ηє ѕαуıкℓıσяѕυη!ѕєηѕιz уαşαмαуı öğяєη∂ιм вєη ηє ∂υяυσѕυη..!

ßos hayat kimine qöRe hos hayat !

hep boş yere aLdandm.. boşLukLara sapLandm... yaLan aşk!!! yaLancısın!! artk sana inanmıorum!!!

HaYaT $aHTé !n$anLaR KaHPé HéRKé$Té B!r Ma$Ké!...
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:17 pm

кαℓвιм∂єη αкαη кαηℓα уαzαя∂ıм ωє Aℓℓαн ıм∂αη уαℓηızα¢α ѕєηι ∂ιℓєя∂ιм
∂üηуαмı кαувєттιм ∂üηуαм σℓυя мυѕυη ∂єηιzι çσк ѕєνєяιм ∂αℓgαм σℓυя мυѕυηιℓк αşкıм ∂єqιℓѕιη αмα ѕση αşкıм σℓυя мυѕυη؟؟؟؟؟
єу ∂αgℓαяı ωє тαşℓαяı уαяαтαη яαввιм нєяşєує αуяı вιя güzєℓℓιк αуяı вιя тαт ιηѕαηℓαяα αкıℓ мαηтıк zєкα ∂αgıтıякєη вυ мєѕαנα мαℓ мαℓ вαкαη вυ öкüzü ηιує υηυттυη
qüzel olduğunuz kadar küstahsınızda aşkı bilmeyecek kadar kadarda salaksınız
¯¨'*•~-.¸¸,.-~*'вєη ѕєνєяѕєм ∂єѕтαη,кızαяѕαм кαтℓιαм σℓυя¯¨'*•~-.¸¸,.-~*'
ωє∂αℓαя∂αη нσşℓαηмαм,ѕαηα вιя ∂αнα νє∂α єтмιуσяυм,çüηкü вυ ѕση gι∂ιşιм νє ѕση gєℓιşιм σℓα¢αк
Gazeteci kuyumu kazma hiçim ben niçin rap'im var bu sizin için ve de ahını almam hiç bi pich'in benim içninand için ...!!!
~ ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~
ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!(No Commet!)
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή
єgєя вιяgüη gι∂є¢єкѕєη ѕιм∂ι ∂є gєℓмє!
Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..

GULLER ARASINDA BIR DIKEN KIRIK MASADA ICKI ICEN AZAB OLMUS GÖNLÜ ESRAR CEKEN
NEREDE BIR MUSLUMCU GÖRÜRSEN BENI HATIRLA!

Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Oysa Bén Hérşéyimi Ayıkén Kaybéttim..

DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA...

Dumanımda o vardı, sigarayı bıraktım; kadehimde o vardı, içkiyi bıraktım;
rüyalarımda o vardı uyumayı bıraktım; baktım ki onsuz olmuyor, yaşamayı bıraktım!

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman.

aldanma hayatın cılvelerıne hersey bahane ,görünüsüm serseri ama gönlüm sahane
sil at aklından yazıp cızdıgın eserı herkezden üstundür su gördügün serseri

Gittiğin gün kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim.
Kader deyip çekip gittin.Sen suçlu değilsinde,kader mi suçlu ey zalim.

Her sokak köşesinde kavgamız,okulda kıravatımız,dostumuzda hatıramız,
düşmanımızda façamız,her meyhanede masamız,sevenlerimizde adımız silinmez.

Senin gözün hep yükseklerde benim ise sende.Sen marka dedin ben mutluluk,sen son model araba dedin ben sevgi dedim,
sen en büyük mutluluk para dedin ben ise sana kavuşmak dedim ve bırakıp gittin.

Tek başıma kalmış bir karanlıktayım bağırıyorum sesim çıkmıyor,arıyorum yolumu bulamıyorum;bir yanım uçurum ,
bir yanım ormanlık.Uçuruma gitsem ölecem,ormana gitsem kurt,çakalın kucağına düşecem çıkmazdayım.

HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE
KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR ÇEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ

Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim sen ise bir insan olma cesaretini gösteremedin.

Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.

Öyle bir yar severim ki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım
ama dudağında ruj arkasında puşt görürsem anam avradım olsun benzin döker yakarım...

KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiR.kIr kALbİmİ GöNLüN oLsUn.aL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUN.
ŞiMDi bAşKa MaNiTaLaRLaYıM aL bUdA SaNa KaPaK oLsuN..!!!

KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!

eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!

aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM..!

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..!

aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..!

SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!

ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!

TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..!

KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...

öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!

DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!

iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)

HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..!

eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!

"..ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe.."

iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!

"..KıZ DediğiN iStanbuL GiBi oLmaLı; FetiH'i ZoR, FatiH'i TeK oLmaLı.."

uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..!

aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!

iSkeletleR DiyarınDa ßiR eT ParçasıyıM..!

"..MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN GeliR.."

NoN VogLio NessuNo CHe Mi aDdolaRa Mai..!

uÇurumuN KenarınDa Da oLsaN SırF HayaTa GıcıKLıK oLsuN DİYe GüLümSe..!

FarkımıZ TarzımıZ BiziM MoLLaaRaPLı oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Ya Da TaM SustururuZ ßu HususTa Ne KuraL NeDe KraL TanırıZ..!

aLtı EvLiya, üsTü EşkiYa, iŞTe ßuraSı MoLLaaRaP, ŞimDi DağılıN uLeyNnN..!

KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..!

"EğeR ßiR YerDe KüçüK aDamlarıN ßüyüK GölgeleRi oLuşuyorSa, oRaDa GüneŞ ßatıyoR DemektiR..!"

ßiZ Bu aLemDe ÇaydanlıĞa KaN KoyaR ßıçakLa KarıştırırıZ DosT DeriZ CaN VeririZ aNcaK DosT uNutunCa öLürüZ..!

ßabaMa DedimKi; "ßeniM DeğeriM Ne KadaR? DünyalaR KadaR" DeDi.. PeKi DünyanıN DeğeRi Ne KadaR? DediM. "ßeŞ PaRa eTmeZ" DeDi..

"aNadaN DoğmaK, öLmeK iÇindiR."

"YaşamıN uZunluĞu DeğiL, NasıL YaşandıĞı öNemlidiR."

"HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?"

"YaşaM aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR."

"YiğitliK VurmakLa, aĞalıK VermekLe oLuR"

"CeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZ"

KıR KalbiMi GönlüN oLsuN.. aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN.. ŞimDi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN..!

DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır

(%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM (%)

In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN.. My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü KıÇ üSTü..

ßiR GüN TitreyereK uYanırsaN ßiL Ki ResmiNi öPtüğüM GündüR.. aMa ßiR GüN SebebsiZ YeRe GözyaşlarıN aKarSa, ßiL Ki öLdüğüM GündüR..

GüneŞe aDıNı ßuzLa YazaN BiRi oLurSa, ßiL Ki o SeNi ßendeN DaHa ÇoK SeviyoR..
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:17 pm

ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !

ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur..

o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAK KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR

SaNa oLaN GüveniM SonsuZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ

SonuNu DüşüneN KahramaN oLamaZ

DumansıZ SigaranıN, KöpüksüZ ßiranıN, SensiZ ßu HayatıN Taa A.q

SeN iMkansızsıN, SensizliK iMkansıZ, aŞK iMkansıZ..

ÇemberiN eN DışınDa, eN ÇıkmaZ SokaktayıM..

GeceniN eN SiyahınDa, uMuduN BittiĞi YerdeĞiM.. KöşeYi DönseM öLüM, DüZ GitseM HayaT.. GölgeleR iÇindeyiM..
herşey başlar biter,ben hep sende bittim..

yılansı dilim,kalbimin kötülük kuyusundan çektiğim zehir değil,zekamın kıvılcımı..

Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyleyeyim )

Bana yamuk yapma ama kare, üçgen falan yapabilirsin.

Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır. Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır.

Başına Gelenlerin Daha Korkuncu da Olabilirdi . Mesela Benim Başıma Gelebilirdi

Bebeğin Birine Araba Çarpmış Ama Bir şey Olmamış.
- Neden?
- Bebeğin Bezi Bariyerliymiş…

Bebeğinizin Altına Yapmasını İstemiyorsanız Çevirin Üstüne Yapsın!

Beni bir sen anladın, sen de yanlış anladın.

Benzinlikte sigara içmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı...

Bir Cevabım Bile Yok. Ama Soruya Hayran Kaldım

Bir erkek karısına arabasının kapısını açıyorsa, araba yeni demektir…

Bir zaman bu günün hangi gün olduğunu merak edersen bil ki ; bu gün yarından bir önceki gündür...

Bir şey biliyorsam oda hiçbir şey bilmediğimdir!

Bir şeyleri hatırlayamama ihtimaliniz şeye bağlıdır, şeye, hım, Unuttum!

Bitkisel Hayata Girdi. Maksat Yeşillik Olsun

Boks sporsa, savaş olimpiyattır…

Bu dünyada iki kör tanıdım. Biri senden başka hiç kimseyi görmeyen ben, diğeri beni hiç görmeyen sen...

Bu erik SON, başka erik yok…

Bu tüp bebek hatalı; Hep gaz kaçırıyor...

Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini: Şukalemun, Okalemun koymuş...

BUZDAN EVİMİZ ,TUZDAN EKMEĞİMİZ, ATEŞTEN AŞKIMIZ VARDI...VE BİRDEN YAĞMUR YAĞDI...

Bülbülü Altın Kafese Koymuşlar, Heyecandan Dili Tutulmuş.

Bütün insanlar eşit doğar bazılarıysa çeşit.

Büyük jetona para verme, küçükten al büyüt...

Çevreci kızlarla çıkmayın... Beklete beklete sizi ağaç ederler.

Çok endişelendim. Bugün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına bir şey mi geldi?

Çok tatlısın şekerim ama ne yazık ki rejimdeyim...

Çok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım

Çöpleri Yere Atmayın! Havaya Atın... Bırakın Sorumlusu NEWTON Olsun.

Dal rüzgarı affetse bile kırılmıştır artık nafile…

Deli gibi sevdim manyak gibi evlendim...

Dikkat bayan şoför sizi de bayabilir )

Dün Arkadaşlarla Toplu Resim Çekinecektik, Sen Yoktun, Bizde Topsuz Çekindik.
Dünya Delikanlı Olsaydı Yuvarlak Olmazdı!

Dünya döner, ay kebap...

Dünyada herkese yetecek kadar adalet vardır. Ama eşit dağıtılmaz...

Eğer bir deney başarılı olmuşsa, bir şeyler ters gitmiş demektir.

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olup da tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...

Ekonomi kilitlendi diyorsunuz… Eee RESET'leyelin kardeşim...

Elektriği Edison buldu… Eee parasını niye biz ödüyoruz?

En akıllı insan en güzel akıllı taklidi yapan delidir.

En dürüst Çalgı kanundur!

En Hızlı Sayı 10'dur… Neden?
Çünkü 10'un arabası var...

Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.

Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum.

Evlilik nedir? Göz kıpırtısı... Dudak şapırtısı... Yatak gıcırtısı... Melet zırıltısı...

Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı!

Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık...

Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım.

Gül'ü Seven Abisine Katlanır.

Güzellik Allah vergisidir, sivilce KDV’si.

Gözlerim Yollarda Kaldı. Bir Koşu Getiriver

Hakkımı aradım meşgule düştü...

Hayat Bir Cümledir Ölüm İse Noktası...
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !

Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter…

Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir…

Her şey üstüne üstüne geliyorsa sen ters yola girdin demektir.

Herkes kahve içince uyuyamaz.. Ben uyuyunca kahve içemiyorum...

Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar…

Hissetmediğin hisleri hissettiğini hissettiğin an hissettiğin his aşktır.

Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz...

Kadın Hakkı Diye Bir şey Yoktur . Hakkı Erkek İsmidir.

Kadınların kalbi mezar gibidir giren asla çıkamaz... Erkeklerin kalbi bakkal gibidir.. GİREN ÇIKAN BELLİ OLMAZ...

Kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye

Kalbinde Yer Yoksa Güzelim, Fark etmez Ayakta da Giderim!

Karneler Japonca Yazılsın!

Karnında fazla su vardı, adelelerinde kireçlenme, böbreklerinde de demir fazlalılığı... Beton gibiydi ama öldü!

Kaynanamı kaybettim. Görenlerin görmemezlikten gelmesi rica olunur...

Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer.

KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.

Kim vurduya gittim, az sonra geleceğim.
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:20 pm

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®
------------------------------------------------------------------------------------------
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
------------------------------------------------------------------------------------------
tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk??
-------------------------------------------------------------------------------------------
----------------- ---------------------------------------------------------
BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN
--------------------------------------------------------------------------
BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ...
SENİ KENDİME SAKLADIM...
--------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===

'' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgâ‪âÿ »¦« ''

Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
-------------------------------------------------------------------------
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
-------------------------------------------------------------------------
[_bring_me_to_life with your love_]
---------------------------------------------------------------------
U.F.O Gören Masum Köylü
------------------------------------------------------------------------
; - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ²
♯₥.£.®.ŧ♯
I hope the people haven't bird flu(h5n1)

ŞEHİDİME...

Adalettin sen oğul;
Farkım var mı anam, dedin
Farkım var mı yoksul Mehmet'ten
Mehmet'i de bir ana doğurmadı mı?

Nedir farkım öyleyse...? Zenginlik mi...?
O yoksul Mehmet'te daha çok anam
Gönül zengini o, dedin...
Giderken...

Cesarettin sen oğul;
Başın dimdik, baktın gözlerime:
Bana onların kurşunu işlemez
Onların pususu bana sökmez anam

Sen yüreğin ferah tut.
Ben bir Türk Subayı
Arkamda Mehmet'lerim
Sökmez bana kahpe kurşunu dedin...

Gözümün nuru, hayatımın umudu
Biricik yavrumdun sen...
Dünya malı bir yana
Sen bir yanaydın...

İstesen, kabul etsen, gitmezdin
Gitmezdin kahpenin kurşununa
Gitmezdin dünyanın en pis savaşına
Umuttun sen, umudumdun...

Ben de bu vatanın umuduyum anam
Yakışmaz kaçmak bana, dedin
Giderken...
Oooyy oğul, cann oğuulll...

coca cola reklamlarındaki penguen gibisinDört kapak versem gelir misin ?

**Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn :d:d:d

ºº¢ığLığım boğâzımı késti, kânâ(yâ)mâDım

-dé hâLindéyim âcıLârınº

çhokta tınNN triBüne WıNN WıNN!
2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiM

ßu мuduя ßaηa яєωa qöяdüğüη ?! кiмSєLєя вiLмєS, ßu ßiя кöяdüğüм !

€limde Bir Kitap Sayfası İsTe Hayat, Tek Tek Çeviriyorum Hepsi Bayat!!
$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum

SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!!

Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELi AsıL öNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM

HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR !
ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur !

insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !!

SırıtıYorUM yüsüNüze nefretiMle

ĐokunuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı ßénim Кimséyé §öyŁémédiqim
Vé Кimsénin ßozmâsına Ĭzin Vérmédiqim ĐüşŁérim Vârdı Ĭçindé §én 0Łân Ẵmâ
§énin ßiŁé ßiŁmédiqin, ĐokunuŁmâmış, КirŁétiŁmémiş , ßozuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı
ßéni ßu Кâdâr MutŁu Єdén 0nŁârdı

Ήéя Кâяéѕi
گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм
Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!

Hep böyleydin senRuh çatlağıdan binbir renk sızıyor yine

Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir Ayrılık Tablosuna
Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak
Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin
Mürekkebini Uğrunda Harcamak Mıdır Aşk?

İçtiqim biraydı hayalin

Yakar bir siqara biterim ! Dumanında yitip qiderim

Yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüdüm
GöLge gibi bedensiz bir hayata büründüm
İnsan yüzü görmeyen bir diyara sürüLdüm
Yarını hiç biLmeyen bir dündüm bir bugündüm
Hayat çok güzeLdi durduk yere üzüLdüm
Her doğum günümde neden bir yaş küçüLdüm?

Sen benim eksik yanımsın eksiLen yanım şizofren yaLnısLığım

Senden Korkum Olmasa Kurşunu Kafama Ellerim Hediye Alır
Anlaman Zor ya " Neyse " Ahım GiderVahım Kalır

héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR!

baSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR!

biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi!

héR i$te biR hayır héR hayırDa bir dé $éR yatılıdıR!!

yalnız kaLmak biR ilaç mıDır_?yoKsa hastaLıqın Ta keNdisi Mi_?

séNi sévMénin ucunDa öLüm oLsa öLüMé ko$arak qidéRimM!

ßir hayat çizdim kndime, hapsettim kendimi içineSesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gürültü nie ?

hér$éyiN biR sonu vaRdır i$té bu Da séNin soNunDuR!

diLim özqüR buqüN hérkéSi kırabiLirm hak VéRné hisséTTiqiMi buLamaDm haLa biR yanım 'céK qiT' biR yanım 'kaL' déR!!

buRda etiKet geçmeZZz ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar,buRası "Türkiye" YoqqH öyHLe!

değiLim siZin qiBi oLmamDa qökDéLenLerDéN tüküRüCém suraTınıZa aLayIna x)

baZén kaDéRi beLirLér yaZı yaDa tuRa

giderim bu diyardan yüreim bana kalmışsa (!)

Bilip söyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez

Ya$amayI çok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de çok seviyorum =]

kırSanDa birÇok kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ?

inSan oğLu naNkördüR değer weRmez kimseye ,bende inSan'm sonuçta fasLasıNı bekLeme

Oyunun adı aşk,kan ve gül -
Sen katilsin bense maktül -
Çek hançerini son kez öp ve beni öldür*

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD

no paniC, no heyCan, béN koyCam séN susJan xD

Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben

Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD
En farklı msn nickleri , nick sözleri
CeHenneM boş BüTün ŞeyTanlaR buRda x)

kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé,
çöZüm senDé cNm
zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ?
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:21 pm

BiR Hİç OlUp İmPaRaToR OlMaKTaNsA,OnuRlU Bir HiÇ OlMaYı TeRcİh EdeRiM..

Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok...

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım..!

Dağların bile sesi çıkmaz,bakma suskun durduğuma!..

Ağladığımı kimseye söyleme anne onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor....

' Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '

Yalan ne kadar hızlı olursa olsun gerçek onu yakalayıp mutlaka geçer...
ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

Şehre lacivert gibi yapıştı yağmur!!

Dertlerimle başBaşayım....

KİM SEVDİ SENİ BNİM KDR istememem selamını artık yanlızım...

Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...

Ne İstediğimi ßulamadım Hala ßi Yanım Çek ßi Yanım Kal Der...

ßıktım Herşeyden SEnin Yüzünden Kahretsin...

4 duvar arası bana mesken...

Yalnızım ßak Anladım Sevgiye Aç Sevgiye Muthaç

SAna BENden bir söz kim sevdi seni bnm kdr..

Aşk mı dedin bna? SAÇMALADIN!

şŞimdi qit istemiyorum qelme Sakın...

saßahLarında güne$Ler..
geceLerinde güLücekLer oLmaSın ..!

anLa canıSı ruhumn Sana..
ihtiyacı var..

ßen susuyorum ama
acıLarım konu$uor yanLız ..

hic ayrıLmadık SeninLe..
degiL ßir Sene,
1 gün ßiLe gitme ..!

ßoquLmaktan KorkTuqun Deniz mi ???
TahmininDen Derinim*

kavqa éDerim, " korkak " değiLim!
aTıp tuTmam, koLPa değiLim!
düŞeni kaLdırırım " aCiz " değiLim!
herkeSi sevemém, şıPsevdi değiLim!
şimDi kaRar senin.. ßén köTü ßiri miyim ?

Hayat dinLe ßeni !
ßırak Peşimi !
ßen vazgeçtim >.< ßöööö MudsuzLuq ßana Hiç yaqışmıoR ! Renqarenk anılarım vardı* ihTiacım oLan aşka, sevqiye, sevqiLiye, dostLuğa, herŞeye sahißim . qeride kalanlar sizin olsun ! yeterki uzak dur ! Taş DuvarLar Ördüm Yine Etrafıma. Kimseyi KaLßime Almaz Oldum* ßir metaL gezinioR ßedenimde, karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum. ßeqle öLüm qeLiorum* YanLızım MüziqimLe İLişme xD Sevmek ellerini tuttugumda dertlerimi unutmaksa dizlerine yattığımda mutluluk duymaksa,seninle ölümü göze almaksa o zaman seni seviyorum HAYATIM..!! «3 Ey,2 AdımLık YérKüré Sénin ßütün aRka ßahçéLérini Gördüm ßén .. "ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLık, "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı.. qittikcé dévrikLé$ti.. SiLdim héßsini.. aşqımı gömer misin kaLbine >.<

bir keşkeye daa yer yok kalbimde ,
birLikte öLecek miyiz ?

KuşKum YoKTu Béni BıRaKıp GiDeCeqinDen

KısKanıRım Seni Ben HeRKesDen <3

SıcaK Bir GüLüşTü DüşLeRimi SüsLüYen <3

ÖzqürLüqüm KaDaR Çok SevioRum Seni xD

Sen icimdeki,én kücük hücrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm =)

ßana bak zayıfLamış gördüm seni ! Karakter oLarak tabiki xD ehehehe

SeninLe ßen...
akLa kara qißiyiz ...!

kurumu$ yapRakLar qißiyiz..
Sen ayrı yerde ßen ayrı yerDe ...!

Gökyüzü Yine
SeSsiz ve ağLarcaSına ...!

Gidip tek nefeste ve bir seste...
İkiye bölecek penceremden dünyayı dudaklarım...

Anlatamadigim birseyler var,*
*Hep baska baharlara biraktigim.
*Ucurumlari tam a$arken,
*Kiriliyor kanatlarim...**

Hép Aynı Düşün Péşinde .. .
SöyLé Né Var İçindé? . ..

Keşke yine hiç keşke demesem
ve sen
birgün 1denbire çıkıp gelmesen...

Aşka...
Rüzgara..
Ayrılığa...
Zamana...
EYVALLAH

ßuNu SaYMaM.. ßi DaHa ßeKLeRM..!!!

kalbim- YOK !

Bαkαrsαm eğer bir gün bαşkα ßirine
kαrşımα çık olur mu .
Aldαnırsαm sαhte gülüşlere
αklımα gelen sen ol olur mu .
Oynαrsαlαr gönlümle bir gün
korumαk için meleğim ol olur mu .
Kαptırırsαm kαlbimi bir bαşkαsınα
söküp αtαn sen ol olur mu .

DüsLeriNi biLiyoRum tıpKı senin giBi ,

KİRLİ ve BASİTLER

Hisset yanLızLığı ,Tıpkı beNİm hiSsettim giBi !!

Bu veDA soN diiL beLkide başLangıç Bana !!!

Susma Konuş ZamaNın vaRKen daha..*

Korkmuş beDeni oyNamakTan bıKtım..!!

Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,) Çok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм..

sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
BaNa qüLmeYi armaqaN eTTin aMa neReYe koYdumm...BuLamıoRmm =(

~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~

qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın ..xD

ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı

ßnm qöZümDé biR hiÇsin aRTıq - neFreDim aŞqımı aŞtı bu qeCé

^^KaFaSıNa qöRe.! ^^ {{ hayat bosş$ }} ' bosş kaFaLar çuwaLa ' SaLLa deRTLeRi baq daLgaNa ^^

ßisDé nuMaRa ßoL RahaT oL KénDini KasMa !!xD

Ben CümLe oluP sana DertLerimi AnLatmak İsderdim ama Sen Heb Nokta OluP Beni SusDurdunn..!

RuhLarı tarafından terkediLmiş kaLpsiz insancıkLar..xS

séVmiOrum kéNdimi! séVmém öLé hérKésin séVdiqi $éyLéri xD

Bu OyunLar Yordu Beni.. Sen OyunLarını Kendin Oyna Artık.. Oyun Bitti..!

sen gittin geLmedin deişen bişe oLmadı beLLi ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!!

yaLnızLıktan sessiz harfLeR seçeRsin…

Söz dinlemez şu yüreğim senin için divaneyim...!!

a$kın çaLar saati kopya kaLpLér uyku ßöLDü ...

yollara düştüm derdimden nerelerdesin be sevgilim...!

... Suskunluğum /| tek suçum |...

чa$adıqım en ßüüK mutLuLuK çeKtiqim en ßüüK acısın... =/

ömrümce aradım mutLuLuqu s0nunda Kaчßettim 0 umudumu...

LaneT oLaSı tOz bİr peMb£ydii $imDi kaRanLıkTa SiyaH göKku$agImıN reNGii...

paramparça ßi haLdeim..!

souk duvarlara soluk yazılar karaLadm..
hayatla rüya arasındaki perdeyi araladm
yavaşcaa...
elimi kandan aLıp duvarlara...
gördüklermden morg metnini karaladm..

Ruyadan Uyanıp Aynaya Baktım,
Bu çoçuk BenimLe Alakasız biri,
ßu Hayat Inadına Bana Hergun,
Yapılan çok ßayat ve Kötü bir,
Espri,

İntihara sebebiyet acılar yaşatırım...
Kendinden cayarsın...
Anlamazsın ne olduqunu keşke demek bile qelmez aklına...
Çaresizliqin lüx gelir kıyaslarsın kötü anlarınla

snsiz dimdiK aчaKta KaLmaчa aLı$amadm ..!!

Bana oLan nefretiniz beni büyütüyor..!

Korkmuş msn nickleri , korkmuş nickler
KaLbim acıyo / uzak duR !!

Git qide yok olan umutlarımıza
Tutunup kalıyoruz..!

Kötü biR şaRkıydıK BiZ ,sadeCe biR keRe dinLeyebiLdimiZ...*

DüZeLtiyoRum...AsK Koca Bi HAYAL !!

KendiMİzi mutLu etmeK içiN kuRdumuZ..*

AsK kiMİne heRseyKen diğEriNe hiç BİseymiŞ ..!!

369.Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır...

370.Aşkın zehir olsa içmezsem, yolun ölüm olsa dönersem, senin için bu candan vazgeçmezsem namerdim.

371.Yüreğimin ta içinde bir ateş yanar.. Yanmayan yer kalmamış söndürsen ne yazar.. Taşa toprağa seni yazdı bu eller.. Ah sevmenin değeri bir bilseler

372.Sen benim ruhsatlı sevdam ben senin sevda keşin seni sevmek yaşamaksa ben hiç ölmedim

373.İstemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse

374.Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle içilen şarap helaldir Sensiz içilen su bile haram

375.Sevmek çay sevilmek şeker,bizim gibi sevenler çayı şekersiz içer

376.Hani kardelen gökyüzüne aşık olurda çıkartır ya karın altından gövdesini,Zenher yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa sakın aşık olma...!

377.Sen benim için bir aşkın bittiği yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakın çünkü sen sevmeyi hiç mi hiç sevmedim senbenim için bir aşkın bittiği yersin senbenim nefretim nefes alış sebebimsin

378.sen benim hayalimin prensesisin seninle bir ömür boyu beraber olmak için herşeyi ama herşeyi vermeye hazırım meleğim seni çok ama çok seviyorum...

379.Bu Dünyada Sevipte Sahip Olamadığım Bütün Güzelliklerin Yerine Senin Sevgini Koyduğumda Bu Dünyada Herşeye Sahip Olduğumu Anladım

380.Ölüm gelir başım üstüne, çekerim dert bir dert üstüne, dayanırım inan herşeye ama SENSİZ OLAMAM!

381.Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım şimdi ise yağmurlar gözyaşım oldu karanlıklar ise sırdaşım oldu.

382.Seni sevmek yanlış ise, Doğruyu istemiyorum.

383.Gittin şehir seni ağlayarak uğurladı, şimdi yağmur durdu ya içimdeki özlem ?

384.Doğdum yaşamak için yaşarım sevmek için severim ölmek için ölürüm senin için BİTANEM!!!

385.Bir zamanlar sen hayal kurardın ben gerçekçiydim, yıllar gelip geçti ben hayalciyim sen gerçeklerin içinde beni unuttun!

386.Bugün sigaramın üzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes içime çektiğimi...

387.Okyanusta giderken bir deniz kızı çıktı karşıma bana bir midye verdi sana iletmemi istedi ve sende içini açtığında içinde bir çift yüzük ve benden sana bir söz benimle evlenirmisin..

389.Bir gün beni arayacaksın arkadaşlarına soracaksın sana tuhaf bakacaklar o anda ezan sesi duyacaksın o ezan değil sela diyecekler bir gül arayacaksın ama bulamayacaksın çünkü mevsim SONBAHAR...

390.Sesini duysamda heran yüzünü görmek gibi değil ; özlediğimi bil heran çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!

391.Bir insana verilebilecek en güzel armağan yürektir ve bir insanı sevebilmek dostum inan yürek işidir.

392.Gözlerim gözlerini görmesede ellerim ellerini tutmasada yokluğun hergece kalbimden vursada sana aşığım ya oda yeter bana...

393.Sarı giyer güneş olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.

394.Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni mısıra sultan ise..

395.Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya Benzer.Sevgisiz Bir Yaşam Kuru Bir Çölde Cayır Cayır Yanmaya Benzer.Aşksız Bir Direnişte Umutsuzca Direnmeye Benzer..

396.Kimi rüyalar görülmeye değer kimi ise yaşanmaya sen benim gördüğüm ve bitmesin diye yaşattığım en tatlı gerçek rüyamsın...

397.Rüzgarın keman çaldığı, yağmurun camına vurduğu ve sen yatağına uzanıp keşke dediğin herşey seninle olsun BİRTANEM sen benim BİRTANEM gönlümde efsanemsin...

398.Nasılki Gökyüzü Yıldızsız Deniz Dalgasız Toprak Susuz Olamıyorsa Bende Sensiz Olamıyorum BİTANEM !!

399.Topraklardan kalem; ağaçlardan kağıt yaptım üzerlerine milyonlarca kez SENİ SEVİYORUM yazdım.Ama yanılmışım.Ben seni sevmedim, sana taptım biricik AŞKIM.

400.Seni düşündüm, ağladım.Darmadağın aynaya baktım.Karşımda duran bir yabancıydı.Gözlerini koyuluğunda sen vardın. Nefretle aynayı kırdım! Yere düşen cam parçacıklarında sen vardın.Bir kaç damla kan aktı elimden.Anladım artık sen vardın, damarlarımda da sen vardın.

401.Sen uykusuzluk nedir bilir misin?Gece ıslak yastığına başını koymak,"yarın ne olacak diye"korkuyla uyumaya çalışmak.Sen geceleri yalnızlıktan ağlamak nedir bilir misin?

402.Dertlerimizi avutan akıl ve hikmettir. O engin denizlerin ötesindeki yerler değil.

403.Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen...

404.bir damla gözyaşın olmak isterdim yanaklarından süzülüp dudaklarından ÖPMEK İÇİN...

405.Gönülden gönüle attın kendini bir heves uğruna sattın sevgini her geçen yolcuya açtın kalbini artık bir hancıdan farkın kalmadı

406.Yokluğunu bu kadar derinden hissetmeseydim varlığının eşsiz güzelliğini anlayamazdım PAŞAM!
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:22 pm

inŞ.... beeeniRsiniz aRkadasLar Razz
eLLa
ÖzeL Üye
ÖzeL Üye
eLLa

Rep Gücü : 69
Rep puanı : 15

Dikkat : =)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left825/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (825/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left900/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (900/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left800/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (800/10000)

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:55 pm

sprlerr cnm saol
http://www.prensesbusra97.blogcu.com
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 10:18 pm

bisHe deiL pitanemm Forumda yeni oLsamda ayaq uyduuurmaaa caLısıoz işteee....... Laughing
Selin*
GraFiKer
GraFiKer
Selin*

Rep Gücü : 5818
Rep puanı : 36

Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1495/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1495/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1500/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1500/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1490/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1490/10000)

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 11:08 pm

Çok koymuşsun

Gerçekdende emek vermişsin.Ellerine sağlık =)
İtaaT_eT
Süper Aktif
Süper Aktif
İtaaT_eT

Rep Gücü : 438
Rep puanı : -5

Dikkat : deTayımDaySan ayrıcaLıĞı keŞFéT değiLsen İtaaT_eT!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left0/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (0/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left0/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (0/10000)
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 12:19 am

Gercekten Emek Vermissin Tesekkürler Fakat Farklı Baslıklarda Acsaydın GÜzel Olurdu
AyŞeGüL
Admin
Admin
AyŞeGüL

Rep Gücü : 3716
Rep puanı : 22
Dikkat : >> Esen-Emel-Gökçe-Şevval-Selin-İrem-Sude-Şule-Naile-Ceren-Arzu-Hilal-Melisa-Bahar-Ceyda-Yiğit-Hkncn-Serny-Ayşegül-itaaT_eT-Birol-Ecem-Feyza-Buket-Defne << ve aiLemizin tüm üyeLerii :))

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1955/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1955/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1975/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1975/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left1950/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (1950/10000)

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 1:04 am

Tşk.Ler x)..Aynı başLık aLtında nicKLere devm edeceksn söyLe ona göre sabitLeyeym xD
http://www.gulumsemekkicinn.eniyiforum.net
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left3495/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left3500/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
psimist pynSestn nick ^^ Img_left3490/10000psimist pynSestn nick ^^ Empty_bar_bleue  (3490/10000)

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 1:06 pm

SaoL cnm OkadR çoKki hnqisini okuyacaqımı Şaşırdıhm ..!psimist pynSestn nick ^^ 505325
eLLerihne saqLık TatLımm...! psimist pynSestn nick ^^ 546249
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:51 pm

öLedee yyapaRm soRn oLmas Cool
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:52 pm

saoqL hande:P ayseqL buRda wrSem nicKleri daha ei oLurdu ama baska yerDe acabiLiiirim x) istiosanıZ ?
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 6:59 pm

Senİ biR GüvErCiNin GöZyAŞLaRı kAdAR sEViYOrum DiYEceKsİn o KaDAr AzmI aMa BilMEyeCEkSin Kİ gÜvERcİNler AğlAdıkLArı zAMaN Ölürr

Çiçekler rüzgarın siddeti ile kızlar erkeklerin ihaneti ile solarar..

GöNLüME kUrUlmUŞ cEhEnnEm OLsAN yAnArIm YıLLaRCa BırAkmAm Seni hAyAtIMı cEHeNNeM EtsENdE En GüzEL cENNeTE dEĞişMeM sENi…AşKIm

ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя…вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя….=[

ağlasaydıM karşıNda,oturuP yanıMa sarılıp boynumA Snİ nasıL terK ederiM aşkıMM derMiydin

Ya$am GariP bi Dönqü HayaT KesiT keSit eLLerimDe Cam KırıkLarı we eLLerim KesiK

Sensis Kimse mi Kimsesis miim ßiLmem Hiç ßiLmek istemem [!]

SusArSam beLqi GeçMiş UnuTulAcak. FakaT UnuTma Ben bi KonuşUrSam BütüN heRkeSs HayRan oLacAq

zamanın çarkı bak bizimle dönüyor sen durmayı seçtin bense hala dönüyorum

seN gideli çook oldu aMa yerin haLaa dolMuorr

Huzur benden özür dilemeli gelmediği her gün için

éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN…

ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda

TarF ediLeMez Bir MutLuLqum Var Sayende

Keşkeler Yok Hayatta Bilirim Kahrolası İmkansızlıklar Var Bilirim Engelleri Aşamayan…

haYatTa én ßüYük zéVk aLdaTanı aLdaTmaktıR aMa qérçEktén seVeni aLdatMak kaHpéLiktiR..!

Bitanem Bilirim Sevmeyecek Seni Kimse Benim Kadar…Ama Aç Yüreğini Karina İzin Ver Seni Sevmesine Sev Sen De…
Yaşayamadıklarımızı Hayallerimizi Yaşat Ona…Tut Sımsıkı Elini Bırakma Onu Aşkım…

♥Boshwer HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…

♥aslında herşeyin sorumlusu “aşk”tı
yani herkes aşk’a inandığı kadar haklı

♥öLürken biLe yanımda oL sevgiLim.. Cennet biLe çekiLmez sensiz ah sensiz..

Sana ait cümLeLerde benim o qizLi özne ..
SiLemezsin bir kaLemde ..
Zaten yokum .. yaLnız ruhum .. (!)

*

Yine bana kaLır senden çektiqim acı..
Neden beni buLur bitmek biLmeyen sancı ..(!)

*

DerLer ki :
"Bir yerden sonra acımaz daha fazLa .. Aşk zaten kötü bir şaka .. "

*

Ne kaybetmeLer buLdum ben
ßir eLim biLe kayıp qitti ötekinden
Her şehire bi cakıLtası fırLattım
AsLında hic oLmayan denizimden :]

*

Beynimiz onu anLıyacaqımız kadar basit oLsaydı keske ..

*

Şimdi qit kendin qibi birini buL (!)
İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz qözüken birini ..
Hadi qit (!) Beni düşünme bundan sonra ..
Ben kendime uyqun birini buLdum .. MutLuyum Seviyorum SeviLiyorum ..
Senin yerine koymadım onu .. Önce seni yokettim içimde .. Sonra O'na yer verdim yüreqimde ..

'keşke' diyebiLeceim bişi varsa 'sen' olursun.ama 'gitmeseydin' o adi mevkii de değil kalbimde olurdun ,)

sebeb-i haLim başka..Kalp kırık dökük,yenik aşKa.

Git tamam..nedenini sormuyoruM.Dönmeyeceğini biLe biLe sükunetimi koruyoRum.

bi umut vardı ^önceden^ sen postayı koyuP gitmedeN.

Tamam kabuLLendm dingiL bi çifttik,,ama en azından birbirimize aiTTik

Allah Yürü Ya Kulum Dese Bende Arabanı Satarsın.böyLe bi insan aşkımı nasıL anLasın

barbie değiL harbiym*
hoşlanma ile ilgili msn nickleri

Vazgeç sesini duyan Yok /:

biLiyorum sen beni unuTTun.biLmeni isterim sahip olduğum -TEK- umuttun..

yüz üstü bıraktı beni salak.biLmiyoki bénim gibisi buLunmicaK.ona aTcaım tokadın izini hep taşicak

Tek diLeğim tek oLmak sana..

I will not be drowned by your thoughtless screaming!.

ben güzeLe güzel demem kafam güzel olmadıkça ,,xD

now or never.

zorsa başarırım.imkansızsa biraz zaman aLır ,)

savaş fiLmLerinde oLur ya..yaraLı yaraLı dewam etmişim..

seni sorana herşeyim deriM.ve dahada ekLerim geçmiş zaman ekLerini..
Hayran nickleri

seyrederken hayaTı en önden..kendme bi roL yakaLadım.sokak köşelerinin istişhamLı sahneLerinde yer aLdım.

* Taş yerinde ağır.Ağır ağır gazla diyarımdan.Ey iştahı maymun nefis cekil gıyabımdan

bİr bEnmİ anlar Severim Gölzerinden Öperim alTındaki arabYı sat soNra gÖrÜşElİm
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 7:00 pm

_hayaTı gösya$LarınLa değerLendiReceine..kahqahaLaRınLa cesaLandıR..
_Seni seioRum dieN diLLere deiL,seNin icHin aaLıan gözLere inan..!
_seN oLmasaydın buRaLara geLemeSdim ßen..seWemesdim bu $ehRi..anLamaSdım diLindeNn..
_Sewdim ßen oLmaı seninLe sensisLiimde..
_yoksam ben, yoksam sende yaLnızLığa yerini sormam hiç yoksam hiç oLmadıysam ağLamam, ağLamıycam!!!!!
_heR sefmeq biRas teRqediLmeqtiR..
_ßu sewdayı kaLßime gömDüm we Sen öLdüN...
_a$hq öLe engin 1deniZdirqii..ne ba$Langıcı war neDe Sonuu..!
_ceWaßını aLamadıım SoruLar waR hayaTtan..ama oLsun heR soruma cwP buLaßiLseedim hayaTın 1taDı kaLmasdıqi..
_a$hq 1çiğqöfTe gißidiR..acıSı oLmasSa tadıDa oLmas..!
_oLmadımqii seNden bashqasıYLaa asLaa..
_ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıR..iLeRie baqaRaq ya$anıR..!
_dünYa haLii ßu zamanLa dei$eßiLir inSan..
_ruhunMu ate$ yoqSa gösLerinmi ßni yaqan??

DEVAM

///////////////////////////////Karışık Nickler////////////////////////////////
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde Ne de kendim beni buldu bende...

Ask kivilcimla baslar,aciyla sürer,yanginla söner...

Ben küçücük bir bebektim sen kocaman bir sevda..."ben" senin ellerinde büyüdüm "sen" benim yüregimde...

Öyle huzurluyum ki senin yaninda . Sen dertlerin bittigi nokta . kusku Bulutlarini dagitan huzur meltemi . Sefkatin sonsuz ufku . Ruhumun sükun limani Yasam kaynagimsin ...

En buyuk okyanusta bir su damlasi olmak,ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanin icinden senin sevgilin olmak...

Gözlerini kapat en büyük hayallerini düsün.Sonrada hepsinin gerçeklestigini...O zaman anlarsin senin için neler düsündügümü!

kolaymi ayrilmak canima can olmussun askinin esiriyim herseyim sen olmussun

bugün yine aklimdaydin saatlerce.önce sensizligi sonra ölümü düsündün.ölümmü daha korkunçtu yoksa sensizlik mi.ölüm..sensizlik...sensizlikzaten ölümdü

Ayrilik bile aglardi,ayriligi yasasaydi.Utanirdi ettiginden felek, Eger bu aski tanisaydi...

bazi kelimeler vardir konusamaz ama bazi cümleler vardir hiç mi hiç susamaz..!!

Yine yanliz biraktin iste,yine tek basima düsüyorum,kar tanesiyim ama sen yoksan üsüyorum

Bis Sosyetenin Mini Etekli Kirmizi Papuçlu Kizlariyla Dolasmaktansa Ayakkabimizi Boyayan Çocugun Alnindan Öpen Garibana Ceket Giydiren Yere Düseni Kaldiran Zulmedene Karsi Mazlumun Yaninda Duran Efendi Dürüst Agirbasli Delikanlilariz Biz Ölene Kadar Delikanliyiz

"Caresiz kaldiginizda bilin ki tek care yine kendinizsiniz...!"

"Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz...!"

"Ayakta olmek diz ustu yasamaktan daha cok onur vericidir...!"

"Akilli olanlar sebepler konusunda tartisirlar.Ama nihai karari sonucta surekli aptallar verir...!"

"Kelimelerin gucunu bilmiyorsan insanlarin kuvvetini asla tahmin bile edemezsin...!"

"Hayatta en aci sey ;Insanoglunun yasam surecindeki kacirmis oldugu firsatlardir...!"

"Kucuk seylere gereginden cok onem verenler , elinden buyuk is gelmeyenlerdir"

"Hepimiz hayatin kisaligindan söz ederiz de, bos geçen zamanimizi
nasil kullanacagimizi bilmeyiz"

"Böcek olmayi kabullenenler, ezilince ***ayet etmemelidirler."

"Askin ilk solugu mantigin son solugudur."

"Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini
degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz."

"Yasamimizda isledigimiz hatalarin cogu dusunmemiz gereken yerde
hissetmekten,hissetmemiz gereken yerde dusunmekten ileri gelmektedir."

"Eger çok kisa bir süre sonra öleceginizi biliyorsaniz ve tek bir telefon konusmasi
yapmaya zamaniniz varsa, kimi arar ve ona
neler söylerdiniz? Öyleyse neyi bekliyorsunuz ?"

"Konusmak ihtiyac olabilir, ama susmak bir sanattir..."

"Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz..."

"Karanliklara sitem edecegimize hepimiz bir mum yaksak, karanliklar aydinliga donerdi.."

"Gomlegin ilk dugmesi yanlis iliklenince digerleri de yanlis gider. "

"Yarin bambaska bir insan olacagim diyorsun. Niye bugunden baslamiyorsun? "

"Felaketin bir iyiligi varsa oda hakiki dostlarimizi tanitmasidir..!"

"Eger bir yerde küçük insanlarin büyük gölgeleri olusuyorsa orada günes batiyor demektir"

"Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim."

"Nefsini sabretmeye alistirabildiysen ona zaferlerini müjdele..."

"Gerçek ilerleme ilerici olmaktan degil, ilerliyor olmaktan meydana gelir? "

"Insanlar sizden elestiri isterler; ama duymak istedikleri övgüdür."

"Ak&yacute;l susunca düsünce durur, düsünce durunca, hareket durur, hareketsizlik, çürümenin
esigidir."

"Hayati seviyorsaniz, zamaninizi bosa geçirmeyin. Çünkü zaman hayatin
ta kendisidir."

"Her zaman dogruyu söyle; ne dedigini hatirlamak zorunda kalmazsin."

"Bugün halledemedigimiz bir sorunun nedeni, dün onu dogru yapmak için zaman ayirmamis
olmamizdir."

"Yasam geriye bakarak anlasilir, ileriye bakarak yasanir."

"Yetenek denen armagan, ihtiras, yani basari arzusu ile birlestiginde öyle bir yogunluk
kazanir
ki, dünyada hiçbir güç onu durduramaz."

"Dostu da severim düsmani da. Çünki dost gücümü, düsman ise ödevimi
gösterir."

>>Nobody is perfect, I am nobody, THEREFORE I AM PERFECT!! :-D

bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak...

вєη ѕαηα кαLвιмι "кıя" dιує νєямєdιм

Suçumuz sahte kişiLikLerimiz !

seven bu kaLbin en GüzeL yerindeSinn´

SoLdu ÇiçekLerim kaLmadı HayaLLeRim TüKendi UmuTLarım ..

ßeLkiDe öyLeSineyDin qeLDin qeÇTün Ve ßittin..

Son güLüşünü bana sakLa sevdiğim!
NefereT
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
NefereT

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: psimist pynSestn nick ^^   psimist pynSestn nick ^^ Icon_minitimeCuma Şub. 13, 2009 7:02 pm

EmoNickler 55

--------------------------------------------------------------------------------

En çok beni severmiş o Beni aramış gözleri giderken!

Git dedim "me"yi ekliyemedim

кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?

DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN......

kuzuLar ıcın aqLaYan kurTLarda wardır haYaTTa ...!!!

A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...!

вєddυαDιя ѕαηα ßüTüη ѕözLєяιм

YarınLar Kadar Yakın içimdeki Fırtına ..

ßir rüya oLmalı gördüğüm .
ßeLki de beLki de hiç uyandırmamaLı...
Sonbahar sonbahar olmalı..
sebebi.. sebebi sonbahar ..

Üvey Çocuk oLmadım.. üvey anne olmadım.. üvey insanlıkmı aLın yazım!

KraL OLmayanLara Taç Taktım İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptım...!

ѕєη нαуαтıм∂αкι єη ѕση ησктαѕıη! уєηι вιя ¢üмℓєує вαѕℓαмк öуℓє ιмкαηѕız кι..

elimden tutunca sewdin sandım...

aşk bumu? aşk acımı? incitirmi?aşk bunu bana yapmaya mecburmu??

[ÖyLé haLLér içindé ki haLimtürkçéyé çévirméyé yok mécaLim]

İşte sizler için msn nickleri, süper nickler.. Süper msn nickleri;

Ölmek için çok geç, yaşamak için çok erken!!!

vazgeçtim ßu dünyadan bir tek ölüm paklar beni...

ßu A$k diiL sawastı sanki ..gaLißi sen seßeßide sen ..

...uzun ßi yola çıkalım ama dar olsun,yanında birtek ßen olayım diye...

Karı$ık DünyaLar Her Zaman ßeni ßuLurLar!

GöreßiLdigin Kadar Gerceğim..

öLüler ii ßiLir yaSamaq quseLdir..

Anladık ki oyunlar ßoyalar demekmiş..ßoyadıkça ßütün evcilikler sevişirmişş.!!

öLümü Secmek koLaya kaçmaqtır,SıkıyorSa yaSamayı dene!!

Var olmamak, varsa hemen ölmek; ßudur insan için en iyi olan.

artık martılar ßile susar olmuş denize, alaycı.

haLa qüçSüzlüqü hayatta kaLmaya mı ßenSetiyorSun ?¿

Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak. Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!

Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.

Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)

Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!

×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑ&ETH;Ï»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷

BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn

sevioRsan yanImda kaL sevmioRSan uFakTan uFakTan yoL aL x

)

HayaT Benm HayaTımm oLdnqnDan bî pRobLêm yok xD

Hayat bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur

Sadece Seи..!
Kaяalığıмı aydıиlataи biя uмut.
яesмiи vaя sadece kaяşıмda
Oиa dokuиaяak avutuyoяuм keиdiмi
Döиüceğiи güиü bekliyoяuм
Belki yıllaяıмız vaя