MeLiqe! Süper Aktif
Mesaj Sayısı : 336 Rep Gücü : 80 Rep puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/01/09 Yaş : 26 Nerden : GeLcen mi?
Dikkat : <marquee>Demi*Lovato'cu!</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (200/10000) AktifLik: (400/10000) GüçLüLük: (350/10000)
| Konu: AyrıLık nickleri Salı Ocak 27, 2009 2:02 pm | |
| né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?!
Ayrılık nickleri .....YAKIP BÜTÜN AŞKIMI KÜLÜ MAZİYE GÖMDÜM YAŞANILAN SEVDAYI SENİ KALBİME GÖMDÜM......
Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıı çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM
n e g ö z l e r i n d e b i a n l a m n e d e s ö z l e r i n d e b i ç i k a r a r a r i m , h a y a t i k u r a l l a r a g ö r e d e g i l k a f a m a g ö r e y a s a r i m . . . !
H e r G ü n B ö y l e y i m i s t e . . . B e n M a h k u m A s k k e l e p ç e ! ! !
B i r S e v d i g i m V a r k i S o r m a y i n B e n o N a D e L i o B E N D E N D E D e L i . . ! !
s e v d i m b e n s e n i n e r d n b i l e y d i m s e r e f s i z l i g i n i . ayrıldık sna anlatamadm kaçtım kaçtm kurtulamadım
Ayrılık nickleri Ben sana kıyarmıyım o kadar hiyarmiyim
Yüreğim ßoştu Çünkü Sen Yoktun Sen Geldin Ve Yüreğime Girdin Sen ßeni Sevmedin Ateşin Suyu SEvmediği Gibi Ağlatacaksın Geceleri
FOrMat ATtım ANıLaRıma.........
BnDEn YeNİ Bİr BEn BEkLiYOrSan HaTaLıSın......
qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil
NaSL ßr $éwdAYsha ßu Kr$hı kOyamam DayNmam KısKnrm $éni PayLa$hamaM
O qÖnl qöNlüMé ß0$h DiéMi qiRdi SöLé qöNLm $héN sÖLé Na$HL SéwDiqiM!
ßu KaLaßılıın İÇnDé YapAYlNz H!$$éTMéqTéNsHé DünYnn ßr Ucnda Téq ßa$ıNaYm
SEniN iÇİN aKaN gÖzyAŞlaRıM kUrşuN oLSUN...senn bnİ vUrDUğN gBi kAlbNdn vURSuN...HERşEyİ biİRKtiRdiM içMdE tEk kElİmEyLE bRlEştİRdiM sOnUNdA....defollllll!!!!!! bİrgÜN biTeR diOSuN uNuTabİLcEk miSiN? bn sndeN bi pArçayıM aTabilcK misiN? hAdi kOpAR pArMağInI kıyAbiLcEK misiN? bn senİN kOpARDıĞIN pArMağInDaN aKaCaK kAn deĞiL... gErİye kAlAN aCıyIm dayAnA bilCeK miİsN??
HaTIrLaMAk İsTİYOrUm GöZLeRİnin ReNGİ YeŞil MİyDİ YaPRAKLar KDr MaVİ MİyDİ DENizLer Kdr Ela MIYDı DaĞlArIn TepeSİ KdR Haa ŞimDİ HATırLaDım SEnin GözLeRİn KÖRdü AŞKImI GÖRmEyecK Kdr'
Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam. Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam…!
Ayrılık nickleri
Bugün bensem Dün sensin, Deli bensem Zincirim sensin, Sarhoş bensem Şarabım sensin, Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin….
SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA, ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN…
Ayrılık nickleri
HANI SADECE OLUM AYIRIRDI BIZI, SOYLE SEVGILIM…HANGIMIZ OLDU | |
|
BLack_Tuce Gelişmiş Üye
Mesaj Sayısı : 143 Rep Gücü : 118 Rep puanı : 7 Kayıt tarihi : 25/01/09 Dikkat : <marquee> !...Rocker GirL...!</marquee>
Güç Sistemi Başarı Puanı: (0/0) AktifLik: (0/0) GüçLüLük: (0/0)
| Konu: Geri: AyrıLık nickleri Salı Ocak 27, 2009 2:05 pm | |
| | |
|
Selin* GraFiKer
Mesaj Sayısı : 2130 Rep Gücü : 5818 Rep puanı : 36 Kayıt tarihi : 19/01/09 Yaş : 29 Nerden : Belirsiz..
Dikkat : Hayley'm Avril'm <3<3<3
Güç Sistemi Başarı Puanı: (1495/10000) AktifLik: (1500/10000) GüçLüLük: (1490/10000)
| Konu: Geri: AyrıLık nickleri Salı Ocak 27, 2009 8:44 pm | |
| | |
|
d!qmenL€éé GraFiKer
Mesaj Sayısı : 3528 Rep Gücü : 3753 Rep puanı : -21 Kayıt tarihi : 02/07/08 Yaş : 28
Güç Sistemi Başarı Puanı: (3495/10000) AktifLik: (3500/10000) GüçLüLük: (3490/10000)
| Konu: Geri: AyrıLık nickleri Salı Ocak 27, 2009 8:52 pm | |
| | |
|