Herþey Gülümse(t)mek Ýçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek Ýçin üye oLmaLýsýnýz =)
Herþey GuLumse(t)mek Ýçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek Ýçin üye oLmaLýsýnýz =)
Herþey GuLumse(t)mek Ýçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayýt OlGiriþ yap

ÞekiL NickLerr...!

Aþaða gitmek 
4 posters
YazarMesaj
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Mesaj Sayýsý : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puaný : -21
Kayýt tarihi : 02/07/08
Yaþ : 28

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3495/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3500/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3490/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3490/10000)

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: ÞekiL NickLerr...!   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 12:10 pm

...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅R][̲̅o][̲̅Z][̲̅o][̲̅L][̲̅s][̲̅K][̲̅y]ҳ̸Ҳ̸ҳ..Sen Bizi ALeme DeðiL, KaranLýk Çöktümü GeceLeRe Sor..

AÞK..kaç yaþýna gelirse gelsin..kiminbedenine uðradýysa..derin kesikler býrakýp..arka kapýdan sessizce çýkýp gidiyor..!

SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeÐiLLer...

' SiGaRa We RaP sEn BeNi AnLa !!!!
TeK bÝLeTliK sEVdA YeLKeNÝyDim dÖnÜÞüm ÝMkAnSýZ.....
Sen yaLanLarLa a$k satanLarýn iLk adresi..ßen sattýðýn son a$kýn ta kendisi

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??
€N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!
gÝtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmÝþTiN
gÖtÜrÜn bEnÝ yAðMuRa HaPsEdDiN...kElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAþLaRýMLa

ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoÞ GelDin
SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSÝm SenDe kAlMýÞ ÖLEMÝYORUM
BiR_GüN_BeNiMDe_KaRÞýMa_CýKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_(
qönLümüN yýKýnTýLarýnDa caN çekiþiyor umuTLarýM...
BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA..
oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLýNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
[Ctrl+ALT+delete] [BÝle Yaramýor Artýk] [Kalbime]Razz[ALT+F4] le Kapandý Tüm [uMuTLaRým bAþArDýn] [Güzelim Kutlarým].
Þimdi sen kalkýp gidiyorsun. Git ,Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler,Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin ,

.......ZaMaNsIz OlDu....HaTtA bÝrAzDa GeÇ.........
kOyVeRdÝM hAyAtý...
sEwMiÞtÝr yÜrEðÝm Bu SeSsiZ hAlÝ!!!
gecenin karanlýðýnda yalnýzsan ýþýðýn olabilirim.
bitmez dediðin sewda buraya kadarmýþ.meðer mewsim yaz deðil yalancý baharmýþ...
BiR mUm IþIðI bÝlE gÖrEmÝyOrUm ÝlErÝdE..
yok hükmünde olacaksýn,yaþamamýþ sayýlcaksýn.hele hele aþkla beraber,hiç anýlmayacaksýn!!!
köle olur mu sandýn benim güzel gururum!!!
sýðmýyor kabýna taþýyor sanki.sakin olsa da bu yürek...
DAHA GöRMEDiðiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!!
Þey.. Acaba fazLadan 2 kanadýn varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kýrdýLarda.

Ne__PÝÞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERÝNDEN__bir__'KE ÞKE'dir___ÝNSAN.....
YANLIZLIK___gerçek___DEMEK....gerçek___BÝZÝ___çeke cek....
HeRÞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCýLýK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
CoCa CoLayým Hayatýn tadýyýM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLý qofretim arkadaÞLAr beni sewmeyeN warMý..?
' __SeYrAnTePeLi__kOyVeRdÝM hAyAtý...aCaBa dAhA GöReMeDiÐiM kAç YüZüN.kAÇ rEnGiN vAR bE HaYaT..
Anne Sevgisi Gibi KARÞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !!
*****SaHiPSiZ BaKýÞLaRýNýN SaHiBi oLMaK iSTeRDiM*****
€g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$...
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!
' ' h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! ' '
' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! GÝtmem gerek bu þehirden... dayanamýyorum nefes alamýyorum ARTIKKKK..
[sEn BeNiM hAyAtIm pÝyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnÝn HaYaTýNdA þAh'ýM bEnÝ kaYbEdErSeN oYuN bÝtEr]
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeðiL oRjiNaL ßiR a$K aRýyoRuM ! ! !
' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅o][̲̅Ð][̲̅u][̲̅Z]ҳ̸Ҳ̸ҳ...Sen Bizi ALeme DeðiL, KaranLýk Çöktümü GeceLeRe Sor..
*Yüreðim Küçük DeðiLde YaLNýzLýÐýM BüYüK BeniM
anlatamadýgým hikayelerimin kýrýntýlarý gözbebeklerþme hapsoldu ele avuca sýgmayacak hayallerim bir kuþ kanadýnda artýk uçtu
Ama tabi ki sen sana yakýþaný yaptýn.BENÝ BIRAKTIN: (Bu gidiþi daha önce birçok kez izlemiþtim.Her þeye alýþtým ama ayný þey çok defa yaþanmasýna raðmen hala alýþamadým.Yokluðunu kaldýramadým..
' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅o][̲̅Ð][̲̅u][̲̅Z]ҳ̸Ҳ̸ҳ...HeRÞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCýLýK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!
H£®k£S AyNýyk£N ߣN Fa®kLýydýM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNýyýM!
SeN GüzeL BiR KýzSýN LiseLi,BeN isE AcýMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kaðýT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi...
HaYaT BiR TiYaTrO DeDiLeR BaNa BiR RoL VeRdÝlEr,En AcIsI BeNiMkÝ ÝdÝ;ÖnCe SeV SoNrA TeRk Et DeDiLeR...
Pa$a GönLüm ÝsTéRSé SéVéRim Zorlama ÝsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! . .
Zülmü Alký$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiÞé Kalkýp Sövemem !
YasakLandýn!! Hep SakLandýðýn bu KaLpten kovuLdun Sen.Isýnýp Uyumayý Unut,SarýLýp AðLamayýda Günaydýn Gittim Ben....
ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi...''hayatýmsýn'' cMléSndqi qizLi ÖzNe Sanm$tm qéNdimi!
Bbenim Ssevdam Ssevipte Kkvuþamayanlardandý...Bbenim Ssevdam Aanlatýlmaz Yyaþanýrdý
♣BEN O KULAKLARA GÖRE AÐIZ DEÐÝLÝM ,O DUYMAYA ALIÞTIÐINIZ ÞEYLERÝ SÖYLEMEYEBÝLÝRim ..
Vâzqêcмê $âkîη .. яûhûηLâ $âvâ$ vêя.. êLßêttêkî kâzâηâcâk$îη..
Kâyßêtмêktêη kôямâ..O zâмâη hâyâtîηî dâ Kâyßêdêя$în
Kâyßêtмêk âcîzLêяê yâkî$îя..$êη hîç kâzâηмâ î$têqîηî yîtîrмê..
Hêp ßîr yêrdê ßîr î$îk vâ®∂îя.. ôηûη pê$îη∂êη qît..
ArTýk Ne Sevmeyi ÝstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarým kaLDý sevmeLerim ve hep SAHTEYDÝ SeveNLerim...
/////^^^^^___RaPoRsUz DeLi___^^^^^/////
Kalbim Kýrýla Kýrýla KIRMAYI da Öðrenecek..!!
bu þehir bu kalabalýk bu karmaþa...
içim burkuluyor...
onca insan bir sen olmuyor...
ve sen onca insandan biri olmuyorsun...
Pazartesi bakistik, Sali tanisdik, Carsamba arkadastik, Persembe iki asik. Cuma alistik, Cumartesi tartistik, Pazar Ayrildik..
kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSýL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesÝi...!
///^^^__RaPoRsUz DeLi__^^^///..7/24 online..///
' Tiþörtüm ßeyaz Delly'im ßiras
............uMuTLaR TüKeNDi GeNe............
Umutsuz umutsuz attýlar beni, Renksiz güneþe
Rengi yoktu ölümün! Sonu yoktu bugünün
HyT'Da NoKTa KoYaMaDýÐýM Bi SeN VaRDýN... aRTýK SaNa Da ViRGüL(,) YaKýÞýR,,,,,,,,
yolcuydum son seferinde indirdin beni kayýp þehirde
Sen Doðrularý Hiç Sevmedin ki Utanasýn...
Sayfa baþýna dön Aþaða gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3495/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3500/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
ÞekiL NickLerr...! Img_left3490/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (3490/10000)

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: ÞekiLL NickLerH -devamý   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 12:11 pm

HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq DédÝm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrýLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENÝ SöLédiM!
' SaKýN BiRgÜn dÜþLeRiMiN En kArAnLýK YeRiNdE ÇýKýP GeLmE…SaKýN GeLmE GöZyAþLaRýMý sIlMeYe eLlErInE KaNýM BuLaÞmAsIn
Vicdanla birlikte þeref ararým ben sevdiklerimde...her zaman doðru deðildir seçimlerim..gün gelir ********leride severim...!
--------LeRiN --------Ce YaÞaDýÐý Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaÞýYoRsAn AdÝLiÐiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsÝn.
bir varsýn bir yoksun týpký çocukluðumda anlatýlan masallar gibi.......
' BaZéN sOnLaR Ba$LanGýÇTR KaÇý$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRý çÖp DÝé Atmý$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRý$týRSýn.!
Al gxtüR bEnÝ gUrUrUn OLmADýÐý bÝr yERe YokSA bU HaYaT ÇeKiLMiYOr AþkIN böLESi GÜCÜMe GÝdÝoR...
GeLeceðiM ßeKLe DeDi...
ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi...
öLüm Gißi ßir ÞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!
Çok masal anlatýldý,hepsinin sonunda ayrýlýk notunu okudu zanlý
Benim hayatýmý bir kiþi yýktý,kalemimi kýrdý,sözlükte sevgiliydi anlamý ..
uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KýSa CüMLeDe SoN NoKTaDýR öLüMüM
BilmedikLeriMi AyakLaRýMýN AltýNa ALsayDým BaþýM GöðE EreRdÝ....!”
yoruldum artýk...dermaným kalmadý...sevdim sevilemedim..ben agladým o güldü..sizde sevgi bumuydu..karsýlýksýz birþeymi?????
NaÐmeLeRiN yErÝnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aÞýKLaRa AþKýN cEnAzEsÝ vAr..
hiç bir þey söylemiyorum artýk hiç bir söz herkez susmalý artýk kimse konuþmamalý....!

HayaT öLe ßiR Karma$a Ki:
Ya DoRu zmnDa YanLý$ inSaNý ÇýkaRýo Kar$ýna,
Ya Da yanLý$ zmnDa DoRu iNsaNýN Kayßýna Ndn oLuyo..
aRtýK qüweN we MutLuLuðu ßuLmak Çoq zoR,
ÝnsanLarý TanýmaK ßir 0 kaDar ÝmkanSýz!
Ya zmNa yeNýLýoSun, Ya Ki$iye!!..

[c=34]SeYrAnTePeLi (h)(h) |!]Җ[!|ЯзŦũЯή Øf Ŧħз RaPoRsUz_DeLi (h)(h) |!]Җ[!|• ● ||ĆǿрŷяіgħŦ 2007 © RoZoLsKy|| ● •[/c=4]
' Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'Ým ßiRaS GöML€ðÝm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi
' HaYaT PaRmAkLaRIMIN UcUnDaN KaYýP GiTti..dUrDuRaMaDýM.UðRaÞtIm.AmA OlMaDý.yA BeN AcEmIyDIm.yAdA HaYaT ÇoK TeCrÜbEliYdÝ
T€k T€s€lLiM k@D€hL€Rß@þK@ ßiR þ€Y ÝsT€m€z s@rHoÞ €TsÝn Y€T€rkÝ r@KýÞ@r@PF@Rk €TM€z

+ ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve
zamaN haLa Su GiBi akýyOr.ve ßen kýsýrdöngü bi oyunun içindeym,LeveL aTLadýmmý Hiç ßiLmiyorM
PuanLarým siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti
Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama
ßn GameOver oLmasýný bekLiyorm!!+

Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen güzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !

...::: Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim :::...
...::: Adamýna göre olamadýðým için midir ? :::...
...::: Yalakalýðý benimseyenler sevilsin :::...
...::: Ben buyum kimseye ihtiyacým da Y-o-K ! :::...
aKlýmDa ÇekiP GitmeleR VaR Þu GünlerDe..!
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...
siliyor Dünlerimi Yine Aþk .. ßirbaþýma ßýrakýp Da ßeni...DuymazLýktaN GeLiyorsuN ßaK..
BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!
….En yakýn bildiðim vefasýz çýktý, beni DÜÞMAN deðilde dostlarým yýktý….
Haketmediðini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykýrýrdým dünyaya...»
£y Ý$T@NßUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßýrak!.. Üstü kalsýn!.. aLacaðým yok senden...
BiR ÖmüR boYu sEnÝnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coþTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
>((((yaþayabilmek kurduðum en büyük hayal))))<
[[...YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GEL..SEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL...]]
..][..®uHuMDaN BaÞKa DoSTuM oLMaDý,,Ve De®DiMi DiNLeYeN SaDeCe GöNLüm Va®Dý..][..
SaHiLe oTuRmUs DeNiZe bAkAn sIgArAyI TuTuP TeRs yAkAn YaKaSýZ GoMlEgE kýrAvAt TaKaN BiR AsIk gOrUrSeN bEnÝ HaTýRlA
~Feyza
Moderatör
Moderatör

Mesaj Sayýsý : 2539
Rep Gücü : 10605
Rep puaný : 83
Kayýt tarihi : 21/01/09
Dikkat :

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
ÞekiL NickLerr...! Img_left1900/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (1900/10000)
AktifLik:
ÞekiL NickLerr...! Img_left1950/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (1950/10000)
GüçLüLük:
ÞekiL NickLerr...! Img_left1895/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (1895/10000)

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: Geri: ÞekiL NickLerr...!   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 12:46 pm

Çok güzeller caným Wink
Teþekkür ederiz (:
MeLiqe!
Süper Aktif
Süper Aktif
MeLiqe!

Mesaj Sayýsý : 336
Rep Gücü : 80
Rep puaný : 0
Kayýt tarihi : 24/01/09
Yaþ : 26

Dikkat : <marquee>Demi*Lovato'cu!</marquee>

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
ÞekiL NickLerr...! Img_left200/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (200/10000)
AktifLik:
ÞekiL NickLerr...! Img_left400/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (400/10000)
GüçLüLük:
ÞekiL NickLerr...! Img_left350/10000ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (350/10000)

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: Geri: ÞekiL NickLerr...!   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 3:06 pm

Saðol cnm
http://www.hersey.fforum.biz
BLack_Tuce
Geliþmiþ Üye
Geliþmiþ Üye
BLack_Tuce

Mesaj Sayýsý : 143
Rep Gücü : 118
Rep puaný : 7
Kayýt tarihi : 25/01/09
Dikkat : <marquee> !...Rocker GirL...!</marquee>

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
ÞekiL NickLerr...! Img_left0/0ÞekiL NickLerr...! Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
GüçLüLük:

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: Geri: ÞekiL NickLerr...!   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimeSalý Ocak 27, 2009 2:00 pm

saoL hndemmmm [ ßiriciqmmm ]
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Baþarý Puaný:
AktifLik:
GüçLüLük:

ÞekiL NickLerr...! Empty
MesajKonu: Geri: ÞekiL NickLerr...!   ÞekiL NickLerr...! Icon_minitimeSalý Ocak 27, 2009 2:31 pm

yerüm seni yha ÞekiL NickLerr...! 546249
ö. deiL ArkadasLar :)

ÞekiL NickLerr...!
Sayfa baþýna dön 
1 sayfadaki 1 sayfasý
 Similar topics
-
» komik nicklerr he he