Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))

****
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Midye TatLısı

Aşağa gitmek 
3 posters
YazarMesaj
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Midye TatLısı Img_left3495/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Midye TatLısı Img_left3500/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Midye TatLısı Img_left3490/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Midye TatLısı Empty
MesajKonu: Midye TatLısı   Midye TatLısı Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 12:02 pm

Midye Tatlısı

Midye TatLısı Midyetatlisisx7
Malzemeler

1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 fiske tuz
1/4 paket yaş maya
Aldığı kadar un
İçi İçin

Dövülmüş ceviz içi (fındık da olabilir)
Şerbeti İçin

3,5 su bardağı şeker
3,5 su bardağı su
1 - 2 damla limon suyu
Yapılışı

Öncelikle şerbeti hazırlayın ve soğumaya bırakın.
Bir kapta süt, yoğurt, sıvı yağ, yumurta, tuz ve mayayı elinizle karıştırın. Sonra yavaş yavaş unu ekleyin. 15 - 20 dk. kadar dinlendirin.
Hamuru 10 parçaya bölün. Her 10 parçayı da 5'e bölün ve mısır nişastası yardımıyla yemek tabağı büyüklüğünde açın. 5 taneyi üstüste koyun ve büyüterek açın, sonra sıkıca rulo yapın.
Rulodan yaklaşık 1 cm.'lik parçalar kesin. Kestiğiniz parçalar, zeminde düz duracak şekildeyken üstüne bastırıp biraz açın. İçerisine dövülmüş ceviz koyun ve poğaça gibi kapatın. (Şekillendirme kısmı anlatmak için biraz zor. Papatya Prenses tatlının yapım aşamasını fotoğraflamış, yararlanabilirsiniz)
Tepsiye dizdiğiniz midyelerin üzerine erimiş tereyağı - sıvı yağ karışımı sürün ve 180 - 190 derecede kızarana kadar pişirin.
Tatlı sıcak - şerbet soğuk olacak şekilde şerbetleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
BLack_Tuce
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
BLack_Tuce


Mesaj Sayısı : 143
Rep Gücü : 118
Rep puanı : 7
Kayıt tarihi : 25/01/09
Dikkat : <marquee> !...Rocker GirL...!</marquee>

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Midye TatLısı Img_left0/0Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
Midye TatLısı Img_left0/0Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:
Midye TatLısı Img_left0/0Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (0/0)

Midye TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Midye TatLısı   Midye TatLısı Icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 2:12 pm

ımmm cnm çekti yhaff
saoL cnm :)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Midye TatLısı Img_left3495/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Midye TatLısı Img_left3500/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Midye TatLısı Img_left3490/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Midye TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Midye TatLısı   Midye TatLısı Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 3:18 am

ö.deiL cnmm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.


Mesaj Sayısı : 4421
Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Kayıt tarihi : 05/07/08
Yaş : 28
Dikkat : Fermaaan. (A)



Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Midye TatLısı Img_left3645/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
Midye TatLısı Img_left3650/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
Midye TatLısı Img_left3640/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3640/10000)

Midye TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Midye TatLısı   Midye TatLısı Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 3:43 pm

şekli çok deişk tsk hnde:D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé


Mesaj Sayısı : 3528
Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21
Kayıt tarihi : 02/07/08
Yaş : 28

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Midye TatLısı Img_left3495/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
Midye TatLısı Img_left3500/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
Midye TatLısı Img_left3490/10000Midye TatLısı Empty_bar_bleue  (3490/10000)

Midye TatLısı Empty
MesajKonu: Geri: Midye TatLısı   Midye TatLısı Icon_minitimeC.tesi Ocak 31, 2009 8:15 pm

ö.deiL
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Midye TatLısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PRENSES TATLISI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Herşey Gülümse(t)mek İçin...:)) :: » ● » Pasta-Börek Tarifleri =)=) « ● « :: Tatlılar-
Buraya geçin: