Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))

+3
EdictShw.
FaLLén *
AyŞeGüL
7 posters
YazarMesaj
AyŞeGüL
Admin
Admin
AyŞeGüL

Rep Gücü : 3716
Rep puanı : 22
Dikkat : >> Esen-Emel-Gökçe-Şevval-Selin-İrem-Sude-Şule-Naile-Ceren-Arzu-Hilal-Melisa-Bahar-Ceyda-Yiğit-Hkncn-Serny-Ayşegül-itaaT_eT-Birol-Ecem-Feyza-Buket-Defne << ve aiLemizin tüm üyeLerii :))

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1955/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1955/10000)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1975/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1975/10000)
GüçLüLük:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1950/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1950/10000)

Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty
MesajKonu: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimePerş. Ara. 11, 2008 1:43 am

Kitap İsmi : Kendini Arayan Adam

Yazar : Halit Ertuğrul

Kendini Arayan Adam; yaşanmışın romanıdır. Aynı zamanda inançsız ruhlarda saklı kuşkuların, açmazların, sıkıntıların ve inkardan kaynaklanan bunalımlarında hikayesi...
Kendini Arayan Adam; yazarımızla tanışıyor. Kuşkularında geçen tartışmalar sonucu nihayet islamla kucaklaşıyor. İslamla kucaklaştığı yerde huzurla tanışıyor.

Sonuç: bir hayatın daha mana kazanması. Ve inkarla geçen bir ömürde kaybedilen güzelliklere ulaşma gayreti... İnsanın insana sunabileceği en iyi eser yine insansa, bu kitap, bir insanı kazanmanın metodunu sunuyor.
Kendini Arayan Adam; insanca tereddütlerin yumak yumak işlendiği bir hayat hikayesidir.

Kitabın kısacık özeti ;

Bir sonbahar günü Kayseri'den otobüse binmişti. Bir ideoloji uğruna geçen altmış yıllık hayatı, otobüs yolculuğunda tanıştığı genç öğretmenin anlattıklarıyla birden alt üst oldu. Bir yolcuyla yaptığı sohbetin hayatını bu kadar kökten değiştireceğini nereden bilebilirdi? Sabaha kadar devam eden sohbetin sonunda o artık bambaşka bir insandı. Neler konuştular, bir insanı bu kadar derinden etkileyebilecek konular nelerdi? Bu gerçek hayat hikayesinin sonu nereye vardı? Halit Ertuğrul'un 300.000 satan ve altı dile tercüme edilen kitabı, sizin de hayatınızda yeni sayfalar açacak
http://www.gulumsemekkicinn.eniyiforum.net
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Rep Gücü : 5992
Rep puanı : 28

Dikkat : Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) 5189

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left2595/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (2595/10000)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left2600/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (2600/10000)
GüçLüLük:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left2590/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (2590/10000)

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimeCuma Ara. 12, 2008 7:36 pm

saol cnikom =)
http://www.angelogirl.blogcu.com
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left3645/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left3650/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left3640/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (3640/10000)

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 3:03 pm

ayyy bn bunu okudum hemde bu sene özet çıkarılcktı onun için spr 1 kitap yHaaaaaaaa Very Happy
AyŞeGüL
Admin
Admin
AyŞeGüL

Rep Gücü : 3716
Rep puanı : 22
Dikkat : >> Esen-Emel-Gökçe-Şevval-Selin-İrem-Sude-Şule-Naile-Ceren-Arzu-Hilal-Melisa-Bahar-Ceyda-Yiğit-Hkncn-Serny-Ayşegül-itaaT_eT-Birol-Ecem-Feyza-Buket-Defne << ve aiLemizin tüm üyeLerii :))

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1955/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1955/10000)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1975/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1975/10000)
GüçLüLük:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1950/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1950/10000)

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 6:08 pm

Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) 551459):) rica ederm gökçecm Very Happy evet süper.. Very Happy
http://www.gulumsemekkicinn.eniyiforum.net
iRem éyLüL
Süper Aktif
Süper Aktif
iRem éyLüL

Rep Gücü : 728
Rep puanı : 0

Dikkat : Joe Jonas manyaqii :)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left0/0Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left0/0Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 4:26 pm

Özetine göre güzel arayıp bulucam saoL cnm PayLasım ICn
http://www.eylulungunlugu.blogspot.com
Conrad
Moderatör
Moderatör
Conrad

Rep Gücü : 11975
Rep puanı : 46

Dikkat : Olamam Çok Sevsemde Bir Aşkın Kölesi.. Senin Derdin Aşk Benimkisi GALATASARAY Meselesi...

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1795/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1795/10000)
AktifLik:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1800/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1800/10000)
GüçLüLük:
Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Img_left1790/10000Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Empty_bar_bleue  (1790/10000)

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimePtsi Haz. 29, 2009 9:51 am

evetttttt okudum bende bu kitabı .. Çok güzel ve çok anlaşılır okudukça okuyası geliyor insanın..
Pemßis
Moderatör
Moderatör
Pemßis

Rep Gücü : 7798
Rep puanı : 12

Dikkat : Dikkat ! Otomatik cevap çarpar Very Happy

Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) 2441

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: :):):):):):):):))::::):   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimeSalı Tem. 07, 2009 5:00 pm

Okudum bu kitabı. Çok güüzel bir kitap. Halit ertuğrulun diğer kitapları gibi buda süper.

Tavsiye edilir Very Happy

Sağol Ayşegül =)
deRya...
Süper Aktif
Süper Aktif
deRya...

Rep Gücü : 694
Rep puanı : 2

Dikkat : Bu kız buRayı çoook sewdii!!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))   Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) Icon_minitimeSalı Tem. 28, 2009 1:19 pm

Imm.. GüzeLe bnzioR...! aRasam ii oLur. Ooo aRıcak kitapLaR biRikti xD Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim))) 259520

Kendini Arayan Adam (((Süper bir kitap..Okudum..Tavsiye ederim)))
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-