sen saf balın hikayesini bilir misin?
oçalışkan arılarbelki günlerce belki aylarca...en güzelen hoşen taze çiçeklerden
topladıklarıtoplayabildikleri çiçek tozlarını mesafe ne olursa olsun
sabırla yuvalarına taşırlar.yapılan bal zamanı gelince tabaklara konurekmeğimize tad olur
belki bir cam kavanozda bir marketin rafından evlerimize gelir.
zamanında yenilmeyenraflardadolaplarda aylarca bekletilen "uygun şartlarda" saklanmayan bal
"kristalleşir-şekerleşir"...ve çogumuz onubu bozulmuşdiyerekten çöpe atarız.
dur duratma!aslında o saf balın özelliğidir.şartlar uygun olmazsa kristalleşiryani aslında "özü" saftıriyidirkalitelideğerlidir...
yapman gerekensıcak suda kavonozdaki balı biraz bekletmekeski hale gelene dek...
GELELİM BİZE
...eğer sen özünde iyiySENtemizSENdeğerliySEN hakiki İNSANsan;sana uygun olmayan şartlar seni bozmuş
seni o olmak istediğin senden uzaklaştırmışbaşkalarına seni başka göstertmiş olabilir
yani anlayacağın "kristalleştin" olsun.yıllar geçerişte böyle olursansen o "özünü" her zaman korukorumasını bil
eğer koruyamayacağım korkusundaysansana uzakta olsa imkanın varsa git bul o "uygun şartı" ve özüne dön...
BALIM SAFSA EĞERUYGUN ŞARTTA ÖZÜNE DÖNER...