Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!

+5
sedanur_gülçin_seda
seffimee
AnT!rApc£zAsln
AyŞeGüL
seqershey
9 posters
YazarMesaj
seqershey

seqershey

Rep Gücü : 0
Rep puanı : 0

Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim !! Admin !!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left0/0işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left0/0işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty
MesajKonu: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 11:15 pm

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...

siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!

….En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı….

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmek mi????

Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»

£y İ$T@NBUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden...!
Etiketler: veda nickleri
İhanet Nickleri
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !

Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !

SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!

$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!

'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?

µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr
Etiketler: ihanet nickleri
Gururlu Nickler
sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin;benim seni senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n ...

ne ses , ne nefes , ne de rüzgar bağışlar seni, dönüp sırtını giderken, söyle kim kaşılar seni !!!

birgün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde, eller gibi davranıp görmemezlikten gelme...

aşık olup acı çekeceğime, nezle olur burnumu çekerim daha iyi.

gülü gülene,sevgiyi bilene, nefreti hakedene,kalbi taşıyabilene vermeli...

seni seviyorum diyen dillere değil,senin için ağlayan gözlere inan.

Ylnzlığn böylsi hayl etmk bil mümkn dğil,ama gerçek,hayaln ötesnde.Br su dmlsı ylnız bir okynusn içnde,oysa bnlrce damlyla iç içe

Kursundan beterdi inan o son sözleri Nasıl gitti hala aklım almıo Anlatmak imkansız çektiklerimi Wurulmuş gibiyim Canım Yanıyor..
Bu benim delice ilk tutulusum Bu Benm Gönülden ilk Wurulusum Öyle Bir Sewdaya Düştümki Sorma Bu Karasewdadan Yok Kurtuluşum..

Lay Lay Lom qaLißa sna qöre sewmeLeer!!!

seni unutmak için and içtim.. qözLérin qéLdi akLıma wazqéçtim..

bna unut diorsn.. peqi söLér misin.. sén hatırLanmaya déğér misin..!

her sözümüz dudakLarda qüLü$ oLdu.. dönme ihtimaLi yoq artıq, o qüLü$Lér dü$ oLduu!!!

qidén déiL, kaLandr térkédén.. qidén dé ßu yüsdén qitmi$tir zatéénNn..

Dünyada eşim benzerim yok ama bana benzemeye çaLışan ezik çok

вυ кαLp ѕαdece ѕeνмenii вeкLeмiiѕ.!!

[»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«]
Etiketler: gururlu nickler
Garip Msn Nickleri
* Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir.
* Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.
* Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir.
* Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye. Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla...
* Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim
* Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla! :d
* Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor. :s:s:d
* Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!..Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM.:d
* Ben seni sevdim ama sen beni deil ben sana aşıktım ama sen deil şimdi senden nefret ediyorum!!!
* İyiliği yalnız iyiler anlar, kötülüğü herkes.
* Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
* (W)Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..(F)
* Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!
* Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter. ,
* Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız...
* Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..
* BoŞwEr HeP aYnI MaSaL ~~hAyAt Ve SeN~~ hEpSi Bu KaDaR...
Etiketler: garip msn nickleri
En Komik Msn Nickleri
* mangaldaki köftelerin cız etmez şu kalbim kadar... umutsuz aşığıııııınım beeeeen!
* dürümüm, çöp şişim ve ayranım
insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım..
* az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz
* o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar!
* hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...
* dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!
* ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!!
* kader sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste!
* siyasi içerikli erotik karate filmi: "uzaylı lezbiyen vampirler"
* bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan
* kıyamet gelse de kopsak.
* senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım!
* sıradanım, ama en ön sıradan!
* gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım!
* intihar pompacısı
* tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş
* 5 in the car, 15 at the house...
* budaklı neşe odunu
* ben bir trolum gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede gardlar farkında
* arnold civardagezen
* ali kırcanmıbelimi
* vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere
* durumum çevrimiçi, beynim meşgul, ruhum hemen dönecek, aklım dışarıda, elim telefonda, kalbim çevrimdışı...
* two beer or not two beer
* adres yaz 053x xxx xx xx'a gönder gelip ağzını burnunu kırayım...
* pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur!
* bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım
* la havle vela corvette
* seks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başl
* yıldız dediklerim teker teker kayıyor
* yarabbim daral has come to me
* hayatında hiç oturum açmamış adam
* fırat kenarında kayık değilem,yardan ayrılalı ayık değilem
* sick thread
* sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler
* tüm kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet!
* farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim
* babamın bir dakikalık zevkiyim
* keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist
* allah yoktur diyen ateisti döven satanist
* kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu
* yangında ilk beni kurtarın
* cenaze namazimi jack nicholson
* evrimdışı
* sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın
* kürdanla anakart tamir eden adam

lütfen msj yasın xD

çhoqmu fasla oldu yhaaaa Razz Razz Laughing
AyŞeGüL
Admin
Admin
AyŞeGüL

Rep Gücü : 3716
Rep puanı : 22
Dikkat : >> Esen-Emel-Gökçe-Şevval-Selin-İrem-Sude-Şule-Naile-Ceren-Arzu-Hilal-Melisa-Bahar-Ceyda-Yiğit-Hkncn-Serny-Ayşegül-itaaT_eT-Birol-Ecem-Feyza-Buket-Defne << ve aiLemizin tüm üyeLerii :))

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left1955/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (1955/10000)
AktifLik:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left1975/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (1975/10000)
GüçLüLük:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left1950/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (1950/10000)

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 12:15 am

OLsun Olsun fazla fazla olsun Very Happy tşk.ler canım çok güzller..Kullanacağıma eminim Very Happy
http://www.gulumsemekkicinn.eniyiforum.net
AnT!rApc£zAsln
Süper Aktif
Süper Aktif
AnT!rApc£zAsln

Rep Gücü : -44

Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim !! Admin !!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 7:16 pm

teşekkürler cnm anlamlı sözler varr işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 551459)işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 551459)
seffimee
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
seffimee

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 5:11 pm

saoll jnm
sedanur_gülçin_seda
Süper Aktif
Süper Aktif
sedanur_gülçin_seda

Rep Gücü : 3
Rep puanı : 3

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 12:54 pm

AyŞeGüL demiş ki:
OLsun Olsun fazla fazla olsun Very Happy tşk.ler canım çok güzller..Kullanacağıma eminim Very Happy

bendeee
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Rep Gücü : 5992
Rep puanı : 28

Dikkat : işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 5189

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left2595/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (2595/10000)
AktifLik:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left2600/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (2600/10000)
GüçLüLük:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left2590/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (2590/10000)

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 8:18 pm

tsk. cnm
http://www.angelogirl.blogcu.com
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left3645/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left3650/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left3640/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (3640/10000)

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 3:31 pm

tsk canısı işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 284883
LaRSuLRich
Uzman Moderatör
Uzman Moderatör
LaRSuLRich

Rep Gücü : 6709
Rep puanı : 18

Dikkat : &#9829;Edward cullen&#9829;

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left2950/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (2950/10000)
AktifLik:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left3000/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (3000/10000)
GüçLüLük:
işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Img_left2955/10000işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Empty_bar_bleue  (2955/10000)

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 10:22 pm

işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 284883 tşk aşkısı işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! 284883
^^SıLaCıK^^
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
^^SıLaCıK^^

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!   işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...! Icon_minitimeÇarş. Ekim 08, 2008 8:34 pm

pHaqmaDan geçmeDümm ve çhoKKss qüseLlerr kujumm...

işte punlarda penden karışık nickler xD paqmadan gheçmeyin lütfen...!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-