Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

*****Nickler*****

2 posters
YazarMesaj
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*****Nickler***** Img_left4450/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
*****Nickler***** Img_left4500/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
*****Nickler***** Img_left4475/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4475/10000)

*****Nickler***** Empty
MesajKonu: *****Nickler*****   *****Nickler***** Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 7:15 pm

♥ Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.

♥ Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir. ♥ Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya.

♥ Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... ♥ Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün...Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin...Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin.

♥ Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.. ♥ İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.

♥ Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın. ♥ Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!
♥ Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

♥ Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir
♥ Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız.

♥ Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir... ♥ Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...

♥ Kötümser yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür. ♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine dönemeyeceksin!

♥ Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır. ♥ Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...

♥ Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme. ♥ Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum.

♥ Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir. ♥ Duyguydu Yıllarca Bozdurup Harcadığımız, Sevgiydi Gölgelerimizi Kıskandığımız, Kaderdi Pençesinden Kurtulamadığımız, Mutluluktu Tadına Doyamadığımız, Aşktanda Öte Birşeydi Adını Koyamadığımız. ♥ Yanağına Düşen Kar Tanesi Eriyip Dudaklarına Ulaştığında O Bir Damla Serinliği Benimle Paylaşmak İstersen Yüzüne Esen Rüzgara Dön. Bilki O Rüzgarda Ben Olacağım.
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*****Nickler***** Img_left3495/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
*****Nickler***** Img_left3500/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
*****Nickler***** Img_left3490/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (3490/10000)

*****Nickler***** Empty
MesajKonu: Geri: *****Nickler*****   *****Nickler***** Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 10:54 pm

FALLA YHAA SZIIN FABRİKANISMI FARRR :) PAYLASIM İÇİN SAOL CNM

*****Nickler***** Barakarsuuoc7

*****Nickler***** Berksannbrnmir5

*****Nickler***** Berksannmmvd8

!mzalarımı almaıın lütfenn !
[b]
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*****Nickler***** Img_left4450/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
*****Nickler***** Img_left4500/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
*****Nickler***** Img_left4475/10000*****Nickler***** Empty_bar_bleue  (4475/10000)

*****Nickler***** Empty
MesajKonu: Geri: *****Nickler*****   *****Nickler***** Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 10:34 am

önemli değil cnm

*****Nickler*****
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» *****Nickler*****
» *****Nickler*****
» *****Nickler*****
» *****Nickler*****
» *****Nickler*****