Herşey Gülümse(t)mek İçin...:))
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey GuLumse(t)mek İçin.. :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

*Aski Anlatan Msn Nickleri *

+3
FaLLén *
d!qmenL€éé
İrem
7 posters
YazarMesaj
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Rep Gücü : 11508
Rep puanı : 103

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4450/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4500/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4475/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4475/10000)

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty
MesajKonu: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 7:03 pm

# GüZELSIN SIRINSIN, SAHANESIN. ÇEKTIGIM ÇILEYE TEK BAHANESIN. MELEKMI SEYTANMI BILMEMKI NESIN. TUZAKTAN TUZAGA ATSANDA OLUR. BEN SENI SEVIYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
# Gökyüzü benim için ağlıyor, gözlerim ümitsizce SENİ arıyor, dudaklarım SENİN ismini saıyklıyor, kollarım SENİ sarmak istiyor ve SEVGİLİM kalbim SENİN için atıyor.
# Gökyüzü ıyldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün ıyldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
# Gökyüzünde ıyldız çok ay bir tane..Yer yüzünde insan çok sen bir tane...
# Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultani oldun, gece gökyüzünde parlayan ıyldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!
# Göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
# Gözleri uzaklıklar değil, bazen de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır.
# Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...
# Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!
# Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa..
# Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin
# Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakin, gözlerin gözlerime lazım.
# Gözümden süzülen yaş denizi ıslatıyor.sevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyor.of kara gözlüm aşkın seni bekliyor.
# Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm..
# Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
# Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlizligimi, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.
# Güller hep ellerinde açsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.
# Gün bir gün, sevdalanmış geceye gecede yakamoz düşürmüş denize öğünden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş takı güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalara
# Günden güne yok olmaktaıym.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GöKYüZü GüNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilircisin.....
# Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!.
# Günesin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.
# Günesin doğduğu da bir gerçek battığı da.... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek...
# Güneş alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar. Beni kırıp incitsen bile dost bileceğim seni sonuna kadar
# Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!
# Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük
# Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir.
# Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı. Her şeyin aynı olmasında kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek; ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimi...
# Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terk edip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAÐIM...
# Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille sunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim...
# Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice ıyllara.
# Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim, ıyldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla...
# Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.
# Hakikatin varlığından, güneşin parlaklığından şüphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞ KIM...
# Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!..
# Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
# Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri ağlatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
# Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...
# Hasretin öldürdü beni! Simdi geceler çaresiz. Simdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
# Hayat ve yasadıklarını bir okyanus gibi düşün.... Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin.... Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin.".
# Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!!!.
# Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar......
# Hayatta hiçbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hiç unutulmaz.
# Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye...
# Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacık sokulup yüreğine ...ben seviyorum demek isterdim.
# Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamadım.
# Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi Çocukça Sen Gerçekçe , Hepsi öylesine Sen ölesiye..
# Her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği kadar insandır.
# Her su bir yol bulur kendine her dağ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın... Seğmenden saray gözlüsüne...
# Her şey yalan dolan bir SEN hariç SENİ düşününce tüm benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cümleler bile devrik oluyor.
# Her zaman gül, hayata gülücük saç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
# Hissetmediğin hisleri hissettiğin zaman hissettiğin his aşktır.
# Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar misin ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüsün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün...
# Hüsranı bir tek yerde kabul ediyorum, yasamak varken yasayamamış olmakta..
# İnsanlar gelmeleriyle yanlizliklarini dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.
# İnsanlar tanıdım ıyldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin ıyldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!
# İstemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl...Küllenir gün gelecek,yoksa bu ateş benide....Çok zamandan berridir özlediğim buydu asıl...göremezsin ben uzaklarda iken gölgemize...elveda aşkım
# İçine düsen her hüzün damlası sana seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatsın.
# Kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım
# Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parçalayacak kadar asildir.
# Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın.
# Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan göz yaşlarıma, yalnızca sen laiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..
# Kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Rep Gücü : 3753
Rep puanı : -21

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3495/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3500/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3490/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3490/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 11:02 pm

PAYLASIM İÇİN SAOL CNM

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Barakarsuuoc7

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Berksannbrnmir5

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Berksannmmvd8

!mzalarımı almaıın lütfenn !
[b]
FaLLén *
GraFiKer
GraFiKer
FaLLén *

Rep Gücü : 5992
Rep puanı : 28

Dikkat : *Aski Anlatan Msn Nickleri * 5189

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left2595/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (2595/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left2600/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (2600/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left2590/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (2590/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 2:56 am

paylaşım spr! sağol.. :twisted:
http://www.angelogirl.blogcu.com
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3495/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3495/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3500/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3500/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3490/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3490/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 10:50 am

paylasım için teşekküerler...

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Barakarsuurg4

*Aski Anlatan Msn Nickleri * Berksannbrnmsm7

!мzαмı αℓмαѕѕαηız ѕєƒιηιяιмм
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4450/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4450/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4500/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4500/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left4475/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (4475/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:12 am

önemli değil cnm
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:12 am

paylasım için saol

!мzαмı αℓмαѕѕαηız ѕєƒιηιяιммrinin
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:20 am

hande iki kere yazmaaa diyorum duymuyo msuun yaaaaaa
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:20 am

paylasım için saol

İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

handecik demiş ki:
paylasım için saol

of yeter hande bunaltın haaaa
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:21 am

prdnn yha otomatiğe bağlandm herhapaylasım için saol

!мzαмı αℓмαѕѕαηız ѕєƒιηιяιммrinin slde Very Happy
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:22 am

handecik demiş ki:
prdnn yha otomatiğe bağlandm herhapaylasım için saol

!мzαмı αℓмαѕѕαηız ѕєƒιηιяιммrinin slde Very Happy

2 3 kere yazmasan iyi olcak
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:23 am

öff egrçektnde otomatiğe bağlanmıs ama çözdm

bzm pc ole yapıoor yhaa

İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 11:24 am

handecik demiş ki:

bzm pc ole yapıoor yhaa

bu yalanalr bana sökmezzz
BadCompany
Süper Moderatör
Süper Moderatör
BadCompany

Rep Gücü : 1374
Rep puanı : 9
Dikkat : ♥♥♥ FOREVER HEADBANG FOREVER METAL ♥♥♥

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left795/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (795/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left800/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (800/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left790/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (790/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 12:16 am

güzel cnm tşk.
d!qmenL€éé
GraFiKer
GraFiKer
d!qmenL€éé

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 1:11 am

üff iremmcm sndeee Very Happy
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 10:30 am

handecik demiş ki:

bzm pc ole yapıoor yhaa

tmm
seffimee
Gelişmiş Üye
Gelişmiş Üye
seffimee

Rep Gücü : 0
Rep puanı : 0
Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim !! Admin !!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left0/0*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (0/0)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left0/0*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (0/0)
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 5:00 pm

çoq gusel nickler cnm saol
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 8:53 pm

önemli değil
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3645/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3650/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3640/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3640/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 2:37 pm

sal jnmjm
İrem
EmeKçi
EmeKçi
İrem

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 12:36 am

önemli değil
EdictShw.
GraFiKer
GraFiKer
EdictShw.

Rep Gücü : 10556
Rep puanı : 61
Dikkat : Fermaaan. (A)

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3645/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3645/10000)
AktifLik:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3650/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3650/10000)
GüçLüLük:
*Aski Anlatan Msn Nickleri * Img_left3640/10000*Aski Anlatan Msn Nickleri * Empty_bar_bleue  (3640/10000)

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 10:34 am

:)
AnT!rApc£zAsln
Süper Aktif
Süper Aktif
AnT!rApc£zAsln

Rep Gücü : -44
Rep puanı : 0

Dikkat : Daha kaLiteLi hizmet aLabiLmek icin Üye oLmanızı tavsiye ederim !! Admin !!

Güç Sistemi
Başarı Puanı:
AktifLik:
GüçLüLük:

MesajKonu: Geri: *Aski Anlatan Msn Nickleri *   *Aski Anlatan Msn Nickleri * Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 10:45 am

çok hoşlarr Very Happy:D:D:D:D

*Aski Anlatan Msn Nickleri *
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» *Aski Anlatan Msn Nickleri *
» *Aski Anlatan Nickler*
» Msn nickleri:)
» Rap Nickleri