MALZEMELER:
PANDİSPANYA İÇİN:
Her zamanki pandispanya tarifimden 2 tane pandispanya hazırladım.(İsteyenler yaşpastalar bölümünden herhangi bir pastamın tarifine bakabilirler.)
KREMASI İÇİN:1 paket crem ole+1 paket kremşanti 3 subardağı soğuk süt
Ayrıca 1 paket krem şanti+1 subardağı soğuk süt
PASTANIN ARASI İÇİN :2 tane dilimlenmiş muz ve arasını ıslatmak için 1 subardağı şekerli süt
YAPILIŞI:
Pandispanyalarınızı ekmek bıçağıyla 2 ye keserek 4 parça elde edin.Pasta tabağınıza ilk katı alın ve 2 yemek kaşıgı şekerli sütle ıslatıp crem ole ve kremşentiyi sütü çırparak hazırladıgınız kremadan sürüp diğer katı alttaki tabandan daha dar olacak şekilde kenarlarından kesin ve üzerine kapatın.Pandispanya katlarınızın her biri bir öncekinden daha dar olacarak etek kısmını oluşturacak,yani yukarıya doğru bombelenecek unutmayın.Bu mantıkla katları tamamlayın.Daireleri küçültürkeen kestiğiniz kek parçalarını da en üste biraz krema biraz kek olacak şekilde sıralayıp pastamızın dışını ise krem şanti+1 bardak sütle çırparak hazırladıgımız krem şantiyi sıvayıp dolaba alın.
Şeker hamuru tarifinden şeker hamurunu hazırlayın ve etek şeklin giydirip zevkinize göre süsleyin.Üzerine bacaklarını çıkardıgınız barbinin belini alüminyum folyoyla sarıp oturtun.Üst kısmına da etek renginden kaplayın.
SONRA DA BEN BU PASTAYI KIYAMADAN NASIL YİYECEGİM DİYE DÜŞÜNÜN :)))